2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

SAT a göre olanı söylesene canım.. normal doğumsa o tarihe yakın olur zaten.. Benim ilk gebeliğimde SAT ım 10 haziran dı.... Kızım 10 haziranda doğdu..

bebeısım benım sat karısık ıste ( yanı en son agustos 12 olmustum sonra 7 eylul ama cok az oldum o ara hamıleymısım ben ustune gorme olayı dıyolar o olmus ben de ekımn 15 ınde gıttıgımde 7 hafta bıtmek uzere deı ve cok utanmıstım (((((

normal doğum mu yaptın öyküm sen:26:

bi de 2 çocuğunun arası yaş farkı ne kadar

Canım normal doğum yapmak için bekledim ama son anda bebek kakasını falan yapıp, sancım gelmeyince doktor sezeryan yaptı... Bunda da SAT 9 haziran ama bu kesin sezeryan olcağı için 10 gün önce falan alırlar herhalde.. Benim kızım 7,5 yaşında..

doktor 7 eylule gore hesaplıo 14 hazıran cıkıo ama ultrasonda fetus buyuk gorunuo ((( kafayı yıcem ben kendımı hazırlamam lazım valla ne zaman gelecegı belırsız mayıs sonuda olabılır belkı

Aşkitom neresi karışık bunun, senin 7 eylül SAT tarihin ve zaten 15 ekimdede 7 haftalık olması normal bu son adet tarihine göre... Üstüne görme falan olsa sen gittiğinde sana 11 haftalık falan demesi lazım... Doktorlar gebeliği yumurtladığın güne göre hesaplıyorlar ... Yani günün 1 gün geçtiğinde bile 5 haftalık hamile kabul ediliyorsun.. Zaten üstüne görme olsa şimdiye kadar bebek haftasıyla uyumlu çıkmaz ve çoktan 20.haftada doktor yeniden hesaplama yapardı kendi ölçümlerine göre... Yani senin muhtemel Doğum tarihin 14 haziran, + - 10 gün diye düşün...

bende senin gibi istiyorum bi 8-10 yaş olsun aralarında

doktor 7 eylule gore hesaplıo 14 hazıran cıkıo ama ultrasonda fetus buyuk gorunuo ((( kafayı yıcem ben kendımı hazırlamam lazım valla ne zaman gelecegı belırsız mayıs sonuda olabılır belkı

Biraz erken yumurtlamışsındır sadece ama ağustos olamaz kuzum.. O zamanda bebek çok çok geri olur yani... Benimde kızım 2 hafta ileriydi her zaman o yapısal, bu kızımda ilerden gidiyor, bu tamamen genetik.. Aklını karıştırma sen..

ınsallah

bende senin gibi istiyorum bi 8-10 yaş olsun aralarında

Her ikisininde farklı güzellikleri var bence ama eğitim hayatlarının karışmaması açısından falan çok yaş farkı olması iyi bence de... Birde kızım şimdi çok heyecanlı falan, küçük olsa sıkıntı olurdu..

SELAM HERKESE
nasılsınız arkadaşlar
benim bulantılarım anca kesildi nihayet ama bu seferde aşırı yanma var midemde
oğlumda gaviscon şurup kullanmıştım ama bunda pek fayda etmedi ne yazık ki

ah bu mide yanmasıııı, öldürdü beni 1 aydır... bimidem yansa iyi, yangın midemde başlıyo boğazıma geliyo, ejderha gibi ateş çıkarcam ağzımdan GAVİSCON da 15-20 dk serinletiyo sonra tekrar başlıyo

mayıs annelerine bi soru sordum bi Allah'ın kulu cvp vermedi

Valla ne varsa haziran annelerinde var.. Biz çok sıcak kanlıyız ya... Bende başka bir topğe takılıyorum bazen benim gibi rahatsız olanların olduğu, orada da insanlar bişi soruyor, iş edinip özelden yazıyom bazen bir bakıyom teşekkür bile etmiyorlar... Garip valla.. İnsan en azından özelden yazana bir teşekkür eder...

yok kız sinir oldum, bi yaz bi oku ohooo sohbetlerine devam çıktım bende... evet bizden başka sıcakkanlı yok ya... sormuycam bi daha bişey...

dün ben hastanelik oldum mideden sebep.. çok fenaydım anlatamam geceden başladı ishalle birlkte sabah çıkardım akşam tüm yediklerimi.. dru aradık haşlanmış pataes pirinç lapası yoğurt falan ye dedi.. ama ben onlarıda çıkarınca acilde aldık soluğu kan idrara falan bakıldı ama bişey çıkmadı reflü, gastrit falan dediler bi şurup werdi.. bide serum bağlandı tansiyonumda düşmüştü.. nst'ye bağlandım sancı falan çıkmadı allahtan.. bugün daha iyiyim korkudan yemek yiyemiyorum sadece..
eşim o akşam bana dışardan süzme yoğurt almış itimat peynircilikten sanırım o dokundu..

artık daha dikkatli olacağım:18:
ha bu arada bebeğimin kilosu 1320gr boyuda 37cm miş baş yukarda herşey yolunda

ne geziyon anam sen el diyarlarında mayıs topiklerinde :)) gel hazirancılara sor bak, herkes birden cvp verir

Dikkatli ol canım ya çok çok geçmiş olsun, Allah yaşatmsın bi daha ((

Maşallah bebeğine anamm 1,500 kiloya ulaşmış nerdeyse... bende çok merak ediyorum ama haftaya perş randevum... tekrardan geçmiş olsun canım ...
ne geziyon anam sen el diyarlarında mayıs topiklerinde :)) gel hazirancılara sor bak, herkes birden cvp verir

aman gitmicem zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…