son 70 gün inşallaaaaaaaah
kuzuuu, senin şeker diyetin doğuma kadar mı sürecek?benim de 100lük çok düşük çıktı. hem kendi doktorum hem de burdaki doktor düşük olması önemli değil, yüksekten korkuyoruz dedi. burdakine bugün götürdüm, çok aç kaldın herhalde, gün içinde tatlı yer açığı kapatırsın dedi hatta. ben de içimden dedim merak etme fazlasıyla kapattım ben o açığısana niye diyet verdiler ki?????
Yok doğuma kadar değil, 2 haftaydı bitti..Şekerin düşük çıkması önemli değilmiş zaten..Benim sürekli tatlı yemek istemem şekerimin düşük çıkmasından kaynaklanıyormuş, o yüzden çok kilo alıyormuşum..Vücudu düzene sokmak için diyet verdi, her 2 saatte bir bişeyler yiyordum ama tatlı falan yasaktı...Ama dyet boyunca uydum da, diyet bitti eski düzenime geri döndüm..Hiç de dikkat falan etmiyorum artık...Benim şekeri yükleyince şekerim 100 çıkmıştı, hatta 98 miydi neydi, ben düz 100 diyordum..Şekerden sonra 120-140 arası olması gerekiyormuş..
iyi bari bitmiş. benim 50likte 144tü. 100lükte 4 kere kan alıyorlar. 4., 39du. çok düşük. ama onda bayılacak gibiydim artık
herkese merhaba kızlar
daha önce de yazmıştım topiğinize. ben temmuz adayı olarak gözüküyorum hesaplamalara göre. Ama haziran annesi olma ihtimalim de yüksek. doktorumuz beklenen doğum tarihi olarak 8 temmuz dedi. kısmetse bi kızım olcak.hayırlısı olsun.
zaman zaman topiğinizi okuyup takip ediyorum. benden bikaç hafta önde olmanız dolayısıyla tecrübelerinizden yararlanıyorum.
ticker.ımda da gördüğünüz üzere 23+3 hamileyim. 5kg aldım bugüne kadar. keşke daha az alabilseydim. sizde durum nasıl? bi de ben çatlaklardan çok korkuyorum. bu yüzden bol bol su içip, kremleniyorum, yağlanıyorum vs. gerçi bu iş için genetik diyorlar ve benim korkum da bu yüzden. annemin karnı türkiye deprem fay hattı gibiumarım ben de öyle olmam. şimdilik çatlamamış olduğum için doktorumuz, bu iyi bir haber dedi. ama günler neler gösterecek bilemiyorum tabi. sizlerde durum nasıl? çatlak oluştu mu oluşmadı mı? bu çatlaklar ne zaman oluşmaya başlıyo ? ((
canım benim inş sende hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın bende belki mayısta doğum yapabilirm mayıs 15 den sonra bekliycem bakalım istiyorumki hemen doğsun bakalım artık kilona gelince süper bence 5 kilo çok iyi maşallah ben 10 kilo aldım bile bide çatlaklara karşı 2 aylıkdan beri bebe yağı kullandım çatlağım hiç yok ama bacaklarımda çatlak olacağını düşünmemiştm ve yağlamadığım için hep çatlak oluştu karnım da yok çok şükürartık çıkarmı bilmem inş olmaz bebe yağını öneririm işe yarıyo bence
Offf, o kadar kan almaya ben dayanamazdım...
Birce valla inşallah yaman bey seni hiç üzmez, çok çile çektin sen hamileliğinde..Bi de şeker eklenmiş, ama neyse sonucu iyi çıkmış...Yaman bey hep sana gülücükler atsın, inşallah doğumdan sonrası hep güzel geçsin, çok uslu bi bebek olsun..Ben o şekerli suyu bile zor içtim ya..İçilmeyecek gii değildi ama, pek de güzel bişey de değildi yani...
Teşekkür ediyorum canım,cevabın için.İnşallah hepimi sağlıkla kucağımıza alırız.
Çatlaklar,kilolar 2.planda tabi ki bebişler önemli.Ama yine de insan mümkün olduğunca fit bir şekilde atlatmak istiyor bu günleri.
Bu arada her an çıkabilirim,yanlış anlaşılmasın.Eşim gelcek,sofrayı kurmam gerek. Cevap yazarsanız mutlaka okuycam.
Sevgiler..........
amin canım, inşallah.. cidden çok çektirdi bana. adı gibi yaman olacak benim oğlum diyorum ama bana yapmaz inşallah yamanlığını:)))
Acıktım başım ağrıyor yorgunum. Yeter mi ? :)))))
Ben de yeni gördüm yazdığını, 5 kilo aldıysan süper...Ben 12 kilo aldım..ÇAtlağım yok bebe yağı sürüyorum..İnşallah annene çekmemişsindir, hiç çatlağın olmaz..ama doğuma kadar olmayıp, doğmdan sonra göbek inince bile olabiliyormuş çatlaklar..
sen bişeyler ye ağam, hepsi de geçer...
Ben de yeni gördüm yazdığını, 5 kilo aldıysan süper...Ben 12 kilo aldım..ÇAtlağım yok bebe yağı sürüyorum..İnşallah annene çekmemişsindir, hiç çatlağın olmaz..ama doğuma kadar olmayıp, doğmdan sonra göbek inince bile olabiliyormuş çatlaklar..
aman bacım olmasın ya zaten yeteri kadar kilo aldık ah şu bebeklerimiz bize baştan çektiriyo ama değer onlara dünyanın engüzel duygusu valla her hareket ettiğinde bayılıyorum hatta geçen gün canımı bile acıttı sert tekmeleriyle bu duygu bile süpeeeeeeeeeeeeer!..........canım oğluşum benim
onu da duydum aslında. Yani doğumdan sonra bi bakmışın karında çatlaklarr
O yüzden genelde kremleri doğum sonrasında da sürün diyor uzmanlar. Gerçi doğum yapan arkadaşlarım bebekleriyle ilgilenmekten wc.ye bile gidemediklerini söylüyorlarBi de krem mi sürcez o yoğunlukta
biliyorum da şimdi yersem 1 saat kaldı evde yiyemem zamansız yemiş olurum. Offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?