bakırköyde madoda saat 15:00 de en son burda kalmıstım ben:)
gunaydınnn kızlarrrr..
yelkovannn oglun sana pozlarrr vermısss cok guzelll masallahh allah onu nazarlardan saklasınnnn...
ya bu bulusmayı bız en ıyısı bostancıda yapalım ne kadarda karsıdfa oturan varrrr:))::))
bostancıda yapma fikri yada kadıköy gibi muhteşem bi fikir
şaka bi yaka umarım gelebilirim.. koca göbeğimle..
-kızımın hala bir ismi yok...
-bebek arabasına karar veremedik..çift yönlü olsun baston gibi küçük olsun hafif olsun pratik olsun sağlam olsun ikinciye nasip olsun..
-oda alıp almamakta karasızım..
-bebek şekeri için ne yaptırsam ? mevlüt için nasıl yaptırsam? başımda annem olmadığı için çok zor bunlar kayınvaldeyle konuşulmuyor..
-normal doğum olsun istiyorum sezeryandan korkuyorum..
-doğumdan dan sonra ev çok kalabalık olacak 1 hafta dursunlar sonra gitsinler istiyorum...
-eşimden daha çok ilgi bekliyorum..
-tombul bir kuş oldum.. bu kilolar nasıl gider bilmiyorum
-gereksiz şeyler almak istemiyorum ama hevesim kalırmı acaba diyorum pişmanlık yaşamak istemiyorum..
-bunları benim gibi düşünen varmı bilmiyorum abartıp bazen saçmaladığımı hissediyorum ama birisiyle paylaşmadıkça olmuyo.. herkes olur olur yapılır diyor..her iş bana bakıyor:18:
-annemi çok özlüyorum...
-bu işlerin altından ben de kalkıcam biliyorum çok düşünüp sıyırtık olmadan kuzucuğumuda üsmeden hal olacak umuyorum..
-deli diye düşünmeyin sesli hatta yazılı düşündüm paylaşmadan edemedim rabbim herlesin kuzucuğu sağlıkla kucağına versin bol bol herkes için dua ediyorum başka yapacak bişey bulamıyorum..destek ve önerilerinizi bekliyorum....
Günaydın kızlar...
Hava çok güzel, kuzunun keyfi de çok güzel....
günydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn bn geldim ama başım agrıyooo
Eki Görüntüle 159249 Eki Görüntüle 159248 Eki Görüntüle 159247 Eki Görüntüle 159246 Eki Görüntüle 159245
alın sıze teyzelerı suratsız oglum:))
Günaydınnn kuzuuu
Günaydın dünürüm, geçmiş olsun
Benim de dün akşamdan beri bel ve regl ağırısı gibi kası ağrım var, rüyamda da bütün gece doktorla uğraştım,
Allah hayır etsin
Aynı düşünceler bende de var yaaaa...Sadece benim kızımın adı belli...
Özellikle de " annemi çok özlüyorum " kısmı varya, beni benden alıp götürdü..Bende çok özlüyorum..Her telefonda gülüyorum iyiyim falan diyorum, ama telefonu kapatınca ağlayasım geliyor..
sanada geçmiş olsun dünürcüm... yaa o rüya mevzusu bende hat safhada hergün o dediğim erkek bebeği göryorum bugünde gördüm ben yaa hatta antalyadaydık kuzuuuuuuuuu . nedense çocukla birlikte kemere gitmeye çalışıyordum
kız bu neeeeeeeeeee süper bi şey bu maşalahhhhhhhhhhhhh allahım muciz3e dudaklar burun nasılda belli maşalalh yelkovan..Eki Görüntüle 159249 Eki Görüntüle 159248 Eki Görüntüle 159247 Eki Görüntüle 159246 Eki Görüntüle 159245
alın sıze teyzelerı suratsız oglum:))
buluşma bu tarafta olcekkkkkkkkk mlletin aklına sokma:))))))))))) kızımı getiremem oralara eylülde gelcek. zaten hasta yavrum.gunaydınnn kızlarrrr..
yelkovannn oglun sana pozlarrr vermısss cok guzelll masallahh allah onu nazarlardan saklasınnnn...
ya bu bulusmayı bız en ıyısı bostancıda yapalım ne kadarda karsıdfa oturan varrrr:))::))
maşallah inşallah böyle gider.Günaydın kızlar...
