2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işte banada dün akşam o şurubu yazdılar..
bol su içilecek günde 2litre
patates haşlaması, pirinç lapası, yoğurt yağsız makarna gibi şeyler...

ayy çok geçmiş olsun canım, herkes mideden dertlenmeye başladı bu ara, ben de ne yersem yeyim cayır cayır yanıyorum. neyse Allah tan bişey çıkmamış. ya senin bebiş ne kadarlık? maşallah baya büyümüş

öğlen de kızlarla konuşurken yazmıştım, ben gece kar yağarken o soğukta kalktım mutfağa nasıl girdiğimi bilmiyorum dolaptan buz gibi meyve suyunu kafaya diktim çok fena bu ara herkes doğru söylüyorsun ...

evet bende merk ettim kaç haftalık bebişin Hasret?

ewet son 3 ayda artabiliyormuş midede hassasiyet baharatlı yağlı ağır şeyler yok..
sağol canım.. sen nasılsın ne war ne yok?
benimde normal kontrolüm 2nisan 30+3 olacağım, yine 1 ay sonraya mı weriri 15gün sonrayamı acaba:26: unutmuşum:))) 32. haftadan itibaren nstye bağlamaya başlıyolar..
hasret çok geçmiş olsun... oğluşa da maşallah.
çok sağol bircecim sen nasılsın bebeğin nasıl?

işte banada dün akşam o şurubu yazdılar..
bol su içilecek günde 2litre
patates haşlaması, pirinç lapası, yoğurt yağsız makarna gibi şeyler...
yanlız sana tavsiyem o şurubu aldıktan sonra üstüne lıkır lıkır su içme, hemen mideye iniyo, bi yudum su aldığında boğazından yavaş yavaş iniyo ve boğazı çok güzel soğutuyo :)

2. tickeriımı görmüyomusun canım? bu panelde mesaj yazarken altta imzayı göstere çentik at görünür:)))
ben bugün 28 haftayım ama dün yapıldı ölçümler yani 27+6da

yanlız sana tavsiyem o şurubu aldıktan sonra üstüne lıkır lıkır su içme, hemen mideye iniyo, bi yudum su aldığında boğazından yavaş yavaş iniyo ve boğazı çok güzel soğutuyo :)
haa üstüne su mu içmek gerekio bilmiyodum ben öyle salt içiyordum.. iyi oldu söylediğin öyle yapiim birazdan..
ya bide bana günde 3 kez yazmışlar da bn yandıkça mı içsem:26:

iyiyiz oğluşumla canım, dikkatli olmak lazım midede hassasiyet başladı evet... gece ani dönüşlerimde kramp girmeye başladı artık, sordum kızlara hepsinde hemen hemen aynı dert var... onun haricinde sorunum yok...

ayrıca o nts dediğin ne canım ya sorucam diğer topiklere, artık cesaret edemiyorum cvp vermezler diye açılma var mı yok mu ona mı bakılıyor?

mide yanması için bana rennie yazdı doktor, günde 7 kereye kadar içebilirsin dedi. yazdıdığımdan beri yanma yok ama içmedim hiç:)))

we şunuda ekliyeyim
hastanede serum bitip çıkınca bir üşüme aldı ki sormayın ewe geldiğimde çığlıklarla yatağa girdim üzerimde hırka onun üstünde kabanım yorgan battaniye.. nasıl bağırıyorum!!
sanki beni buza gömdüler bi anda dişlerim birbirine wuruyo titremekten eşim we bi ablamızda wardı sıcak su torbası ayaklarıma battaniyeler üstüste.. üff diorum anlatamam..
2 saat o şekilde uyumuşum.. allah yaşatmasın bi daha..
bu üşüme krizi neyin nesiydi çözemedim ama:26:

Allah Allahh :44:

Allah yaşatmasın bi daha canım ya sen üşütmüşsün, bişey dokunmamış sana... üşütmüşsün fena...

2. tickeriımı görmüyomusun canım? bu panelde mesaj yazarken altta imzayı göstere çentik at görünür:)))
ben bugün 28 haftayım ama dün yapıldı ölçümler yani 27+6da
yok ben senin ikinci tickeri göremiyorum niye:26:

haa üstüne su mu içmek gerekio bilmiyodum ben öyle salt içiyordum.. iyi oldu söylediğin öyle yapiim birazdan..ya bide bana günde 3 kez yazmışlar da bn yandıkça mı içsem:26:
yani sadece bi yudum su al fazla değil, bendede 3 defa yazıyoama ben yandıkça içiyorum.

yaklaşık bir haftadır gribim atlatamadım(( onun dışında iyiyiz..
acil şifalarrrrrr bircecim

ben hamile kaldığımdan beri 2-3 kez oldu sıtma. berbat bir şey. saatlerce titriyorsun, karnımı da geriyorum öyle olunca. hatta ilk aylarda sıtmanın ardından çok şiddetli kanamam olmuştu o zamandan beri çok korkutuyor eşimi de beni de...
yaa canım geçmiş olsun ablam da öyle halaaa düzelemedi kaç haftadır, sesi boru gibi hala... geçmiyor hastalık kolay kolay...
sağol canım.bu sene herkesin aynı, geçmiyor kimseninki. bir de ilaç kullanamıyorum ya

kızlar hapşurduğumda öksürdüğümde güldüğümde acaip altıma kaçırıyorum yaaa benim gibi olan var mı? sanki önceden normal doğum yapmış kadın gibiyim

kızlar hapşurduğumda öksürdüğümde güldüğümde acaip altıma kaçırıyorum yaaa benim gibi olan var mı? sanki önceden normal doğum yapmış kadın gibiyim
bende de olur olmaz hapşırıklar var bu ara anlamış değilim de, ben tuvalete girip çıktıktan sonra akıntı geliyo birden pat diye, hep tuvaletten çıkınca oluyo ama, korkuyorum bazen

yaklaşık bir haftadır gribim atlatamadım(( onun dışında iyiyiz..
geçmiş olsun canım bol sıwı tüket portakal greyfurt limon sık taze taze iç.. ballı ıhlamur falan..
ben kasık ağrımdan dolayı sızlana sızlana dönüyorum, ayağa kalakarken topallıyorum 4.aydan beri çekiyorum artarak dewam ediyo... bacakları yükseltip yatmak gerekio.. kramp için magnezyum al..
nst: non stres testi
bebeğin kalp atışlarını we karında kasılma falan war mı diye bakılıyor canım..
uzanıyorsun karnına 2 tane yuwarlak cihaz bağlıyolar sen bebeğin kalp atışlarını we hareket ettiğinde çıkan sesleri dinliyosun.. cihazda kalp atışlarını kasılma warmı warsayoğunluğunu falan ölçüyo.. en az 20 dk yatıyosun o şeklde

sorma ya son 4-5 gündür oluyor bende. o kadar çok hapşurup öksürdüm ki( su geliyor sanıyorum bazen, ödüm kopuyor. gıcıkb bir durum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…