2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

elımde yuzumde sıslıkler basldı benım ya burnum mınıcıktı kocaman oldu tuluda yemıyorum ekmekte yemıyorum kı

Evet benimde sorun vardi canim ama düzelmis benim ki sadece gebelikde cikmisti iyodu kesince gecti.[/QUOTE]

Canım işte o TSH ta bir hormon neticede ve çok oynak, tahlilde bişi çıkmaz ama zaman zaman etki edebilir insana demişti doktorum.. Bence ondandır ya da hamilelikle ilgilidir kalp çarpıntısı.. Benimde nabız zaman zaman yükseliyor çünkü..

bide bu sene kocamın kuzeni evleniyor hemde 4 haziranda ve benim doguma cok az kalmış olcak..ne giycem nasıl gidicem bilmiyorum düşündükce fenalık geliyor..topukluda giyemem cok fena yaa..

[KUZUM SIKMA KENDİNİ KISMETSE OLUR[/QUOTE]

Valla Egecim böyle sanki kendimi naza çekermişim gibi oldu, gelmek istiyorum bende... Aslında gelsem cidden ardan alışverişte yapardım, Bakırköy çok uygun çünkü..

ay çok sağol canım benim.. Inşallah.. Ya ogün aslı nın basketbolu var ya , sabah onlar karşıda oluyor zaten ayarlayabilirsem baskete gider öyle gelirim..
baskete nereye yolluyorsun bende seneye vermek istiyorum eylüşü

bide bu sene kocamın kuzeni evleniyor hemde 4 haziranda ve benim doguma cok az kalmış olcak..ne giycem nasıl gidicem bilmiyorum düşündükce fenalık geliyor..topukluda giyemem cok fena yaa..

benimde 8 mayıs kuzenm evleniyor. Bende düşünüyorum(

[KUZUM SIKMA KENDİNİ KISMETSE OLUR

Valla Egecim böyle sanki kendimi naza çekermişim gibi oldu, gelmek istiyorum bende... Aslında gelsem cidden ardan alışverişte yapardım, Bakırköy çok uygun çünkü..[/QUOTE]

SAÇMALAMA HAYATIM KISMET BELKİ SEN GELİCEN BEN GELEMİYCEM. KALABALIĞI UYDURMAK ZOR. BİRİ UYSA DİĞERİNİN İŞİ OLUYIR.SONRA BULUŞURUZ OLSUN

elımde yuzumde sıslıkler basldı benım ya burnum mınıcıktı kocaman oldu tuluda yemıyorum ekmekte yemıyorum kı
,

Yavaş ayavaş başlar şişmeler herhalde..Bende daha bişi olmadı ama, ödemde olmadım doktor hayret ediyor.. Ama zati şişim ben ya şişkoyum yani ama anne olcam ya kendimi çok güzel hissediyorum.. Zati ben kendimle çok barışığımdır, kilolu bile olsan kendimden nefret etmem ya, mannken mi olcamki yani.. Boşver kız bunlar geçici, y,ne küçücük olur burnun merak etme sen..

öf ege ya napcaz valla sen gene 1 ay öncesin ben tam 8.5 aylık falan olcam belkide doguruveririm dügünde öfff cok fenalıklar basıyo düşündükce valla..o kadar eylülde ekimde yapın dedim

Beşiktaş Darphane de BJK nin kulübüne gidiyor.. Kulüp olması daha iyi diye oraya verdik biz.. Fiyatlarda heryerde aynı gibi sende ver kız.. Kız çocukları çok fazla var..

ınsallah kıım alyosa guzellıgımı kabulum ama bu sekılde olmaya tahammulum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…