2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar aranıza gelebilir miyim...listenize eklerseniz sevinirim..

son sat tarihim 15 eylül beklenen dogum 22 haziran bir erkek gelecek hayırlısıyla..
hoşgeldiiiiiiiiiin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ıyıaksamlarrrrrrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar...

bendeniz ortalıgı akrıştırdım kaçar çirkin kocam geiomuş beni almaya bi gidiyimde güzelliğimle gözleri kamaşsın

cnmm hosgeldınnnnn bak sekerın felan ne guzel cıkmıs hayırlısıyla hıcbısıcıkler olmaz cnmmm..
ayy bende heryere kendımı lap dıe atıyorum valla hala farkında deılımmm:)

amanndikkat et canım artık dikkat etmemiz lazmımmış gelinime dikkat et annesi

sağol canım....ya nebileyim korktum ama şimdi başka dr u aradım kan akışı kesilmediği müddtçe sorun yok dedi

hiçde bilem ikindi gneşi dogdu bize biz güzelizzz

aaa sabahtan beri sıkıldım sinir ol karşındaki adama patladım bende napiyiiiimmmm

hee sna sidikli dana emine diyelim
sana akşamın bet güneşi vuruyor soluk ısıtmayan. bana ilk güneşi aydınlatan ısıtan. hahhah çatlaaaaaaaaaaa

halledersin annesn sen

kuzuuu, senin şeker diyetin doğuma kadar mı sürecek?benim de 100lük çok düşük çıktı. hem kendi doktorum hem de burdaki doktor düşük olması önemli değil, yüksekten korkuyoruz dedi. burdakine bugün götürdüm, çok aç kaldın herhalde, gün içinde tatlı yer açığı kapatırsın dedi hatta. ben de içimden dedim merak etme fazlasıyla kapattım ben o açığı sana niye diyet verdiler ki?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…