oykummmmmmmmmm yaaaaaaa gel beraber gıdelımmm soz ben sana yolda cok ıyı bakcammmm :):):):)
elımde yuzumde sıslıkler basldı benım ya burnum mınıcıktı kocaman oldu tuluda yemıyorum ekmekte yemıyorum kı
naber kız doktor ne dedi. iyi mi kuzucuk?
elımde yuzumde sıslıkler basldı benım ya burnum mınıcıktı kocaman oldu tuluda yemıyorum ekmekte yemıyorum kı
merve sen nerdesin ki??
baskete nereye yolluyorsun bende seneye vermek istiyorum eylüşüay çok sağol canım benim.. Inşallah.. Ya ogün aslı nın basketbolu var ya , sabah onlar karşıda oluyor zaten ayarlayabilirsem baskete gider öyle gelirim..
bide bu sene kocamın kuzeni evleniyor hemde 4 haziranda ve benim doguma cok az kalmış olcak..ne giycem nasıl gidicem bilmiyorum düşündükce fenalık geliyor..topukluda giyemem cok fena yaa..
[KUZUM SIKMA KENDİNİ KISMETSE OLUR
merve ben oluyorum galiba burda?:44: eğer bensem ne anlamda sorduğunu anlamadım canım???
,elımde yuzumde sıslıkler basldı benım ya burnum mınıcıktı kocaman oldu tuluda yemıyorum ekmekte yemıyorum kı
baskete nereye yolluyorsun bende seneye vermek istiyorum eylüşü
benimde 8 mayıs kuzenm evleniyor. Bende düşünüyorum(
ya demişsin yaa burda türk bakkalı yok?? hangi ülkedesin dedim canım?
baskete nereye yolluyorsun bende seneye vermek istiyorum eylüşü
benimde 8 mayıs kuzenm evleniyor. Bende düşünüyorum(
,
Yavaş ayavaş başlar şişmeler herhalde..Bende daha bişi olmadı ama, ödemde olmadım doktor hayret ediyor.. Ama zati şişim ben ya şişkoyum yani ama anne olcam ya kendimi çok güzel hissediyorum.. Zati ben kendimle çok barışığımdır, kilolu bile olsan kendimden nefret etmem ya, mannken mi olcamki yani.. Boşver kız bunlar geçici, y,ne küçücük olur burnun merak etme sen..
onu diyen ben değildim canım bebişkom88'di
ben git al dedim o da o cvbı verdi
merve ben oluyorum galiba burda?:44: eğer bensem ne anlamda sorduğunu anlamadım canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?