cnm aslında genetik benim annemde de çatlak yok bende de olmadı ilk doğumumda hemde 24 kilo aldım. Arkadaşım tüpleri boca ederdi karnına sanki kedi tırmalamış gibi şu an
azıcık atıştır, mideni bastırır..benim doyma duygum kaybolduğundan herkesi kendim gibi sanıyorum, yemeği yiyorum, bulaşık bitiyo kendime meyve tabağı, o bitiyo, bisküvi falan, o bitiyo, acıktım diye ekmek arası bişeyler..sonra öbür yemeğin vakti geliyo..onu da yiyorum...hiç doymuyorum...
Bence de...Hamileliğin en güzel hatta tek güzel yanı bebişlerimizin tekmeleri..
doğduktan sonra ben garanti bunalıma giricem, tekmelerini çok özleyeceğim kızımın...Taman yanımda olacak ama, içimde olmayacak ki...
o zaman önce bi maşallah diyeyim sana
Peki arkadaşın ne zaman çatlamaya başladığını söyledi mi sana?kaçıncı hafta ya da ay?
çok soru soruyorum, kusura bakmayın, idare edin
valla güzelim şuanda 11 yaşında oğlu söylesede unuttum:))))))))))
bende doymuyorum kuzu aynen. :))))))) ne yapcam yaaaaaaa
cevap basit : Yiyeceksin...ben öyle yapıyorum şahsen..
öyle deme kız yanımızda olsun istiyorm ben minicik ellerini tutmak öpmek koklamak hayal edip duruyorum işte
ya kızlar doğumu düşünenler varmı beim gibi sezeryan yada normal hangisi ben sezeryanı kesinlikle istemiyorum epidural normal düşünüyorum bakalım ya dua edip duruyorum
ben sezeryan olucam belli...doğumu değil de, kızımı düşünüyorum gününde m gelecek, nasıl olacak ??
Neye benziyor ??? Kime benziyor...
allah sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin yarabbimmmmmm. Aminnn
canım neden 70 gün sezeryan falanmı olacakki yoksa ultrasona göremi öyle
sezeryan cnm inşallaaaaaah..
Günü belli mi ipek..Ben niye 82 gün hesaplıyorum, bizim aramızda 4 gün var topu topu...Ben 4 haziranda doğuracam..Seninki ne zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?