2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne bılm ben ya (((( manyak adam ıyı burası ıyı surası buyumus gelısımı ıyı doguma gelınce ıs yok aslıda erkenmı dıcem ama erkende degıl dıger arkadasların dr ları demıs yanı

Valla genelde doktorlar doğum kısmını konuşmayı sevmiyorlar, ben daha önceki gebeliğimde de çok sorardım doktorumda derdi ki şimdiden doğumu düşünüp stres yapma, onu zamanı gelince konuşuruz derdi.. Son anlara doğru konuşuyorlar genelde... Normal yani bence senin doktor.. Bende daha hiç doğumla ilgili bişey sormadım doktoruma..

bende sormadım ama ınsan dogum tarıhınız su zamana denk gelıo der bacım oda yok

gule gule kuzummmmmmmmmmm

Güle güle eGEEEEE...

bence sen kendini 40 haftaya göre ayarla, bana ilk hamileliğimde herkes dedi ki yok 38 haftalık olur, normalde olsa erken doğar bebekler falan filan.... Sonra ben 38 den sonra bunalıma girdim resmen.. Hergün ağlıyordum.. Sen bence 40 a ayarla kendini ... Hem doktorlarında fikirleri farklı olabiliyor.. Bazısı sezeryanda olsa çok bekletiyorlar.. sadece 3-5 gün önce alıyorlar, bazısı 38.haftada alıyor.. Yani şimdiden kasma canım kendini.. rahat ol..

bende sormadım ama ınsan dogum tarıhınız su zamana denk gelıo der bacım oda yok

ben sordum canım geçen ay ne zaman görünüyor doğum tarihim diye

muhtemel doğum tarihmi söledi onu bende biliyorum 13 haziran

ama sanki içimde bi his 13 haziran değil de başka bi gün diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…