- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
işte banada dün akşam o şurubu yazdılar..ah bu mide yanmasıııı, öldürdü beni 1 aydır... bimidem yansa iyi, yangın midemde başlıyo boğazıma geliyo, ejderha gibi ateş çıkarcam ağzımdanGAVİSCON da 15-20 dk serinletiyo sonra tekrar başlıyo
ayy çok geçmiş olsun canım, herkes mideden dertlenmeye başladı bu ara, ben de ne yersem yeyim cayır cayır yanıyorum. neyse Allah tan bişey çıkmamış. ya senin bebiş ne kadarlık? maşallah baya büyümüşdün ben hastanelik oldum mideden sebep.. çok fenaydım anlatamam geceden başladı ishalle birlkte sabah çıkardım akşam tüm yediklerimi.. dru aradık haşlanmış pataes pirinç lapası yoğurt falan ye dedi.. ama ben onlarıda çıkarınca acilde aldık soluğu kan idrara falan bakıldı ama bişey çıkmadı reflü, gastrit falan dediler bi şurup werdi.. bide serum bağlandı tansiyonumda düşmüştü.. nst'ye bağlandım sancı falan çıkmadı allahtan.. bugün daha iyiyim korkudan yemek yiyemiyorum sadece..
eşim o akşam bana dışardan süzme yoğurt almış itimat peynircilikten sanırım o dokundu..
artık daha dikkatli olacağım:18:
ha bu arada bebeğimin kilosu 1320gr boyuda 37cm mişbaş yukarda herşey yolunda
ayy çok geçmiş olsun canım, herkes mideden dertlenmeye başladı bu ara, ben de ne yersem yeyim cayır cayır yanıyorum. neyse Allah tan bişey çıkmamış. ya senin bebiş ne kadarlık? maşallah baya büyümüş
ewet son 3 ayda artabiliyormuş midede hassasiyet baharatlı yağlı ağır şeyler yok..Dikkatli ol canım ya çok çok geçmiş olsun, Allah yaşatmsın bi daha((
Maşallah bebeğine anamm 1,500 kiloya ulaşmış nerdeyse... bende çok merak ediyorum ama haftaya perş randevum... tekrardan geçmiş olsun canım ...
aman gitmicem zati
çok sağol bircecim sen nasılsın bebeğin nasıl?hasret çok geçmiş olsun... oğluşa da maşallah.
yanlız sana tavsiyem o şurubu aldıktan sonra üstüne lıkır lıkır su içme, hemen mideye iniyo, bi yudum su aldığında boğazından yavaş yavaş iniyo ve boğazı çok güzel soğutuyo :)işte banada dün akşam o şurubu yazdılar..
bol su içilecek günde 2litre
patates haşlaması, pirinç lapası, yoğurt yağsız makarna gibi şeyler...
2. tickeriımı görmüyomusun canım? bu panelde mesaj yazarken altta imzayı göstere çentik at görünür:)))ayy çok geçmiş olsun canım, herkes mideden dertlenmeye başladı bu ara, ben de ne yersem yeyim cayır cayır yanıyorum. neyse Allah tan bişey çıkmamış. ya senin bebiş ne kadarlık? maşallah baya büyümüş
haa üstüne su mu içmek gerekio bilmiyodum ben öyle salt içiyordum.. iyi oldu söylediğin öyle yapiim birazdan..yanlız sana tavsiyem o şurubu aldıktan sonra üstüne lıkır lıkır su içme, hemen mideye iniyo, bi yudum su aldığında boğazından yavaş yavaş iniyo ve boğazı çok güzel soğutuyo :)
ewet son 3 ayda artabiliyormuş midede hassasiyet baharatlı yağlı ağır şeyler yok..
sağol canım.. sen nasılsın ne war ne yok?
benimde normal kontrolüm 2nisan 30+3 olacağım, yine 1 ay sonraya mı weriri 15gün sonrayamı acaba:26: unutmuşum:))) 32. haftadan itibaren nstye bağlamaya başlıyolar..
