Kizlar ilk gunaydin bendenUmarim hersey yolundadir, bebisler iyidir
Bu sabah ufak capli bir korku yasadim ben. Kore'den Turk bir arkadasim bana geldi bu hafta, buradan alisveris yapip ticaret yapacak, tam da sabah disari cikmak uzereyken herzamanki gibi islaklik hissettim, ilik ilik akti bir seyler. Tuvalete gittim ki kanamam olmus. Tabii ister istemez korktum. Hemen doktorumu aradim, calisma gunu degilmis. Baska doktor sizi arasin dediler ama bekleyemedim, atladik gittik hastaneye. Baska doktor kontrol etti, alttan su kriko tarzi aletle rahimde acilmam mi var diye bakti, normal dedi. Ultrasona aldilar bebis de plesenta da iyi dediler. Kanin nereden geldigini bulamadilar. Sonra rahim boyuna da baktilar o da normal :44: Sonuc olarak agir kaldirma, egilip kalkma, yat dinlen dediler kanama bitene dek. Kizcagizi tek basina alisverisine yolladim kos kos eve dondum. Niye kanadim ki acep ben?[/QUOTE
günaydınnn
canım geçmiş olsun bazen sebepsizde olabiliyormuş arkadaşıma oldu sebep bulamadılar kendini yormuş olmalısın dikkat et bebişkoyada kendinede :)
gunaydınnn hepınızee:))
japanese geçmıs olsun sanada..
dun seker ıcın gıtmıstım sonuclar ıcın arayacaklar
bızımkı 882 gr olmus doktor kılosu toraman degıl ama haftasının ozl tasıyor dedı.
resmınıde yukleyeyımde tam olsun..
sızlerde ne var ne yok?, bulusma ıptal falan degıl dımı?..
Eki Görüntüle 159249 Eki Görüntüle 159248 Eki Görüntüle 159247 Eki Görüntüle 159246 Eki Görüntüle 159245
alın sıze teyzelerı suratsız oglum:))
maşallahhhhhhhh
allahım muhteşem bişi buuuuuuuu
çoookk güseellll mucizeee çokkk yakışıklıymışşş allahh nazardan korusunnn nede güsel resim vermiş kurban olurum vereneeeee
o ağzı burnu yirimmm
Eki Görüntüle 159249 Eki Görüntüle 159248 Eki Görüntüle 159247 Eki Görüntüle 159246 Eki Görüntüle 159245
alın sıze teyzelerı suratsız oglum:))
Cok tesekkur ederimJapones çok geçmiş olsun yat dinlen, sakın kalkma yerinden.. yordun herhalde kendini.. iş falan yaptın mı çok bu aralar?
canım saol ılk defa bu kadar net resım verdı ıyı gunumuzdeydık ondan sanırım:))
sımdıde haftasına gore kılosuna bı bakayım sankı ufak tefek gıbı geldı ama:))
Cok tesekkur ederimIs yapmadim da, hic oturmuyorum desem yeridir. 5 yasinda bir sipam var, sagolsun cok hareketli. Bir de misafirim geldi, ona hazirlik derken yoruldum galiba. Ama en cok esim yoruyor beni Hem yemegi dort dortluk yerinde olacak hem yemekten sonra habire tikinacak Benim evim uc katli, in-cik sunu getir bunu getir dort donduruyorlar baba-ogul evde beni. Sabah hastaneden aradim esimi, doktor yat dinlen dedi dedim, umru bile olmadi. Vericem kucagina erkenden gorecek
:))sorma çılek hep elını yuzunu kapatırdı bu defa keyfı yerındeydı bulusmada degısıklık yok dımı?Japones çok geçmiş olsun yat dinlen, sakın kalkma yerinden.. yordun herhalde kendini.. iş falan yaptın mı çok bu aralar?
Yelkovannnnnnnnn yerimmmm ben onu, dudaklarını koparırım, sallandırmış da aşağı doğru dudakları Maşallah ona yaa
Ben bu kadar güzel poz veren bebek görmedim, resmen poz vermiş can kuş :)
Cok tesekkur ederimIs yapmadim da, hic oturmuyorum desem yeridir. 5 yasinda bir sipam var, sagolsun cok hareketli. Bir de misafirim geldi, ona hazirlik derken yoruldum galiba. Ama en cok esim yoruyor beni Hem yemegi dort dortluk yerinde olacak hem yemekten sonra habire tikinacak Benim evim uc katli, in-cik sunu getir bunu getir dort donduruyorlar baba-ogul evde beni. Sabah hastaneden aradim esimi, doktor yat dinlen dedi dedim, umru bile olmadi. Vericem kucagina erkenden gorecek
:))sorma çılek hep elını yuzunu kapatırdı bu defa keyfı yerındeydı bulusmada degısıklık yok dımı?
zor ıs senınkıde alıstırmıssın demekkı
Bi değişiklik yok şu an için canım..
bakırköyde madoda saat 15:00 de en son burda kalmıstım ben:)
buğün değilmi:44: yada buğünmu ?:/
ben bostancıda oturuyorum
ayy pardonn :))cumartesı gun belırtmemısım:))
gunaydınnn kızlarrrr..
yelkovannn oglun sana pozlarrr vermısss cok guzelll masallahh allah onu nazarlardan saklasınnnn...
ya bu bulusmayı bız en ıyısı bostancıda yapalım ne kadarda karsıdfa oturan varrrr:))::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?