selam kızlar aranıza gelebilir miyim...listenize eklerseniz sevinirim..
son sat tarihim 15 eylül beklenen dogum 22 haziran bir erkek gelecek hayırlısıyla..
hoşgeldiiiiiiiiiinselam kızlar aranıza gelebilir miyim...listenize eklerseniz sevinirim..
son sat tarihim 15 eylül beklenen dogum 22 haziran bir erkek gelecek hayırlısıyla..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ıyıaksamlarrrrrrrrrrrrrrrr
cnmm hosgeldınnnnn bak sekerın felan ne guzel cıkmıs hayırlısıyla hıcbısıcıkler olmaz cnmmm..
ayy bende heryere kendımı lap dıe atıyorum valla hala farkında deılımmm:)
selam kızlar aranıza gelebilir miyim...listenize eklerseniz sevinirim..
sana akşamın bet güneşi vuruyor soluk ısıtmayan. bana ilk güneşi aydınlatan ısıtan. hahhah çatlaaaaaaaaaaahiçde bilem ikindi gneşi dogdu bizebiz güzelizzz
aaa sabahtan beri sıkıldım sinir ol karşındaki adama patladım bende napiyiiiimmmm
hee sna sidikli dana emine diyelim
inşallah gelmeye çalışıcam perşembe cuma kesin belli olur bende çok istiyorum sizleri görmeyi duru da sıkılıyo zaten evde.. beraber gelirsek iyi olur aklım kalmaz aslında ama duru bazen kucak istiyo indir kaldır zor oluyo artık:)
hoşgeldiiiiiiiiiin
iyi akşamlar...
bendeniz ortalıgı akrıştırdım kaçar çirkin kocam geiomuş beni almaya bi gidiyimde güzelliğimle gözleri kamaşsın
hoşgeldiiiiiiiiiin
iyi akşamlar...
bendeniz ortalıgı akrıştırdım kaçar çirkin kocam geiomuş beni almaya bi gidiyimde güzelliğimle gözleri kamaşsın
bende kaçıyom kızlar kendinize bebişlere iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?