2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm aslında genetik benim annemde de çatlak yok bende de olmadı ilk doğumumda hemde 24 kilo aldım. Arkadaşım tüpleri boca ederdi karnına sanki kedi tırmalamış gibi şu an

O zaman önce bi maşallah diyeyim sana
Peki arkadaşın ne zaman çatlamaya başladığını söyledi mi sana?Kaçıncı hafta ya da ay?

Çok soru soruyorum, kusura bakmayın, idare edin

Son düzenleme:

bende doymuyorum kuzu aynen. :))))))) ne yapcam yaaaaaaa

öyle deme kız yanımızda olsun istiyorm ben minicik ellerini tutmak öpmek koklamak hayal edip duruyorum işte

ya kızlar doğumu düşünenler varmı beim gibi sezeryan yada normal hangisi ben sezeryanı kesinlikle istemiyorum epidural normal düşünüyorum bakalım ya dua edip duruyorum

öyle deme kız yanımızda olsun istiyorm ben minicik ellerini tutmak öpmek koklamak hayal edip duruyorum işte

Ben de ediyorum da, şimdi sırf benim bana ait..O zaman herkesin olacakmış gibi geliyor...Kıskanıyorum kızımı şimdiden, kimse görmesin sevmesin, bilmesin istiyorum...B de içimdeyken bakmak daha kolay, doğunca bakabilecekmiyim, iyi bi anne olabilecek miyim diye düşünüyorum...

ya kızlar doğumu düşünenler varmı beim gibi sezeryan yada normal hangisi ben sezeryanı kesinlikle istemiyorum epidural normal düşünüyorum bakalım ya dua edip duruyorum

ben sezeryan olucam belli...doğumu değil de, kızımı düşünüyorum gününde m gelecek, nasıl olacak ??
Neye benziyor ??? Kime benziyor...

Kızlar dökülmüşler yavaş yavaş...
Güle güle Kuzu , güle güle Ege... Allaha emanetsnz...

geçmişe baktım mevlütte bebek şekerlerinden bahsedilmiş kuzu kayınvaldene iyi dayanıyosun valla
ona ne ya ister mevlüt yaparsın ister şeker ister kurban kesersin ben bunları kayınvaldeme sorup fikrini alma ihtiyaçı hissetmiyorum mevlütte buzdolabı süsü yaptırmayı düşünüyorum şeker yerine...
delimavi geçmiş olsun dikkatli olursan kordon problem olmaz ben 32 sene öneki koşullarda kordon boynuma dolanmış şekilde doğmuşum hiç bir kontrol altındada değilmiş annem doğumda farkedilmiş
sen konrol altındasın rahat ol ..bodrum senin bebişindede inşallah hiç bir sorun olmaz allah hepimzin bebeklerini korusun ....aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…