çok sağol bircecim sen nasılsın bebeğin nasıl?
yaklaşık bir haftadır gribim atlatamadım(( onun dışında iyiyiz..
we şunuda ekliyeyim
hastanede serum bitip çıkınca bir üşüme aldı ki sormayın ewe geldiğimde çığlıklarla yatağa girdim üzerimde hırka onun üstünde kabanım yorgan battaniye.. nasıl bağırıyorum!!
sanki beni buza gömdüler bi anda dişlerim birbirine wuruyo titremekten eşim we bi ablamızda wardı sıcak su torbası ayaklarıma battaniyeler üstüste.. üff diorum anlatamam..
2 saat o şekilde uyumuşum.. allah yaşatmasın bi daha..
bu üşüme krizi neyin nesiydi çözemedim ama:26:
yok ben senin ikinci tickeri göremiyorum niye:26:2. tickeriımı görmüyomusun canım? bu panelde mesaj yazarken altta imzayı göstere çentik at görünür:)))
ben bugün 28 haftayım ama dün yapıldı ölçümler yani 27+6da
yani sadece bi yudum su al fazla değil, bendede 3 defa yazıyoama ben yandıkça içiyorum.haa üstüne su mu içmek gerekio bilmiyodum ben öyle salt içiyordum.. iyi oldu söylediğin öyle yapiim birazdan..ya bide bana günde 3 kez yazmışlar da bn yandıkça mı içsem:26:
acil şifalarrrrrr bircecimyaklaşık bir haftadır gribim atlatamadım(( onun dışında iyiyiz..
ben hamile kaldığımdan beri 2-3 kez oldu sıtma. berbat bir şey. saatlerce titriyorsun, karnımı da geriyorum öyle olunca. hatta ilk aylarda sıtmanın ardından çok şiddetli kanamam olmuştu o zamandan beri çok korkutuyor eşimi de beni de...we şunuda ekliyeyim
hastanede serum bitip çıkınca bir üşüme aldı ki sormayın ewe geldiğimde çığlıklarla yatağa girdim üzerimde hırka onun üstünde kabanım yorgan battaniye.. nasıl bağırıyorum!!
sanki beni buza gömdüler bi anda dişlerim birbirine wuruyo titremekten eşim we bi ablamızda wardı sıcak su torbası ayaklarıma battaniyeler üstüste.. üff diorum anlatamam..
2 saat o şekilde uyumuşum.. allah yaşatmasın bi daha..
bu üşüme krizi neyin nesiydi çözemedim ama:26:
sağol canım.bu sene herkesin aynı, geçmiyor kimseninki. bir de ilaç kullanamıyorum yayaa canım geçmiş olsun ablam da öyle halaaa düzelemedi kaç haftadır, sesi boru gibi hala... geçmiyor hastalık kolay kolay...
bende de olur olmaz hapşırıklar var bu ara anlamış değilim de, ben tuvalete girip çıktıktan sonra akıntı geliyo birden pat diye, hep tuvaletten çıkınca oluyo ama, korkuyorum bazenkızlar hapşurduğumda öksürdüğümde güldüğümde acaip altıma kaçırıyorum yaaabenim gibi olan var mı? sanki önceden normal doğum yapmış kadın gibiyim
geçmiş olsun canım bol sıwı tüket portakal greyfurt limon sık taze taze iç.. ballı ıhlamur falan..yaklaşık bir haftadır gribim atlatamadım(( onun dışında iyiyiz..
ben kasık ağrımdan dolayı sızlana sızlana dönüyorum, ayağa kalakarken topallıyorum 4.aydan beri çekiyorum artarak dewam ediyo... bacakları yükseltip yatmak gerekio.. kramp için magnezyum al..iyiyiz oğluşumla canım, dikkatli olmak lazım midede hassasiyet başladı evet... gece ani dönüşlerimde kramp girmeye başladı artık, sordum kızlara hepsinde hemen hemen aynı dert var... onun haricinde sorunum yok...
ayrıca o nts dediğin ne canım ya sorucam diğer topiklere, artık cesaret edemiyorum cvp vermezler diyeaçılma var mı yok mu ona mı bakılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?