Hava çok güzel, kuzunun keyfi de çok güzel....
good morning mrs.fatmaaaaagünydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn bn geldim ama başım agrıyooo
sanada geçmiş olsun dünürcüm... yaa o rüya mevzusu bende hat safhada hergün o dediğim erkek bebeği göryorum bugünde gördüm ben yaa hatta antalyadaydık kuzuuuuuuuuu . nedense çocukla birlikte kemere gitmeye çalışıyordum
günaydınn.
japones, çok geçmiş olsun. bol bol dinlen, boşver eşini:))
yelkovan bayıldım oğluna, maşallah ya ne kadar güzel pozlar vermiş
kız bu neeeeeeeeeee süper bi şey bu maşalahhhhhhhhhhhhh allahım muciz3e dudaklar burun nasılda belli maşalalh yelkovan..
buluşma bu tarafta olcekkkkkkkkk mlletin aklına sokma:))))))))))) kızımı getiremem oralara eylülde gelcek. zaten hasta yavrum.
saat 15 yaptık çilek için
maşallah inşallah böyle gider.
bende aşıya gidicem birazdan kahvaltımı yapayımda
good morning mrs.fatmaaaaa
kız bu neeeeeeeeeee süper bi şey bu maşalahhhhhhhhhhhhh allahım muciz3e dudaklar burun nasılda belli maşalalh yelkovan..
buluşma bu tarafta olcekkkkkkkkk mlletin aklına sokma:))))))))))) kızımı getiremem oralara eylülde gelcek. zaten hasta yavrum.
günaydınn aşkitom. evet güzel haberlerini naklen duyucaz:)))))) senin için 15 yaptık canikomKız o senin beben yabancı gibi konuşma :)))))))))
Günaydın birceeeeee
Ağam günaydınnnn,
15:00 yaptık di miii ohh süpeer :)
ultrason resimlerimle gelicem ben, kontrolden gelen bi benim herhalde :)
ooo yeee .. :):) thank youvery very good yyeeeesss of course . you are pancel box you are speak englishD
ingilizceyi katlettim bildiklerimi yazdım işde
Kızım sen hergün rüya mı görüyon.....
Yaz bebesi olacak ya, kap gel çocuğu...40 ı çıksın denize sokarsın...
Kemer çok uzak kız, sen bize gel, ben seni konyaaltına götürürüm....Bi de oralarda otel parası mı verecen..
Kız o senin beben yabancı gibi konuşma :)))))))))
Günaydın birceeeeee
Ağam günaydınnnn,
15:00 yaptık di miii ohh süpeer :)
ultrason resimlerimle gelicem ben, kontrolden gelen bi benim herhalde :)
Bu ne yaaa, yelkovan çok güzel çıkmış resimler..Maşallah kuzucuğa...Resmen poz vermiş ya..
Aslan parçası..Allah nazardan saklasın..
yelkovan yaa maşallah Allahım ne tatlıhele burnunu ıssırırım yaa ben
günaydınn.
japones, çok geçmiş olsun. bol bol dinlen, boşver eşini:))
yelkovan bayıldım oğluna, maşallah ya ne kadar güzel pozlar vermiş
günaydınn aşkitom. evet güzel haberlerini naklen duyucaz:)))))) senin için 15 yaptık canikom
ooo yeee .. :):) thank youvery very good yyeeeesss of course . you are pancel box you are speak englishD
ingilizceyi katlettim bildiklerimi yazdım işde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?