SAT a göre olanı söylesene canım.. normal doğumsa o tarihe yakın olur zaten.. Benim ilk gebeliğimde SAT ım 10 haziran dı.... Kızım 10 haziranda doğdu..
normal doğum mu yaptın öyküm sen:26:
bi de 2 çocuğunun arası yaş farkı ne kadar
bebeısım benım sat karısık ıste( yanı en son agustos 12 olmustum sonra 7 eylul ama cok az oldum o ara hamıleymısım ben ustune gorme olayı dıyolar o olmus ben de ekımn 15 ınde gıttıgımde 7 hafta bıtmek uzere deı ve cok utanmıstım (((((
Canım normal doğum yapmak için bekledim ama son anda bebek kakasını falan yapıp, sancım gelmeyince doktor sezeryan yaptı... Bunda da SAT 9 haziran ama bu kesin sezeryan olcağı için 10 gün önce falan alırlar herhalde.. Benim kızım 7,5 yaşında..
doktor 7 eylule gore hesaplıo 14 hazıran cıkıo ama ultrasonda fetus buyuk gorunuo((( kafayı yıcem ben kendımı hazırlamam lazım valla ne zaman gelecegı belırsız mayıs sonuda olabılır belkı
Aşkitom neresi karışık bunun, senin 7 eylül SAT tarihin ve zaten 15 ekimdede 7 haftalık olması normal bu son adet tarihine göre... Üstüne görme falan olsa sen gittiğinde sana 11 haftalık falan demesi lazım... Doktorlar gebeliği yumurtladığın güne göre hesaplıyorlar ... Yani günün 1 gün geçtiğinde bile 5 haftalık hamile kabul ediliyorsun.. Zaten üstüne görme olsa şimdiye kadar bebek haftasıyla uyumlu çıkmaz ve çoktan 20.haftada doktor yeniden hesaplama yapardı kendi ölçümlerine göre... Yani senin muhtemel Doğum tarihin 14 haziran, + - 10 gün diye düşün...
bende senin gibi istiyorum bi 8-10 yaş olsun aralarında
doktor 7 eylule gore hesaplıo 14 hazıran cıkıo ama ultrasonda fetus buyuk gorunuo((( kafayı yıcem ben kendımı hazırlamam lazım valla ne zaman gelecegı belırsız mayıs sonuda olabılır belkı
mayıs annelerine bi soru sordum bi Allah'ın kulu cvp vermedi
yok kız sinir oldum, bi yaz bi oku ohooo sohbetlerine devam çıktım bende... evet bizden başka sıcakkanlı yok ya... sormuycam bi daha bişey...Valla ne varsa haziran annelerinde var.. Biz çok sıcak kanlıyız ya... Bende başka bir topğe takılıyorum bazen benim gibi rahatsız olanların olduğu, orada da insanlar bişi soruyor, iş edinip özelden yazıyom bazen bir bakıyom teşekkür bile etmiyorlar... Garip valla.. İnsan en azından özelden yazana bir teşekkür eder...
Dikkatli ol canım ya çok çok geçmiş olsun, Allah yaşatmsın bi dahadün ben hastanelik oldum mideden sebep.. çok fenaydım anlatamam geceden başladı ishalle birlkte sabah çıkardım akşam tüm yediklerimi.. dru aradık haşlanmış pataes pirinç lapası yoğurt falan ye dedi.. ama ben onlarıda çıkarınca acilde aldık soluğu kan idrara falan bakıldı ama bişey çıkmadı reflü, gastrit falan dediler bi şurup werdi.. bide serum bağlandı tansiyonumda düşmüştü.. nst'ye bağlandım sancı falan çıkmadı allahtan.. bugün daha iyiyim korkudan yemek yiyemiyorum sadece..
eşim o akşam bana dışardan süzme yoğurt almış itimat peynircilikten sanırım o dokundu..
artık daha dikkatli olacağım:18:
ha bu arada bebeğimin kilosu 1320gr boyuda 37cm mişbaş yukarda herşey yolunda
ne geziyon anam sen el diyarlarında mayıs topiklerinde :)) gel hazirancılara sor bak, herkes birden cvp verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?