- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
aman be kuzum bosversene onları gobekte cıksa memekte cıksa dunya tatlılarımz gelıo ınan bızım yerımızde olmak ısyeteyen o kadar cokki
aynen bende 26. haftadayım 4 kilo almışım ama gözüme çok görünüyo ya göbek aldı başını gidiyo bi ay önce sağlık ocagında doktor hamile oldugumu bile anlamamıştı şimdi kaç aylık diye soruyolar kilolumu görünüyorum acep
hislerime tercüman olmuş birisi yalnız değilsin canım ...
kızımın hala bir ismi yok eşim hiç bi ismi begenmiyor isim buldugu da yok ( beyefendinin beğendiği isim yokmuş çünkü) bulduklarımada hayır diyor ne zaman bir isim koyacaz merak ediyorum
hala bebek alışverişi yapmadım doğru dürüst bişeyi yok kızımın vakitde bulamıyorum alacak yerde yok buralarda istediklerimi nasıl bulacam bende meraktayım
doğumun her şeklinden tırsıyorum epidural normal istiyorum ya bi engel çıkarda sezeryan olmak zorunda kalır ameliyata alınırım yada bebeğimi ilk ben göremem diye korkuyorum
yada epidural olsada 4 cm e kadar çekilen sancı adet sancısı kadarmı çok daha dayanılmazımı düşünmemeye çalışıyorum
bebek odası yapmak istiyorum ilk bebeğim herşeyi tam olsun istiyorum ama doğu görevi nedeniyle şırnakta oldugumuz için herkes alma taşınacak kırılacak dökülecek sözleriyle karşıma çıkıyor can sıkıcı oluyor zaten oturdugumuz evde büyük değil hevesim kursağımda kalacak hiçbişeyi istediğim gibi yapamıycam
etrafımdaki çekemez insanlardan nefret ediyorum ben tanımadıgım insanların başlarına gelen en küçük şey için sevinirken aldıgım ufak tefek bebek eşyalarını söylediğimde 'aman ne gerek var' 'niye aldınki' 'o çok gereksiz keşke almasaydın ' yada 'hiç alma boşver ben aldım kullanmadım bile' (almadıgını bildiğim halde) sözlerini duymaktan kimsenin destek vermemesinden beni anlamamasından üstüne köstek olmalarından sıkıldım
eşimin hamileyim bebeğe bişey olacak diye dokunmaya korkup süresiz inzivaya çekilmesinden benimde adamın normal bakışlarını bile 'kilo aldım diye tuhaf mı geliyorum sana o yüzden mi bakıyosun ?' yada gelir gelmez öpmedi diye ' hamileyim diye gözüne çirkin görünüyorum artık beğenmiyor o yüzden ilgilenmiyor' diye düşünüp bu kadar saçma bişey için ağlama krizine girecek kadar alınganlıklarımdan sıkıldım
benimle ilgilensin istiyorum sonrada niye saçmalıyorum zaten ilgileniyor ne yapmasını bekliyorum ki diye kendime kızıyorum ( şu hamilelik insanı bi tuhaf yapıyor gerçekten)
bebeğimi merak ediyorum bi an önce doğsun istiyorum ama onu görmeme çok var henüz çok küçük... acaba kime benzer nasıl bişy benim tatlı kızım diye meraktan çatlıyorum
onu yetiştirme konusunda çelişecekmiyiz istediğim gibi bir birey yetiştireblecekmiyim nasıl bi insan olacak düşünceleri şimdiden aklımda
9 ay bitene kadar kaç kilo alırım doğum kiloları kısa zamanda gidermi eski formuma kavuşurmuyum yoksa doğumdan çıktıgımda şişman bi kadınmı olurum
doğum izninde evde sıkıntıdan patlıycam o ağırlıkla hiçbişy yapamayıp hiç bir yere gidemiyeceğim için sıkıntım iki katına çıkacak diye düşünüp şimdiden düşündükçe sıkılıyorum
doğumda gelecek olan en yakınlarımın bile görüntümle ilgili saçma yorumlarda bulunacaklarını düşündükçe ( buna garanti veriyorum şu kadar kilo almışsın bu kadar göbeğin bu kadar kalçan kalmış şeklinde yorumlar gelecek ve ben çıldıracam ) gelmelerini bile istemiyorum
bu liste uzar gider daha bir sürü şey ...
şırnak doğu görevi bizde bingöl deyiz ve yaşanılan bütün sıkıntılar aynıı normal doğum olsa doktora bile yetişemiyorummm düşünün 4 tarafım dağ ve bunaltıcı
aynen en yakın hastane 2 saat uzaklıkta nasıl yetişecez bilmiyorum araba alalaım kredi çekelim dedik banka sorun çıkardı çekemiyoruz arabada alamıycaz bakalım nasıl yetişecez
zaten o heyecanla eşin araba kullanmasın tanıdık birileri varsa o götürsünn daha iyi olur
zaten o heyecanla eşin araba kullanmasın tanıdık birileri varsa o götürsünn daha iyi olur
yok canım buraya geleli bi ay olmuyo henüz kimseyi tanımıyoruz eşimin iş yerindeki arkadaşlarındanda arabası olan yok birini bulacaz artık doğumdan önce, birde şırnaktan siirte giden yolun tamamı uçurum kenarı aşağıya bakamıyosun Allah korusun bişy olacak diye ödüm kopuyor kontrollere giderken, özel hastane orda var diye gidiyoruz mecburen doğum sancısı geldiğinde şöför de panik yapmaz inşallah :26: gazetelerin 3. sayfasına haber oluruz doğuma giderken uçurumdan uçtular diye(Allah korusun kızımı göremeden gitmiyim bi yere )
yakamozzz arkdası duydunmu tanıdık varmı dıo sen yakamoza sorsana bacım tek dısarı cıkabılıonmu dıeeeeee
offfffffffffffff gece gece hayra konus delı etme benı beeeeeeeeeeeebıseycık olmaz allahın ıznıyle baktın olmuyor sezeryan ol ya durumn bellı
sorma burda evden dışarı çıkmıyorumki okuldan eve -evden okula kimseyi tanıdığım yok, kız haklı ben sancı çekerken bide o heyecanla benimki araba kullanmaya nolur bilmiyorumpuff kim bana dediyse doğu görevindeyken çocuk yap diye herşeyden mahrum kalıyosun böyle işte
bişy olmaz Allahın izniyle yaw sancı geldiğinde çığlık atacak kadar şiddetli olmyor ilk etapta sıklaştıkça şiddeti artıyor galiba, kimseyi panik yaptırmam uslu durumum gidene kadar bende
sen uslu durcanmı peki
bişy olmasın diye hastaneye gidene kadar sıkarım dişimi napim
:86::86::86::86::86::86:ay ben dogurmdan gıderım yakamozzz
baktım olmuyo (zamanını beklerse ) bi gün önceden gider kalırız orda sancı ne zaman gelirse artık
benım fıstık kızım bugun top sahasında sandı sanırım kendını allahım bır oyana bır bu yana durmadı durmadı ya maasallah
maşallah maşallahdünde benimki öyleydi karnımdan belli oluyodu tekmeleri bazen kafamı atıyo diyorum baya sert vuruyo sıpa
bebek sohbetine doyum olmuyo ama sabahın köründe kalkacam tatlı kızına, sana ve tüm site sakinlerine iyi geceler ben kaçar kızlar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?