2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman be kuzum bosversene onları gobekte cıksa memekte cıksa dunya tatlılarımz gelıo ınan bızım yerımızde olmak ısyeteyen o kadar cokki

orası öyle canım hamile psikolojisi işte arada geliyo böyle saçma düşünceler insanın aklına kızımı düşündükçe unutuyorum ama

şırnak doğu görevi bizde bingöl deyiz ve yaşanılan bütün sıkıntılar aynıı normal doğum olsa doktora bile yetişemiyorummm düşünün 4 tarafım dağ ve bunaltıcı

şırnak doğu görevi bizde bingöl deyiz ve yaşanılan bütün sıkıntılar aynıı normal doğum olsa doktora bile yetişemiyorummm düşünün 4 tarafım dağ ve bunaltıcı

aynen en yakın hastane 2 saat uzaklıkta nasıl yetişecez bilmiyorum araba alalaım kredi çekelim dedik banka sorun çıkardı çekemiyoruz arabada alamıycaz bakalım nasıl yetişecez

zaten o heyecanla eşin araba kullanmasın tanıdık birileri varsa o götürsünn daha iyi olur

yok canım buraya geleli bi ay olmuyo henüz kimseyi tanımıyoruz eşimin iş yerindeki arkadaşlarındanda arabası olan yok birini bulacaz artık doğumdan önce, birde şırnaktan siirte giden yolun tamamı uçurum kenarı aşağıya bakamıyosun Allah korusun bişy olacak diye ödüm kopuyor kontrollere giderken, özel hastane orda var diye gidiyoruz mecburen doğum sancısı geldiğinde şöför de panik yapmaz inşallah :26: gazetelerin 3. sayfasına haber oluruz doğuma giderken uçurumdan uçtular diye (Allah korusun kızımı göremeden gitmiyim bi yere )

offfffffffffffff gece gece hayra konus delı etme benı beeeeeeeeeeee bıseycık olmaz allahın ıznıyle baktın olmuyor sezeryan ol ya durumn bellı

yakamozzz arkdası duydunmu tanıdık varmı dıo sen yakamoza sorsana bacım tek dısarı cıkabılıonmu dıeeeeee

sorma burda evden dışarı çıkmıyorumki okuldan eve -evden okula kimseyi tanıdığım yok, kız haklı ben sancı çekerken bide o heyecanla benimki araba kullanmaya nolur bilmiyorum puff kim bana dediyse doğu görevindeyken çocuk yap diye herşeyden mahrum kalıyosun böyle işte

offfffffffffffff gece gece hayra konus delı etme benı beeeeeeeeeeee bıseycık olmaz allahın ıznıyle baktın olmuyor sezeryan ol ya durumn bellı

bişy olmaz Allahın izniyle yaw sancı geldiğinde çığlık atacak kadar şiddetli olmyor ilk etapta sıklaştıkça şiddeti artıyor galiba, kimseyi panik yaptırmam uslu durumum gidene kadar bende

bıse olmazzzzzzzzzzzz baktın sancı zamansız gelen bıse goze alamıonmu sezeran yapacan anacım baska yolu yokkk adamın aklını oynatıp kaza maza yaptrtma oaralarda

benım fıstık kızım bugun top sahasında sandı sanırım kendını allahım bır oyana bır bu yana durmadı durmadı ya maasallah

benım fıstık kızım bugun top sahasında sandı sanırım kendını allahım bır oyana bır bu yana durmadı durmadı ya maasallah

maşallah maşallah dünde benimki öyleydi karnımdan belli oluyodu tekmeleri bazen kafamı atıyo diyorum baya sert vuruyo sıpa
bebek sohbetine doyum olmuyo ama sabahın köründe kalkacam tatlı kızına, sana ve tüm site sakinlerine iyi geceler ben kaçar kızlar öpüyorum hepinizi

bende yatcam ya sanada ıyı geceler cnm

Kizlar ilk gunaydin benden Umarim hersey yolundadir, bebisler iyidir
Bu sabah ufak capli bir korku yasadim ben. Kore'den Turk bir arkadasim bana geldi bu hafta, buradan alisveris yapip ticaret yapacak, tam da sabah disari cikmak uzereyken herzamanki gibi islaklik hissettim, ilik ilik akti bir seyler. Tuvalete gittim ki kanamam olmus. Tabii ister istemez korktum. Hemen doktorumu aradim, calisma gunu degilmis. Baska doktor sizi arasin dediler ama bekleyemedim, atladik gittik hastaneye. Baska doktor kontrol etti, alttan su kriko tarzi aletle rahimde acilmam mi var diye bakti, normal dedi. Ultrasona aldilar bebis de plesenta da iyi dediler. Kanin nereden geldigini bulamadilar. Sonra rahim boyuna da baktilar o da normal :44: Sonuc olarak agir kaldirma, egilip kalkma, yat dinlen dediler kanama bitene dek. Kizcagizi tek basina alisverisine yolladim kos kos eve dondum. Niye kanadim ki acep ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…