2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınnn hepınızee:))
japanese geçmıs olsun sanada..
dun seker ıcın gıtmıstım sonuclar ıcın arayacaklar
bızımkı 882 gr olmus doktor kılosu toraman degıl ama haftasının ozl tasıyor dedı.
resmınıde yukleyeyımde tam olsun..
sızlerde ne var ne yok?, bulusma ıptal falan degıl dımı?..

günaydın:))
benim kızımda 15 gün önce 800 gr dı iri bi bebek deilmiş normalmiş :))
1 nisanda kontrol var çabuk gelsede kızımı görsem minik tırtılım durmuyor hiç..:))

Kizlar cok sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin
Yelkovan cok tatli cok yakisikli bebisin. Behlul gibi valla, saglikla ersin tamamina insallah
Bizim kontrolumuz haftaya pazartesi ama bugun de olctuler kizimi. 782gr. mis 25+1'de. Haftasina gore normal, olculer tutuyor ama oglum hep iki hafta onden giderdi. Sanirim diyabete gore beslendigim icin cok kilo almadi kizicim. Az onceden itibaren diyeti miyeti biraktim. yasasin yemek yemek!

Son düzenleme:

canım saol ılk defa bu kadar net resım verdı ıyı gunumuzdeydık ondan sanırım:))
sımdıde haftasına gore kılosuna bı bakayım sankı ufak tefek gıbı geldı ama:))

Japones çok geçmiş olsun yat dinlen, sakın kalkma yerinden.. yordun herhalde kendini.. iş falan yaptın mı çok bu aralar?

Yelkovannnnnnnnn yerimmmm ben onu, dudaklarını koparırım, sallandırmış da aşağı doğru dudakları Maşallah ona yaa

Ben bu kadar güzel poz veren bebek görmedim, resmen poz vermiş can kuş :)

Japones çok geçmiş olsun yat dinlen, sakın kalkma yerinden.. yordun herhalde kendini.. iş falan yaptın mı çok bu aralar?
Cok tesekkur ederim Is yapmadim da, hic oturmuyorum desem yeridir. 5 yasinda bir sipam var, sagolsun cok hareketli. Bir de misafirim geldi, ona hazirlik derken yoruldum galiba. Ama en cok esim yoruyor beni Hem yemegi dort dortluk yerinde olacak hem yemekten sonra habire tikinacak Benim evim uc katli, in-cik sunu getir bunu getir dort donduruyorlar baba-ogul evde beni. Sabah hastaneden aradim esimi, doktor yat dinlen dedi dedim, umru bile olmadi. Vericem kucagina erkenden gorecek

canım saol ılk defa bu kadar net resım verdı ıyı gunumuzdeydık ondan sanırım:))
sımdıde haftasına gore kılosuna bı bakayım sankı ufak tefek gıbı geldı ama:))

Yok hiç de küçük değil , kilosu çok normal hiç merak etmeee

Ay Allah korusunn.. sakın kalkma yerinden, eşine de net bi şekilde söyle işleri ben yapmıyorum artık diye.. zaten çocuğun peşinden koşmak yeterince zordur.. bi de merdiven in çık, Allah korusun dikkatli olmak lazım..

:))sorma çılek hep elını yuzunu kapatırdı bu defa keyfı yerındeydı bulusmada degısıklık yok dımı?

zor ıs senınkıde alıstırmıssın demekkı

gunaydınnn kızlarrrr..
yelkovannn oglun sana pozlarrr vermısss cok guzelll masallahh allah onu nazarlardan saklasınnnn...

ya bu bulusmayı bız en ıyısı bostancıda yapalım ne kadarda karsıdfa oturan varrrr:))::))

gunaydınnn kızlarrrr..
yelkovannn oglun sana pozlarrr vermısss cok guzelll masallahh allah onu nazarlardan saklasınnnn...

ya bu bulusmayı bız en ıyısı bostancıda yapalım ne kadarda karsıdfa oturan varrrr:))::))

bostancıda yapma fikri yada kadıköy gibi muhteşem bi fikir
şaka bi yaka umarım gelebilirim.. koca göbeğimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…