enfeksiyona karşı dikkatli ol canım, bende de kaşıntı oluyor bu ara sabunla yıkıyorum dedim kızlar kızdılar... sebamed diye bi sabun varmış ondan alıcam oyle yıkıcam belden aşağımı her gün...bende de olur olmaz hapşırıklar var bu ara anlamış değilim de, ben tuvalete girip çıktıktan sonra akıntı geliyo birden pat diye, hep tuvaletten çıkınca oluyo ama, korkuyorum bazen
magnezyum kullanıyorum zaten canım 1 aydır falan... anlamış değilim ama...geçmiş olsun canım bol sıwı tüket portakal greyfurt limon sık taze taze iç.. ballı ıhlamur falan..
ben kasık ağrımdan dolayı sızlana sızlana dönüyorum, ayağa kalakarken topallıyorum 4.aydan beri çekiyorum artarak dewam ediyo... bacakları yükseltip yatmak gerekio.. kramp için magnezyum al..
nst: non stres testi
bebeğin kalp atışlarını we karında kasılma falan war mı diye bakılıyor canım..
uzanıyorsun karnına 2 tane yuwarlak cihaz bağlıyolar sen bebeğin kalp atışlarını we hareket ettiğinde çıkan sesleri dinliyosun.. cihazda kalp atışlarını kasılma warmı warsayoğunluğunu falan ölçüyo.. en az 20 dk yatıyosun o şeklde
sorma ya son 4-5 gündür oluyor bende. o kadar çok hapşurup öksürdüm ki( su geliyor sanıyorum bazen, ödüm kopuyor. gıcıkb bir durum ama
ben bi kaç yıldır kulllanıyodum günlük ped, hiç bi sakıncasını da görmedim ama hamile kaldığımdan beri kullanamıyorum, hemen kaşıntı yapıyo, sürekli çamaşır değiştirmektense tuvalet kağıını katlayıp kullanıyorum, her defasında yeniliyorum, kaşıntı falan kesildi böyle yapıncaenfeksiyona karşı dikkatli ol canım, bende de kaşıntı oluyor bu ara sabunla yıkıyorum dedim kızlar kızdılar... sebamed diye bi sabun varmış ondan alıcam oyle yıkıcam belden aşağımı her gün...
magnezyum kullanıyorum zaten canım 1 aydır falan... anlamış değilim ama...
nts olayını çok sevdim yaa ayy hemen gelse 32.haftadaha 26+3teyz oğluşumla...iyi oldu bildiğim, tşk ederim bilgi verdiğin için hasretcim... tecrübeli birisinden bilgi almak güzel oluor
senin 4-5 gündür... ben hamile kaldığımdan beri yaşıyordum bu durumu ama son zamanlarda artık gülmeye çekinir oldum, günde 4-5 kez çamaşırımı değiştiriorum... malum namaz kılıyorum... günlük ped kullanayım dedim kaşıntı başlattı bende... yok mecbur böyle devam edicz...
enfeksiyona karşı dikkatli ol canım, bende de kaşıntı oluyor bu ara sabunla yıkıyorum dedim kızlar kızdılar... sebamed diye bi sabun varmış ondan alıcam oyle yıkıcam belden aşağımı her gün...
senin 4-5 gündür... ben hamile kaldığımdan beri yaşıyordum bu durumu ama son zamanlarda artık gülmeye çekinir oldum, günde 4-5 kez çamaşırımı değiştiriorum... malum namaz kılıyorum... günlük ped kullanayım dedim kaşıntı başlattı bende... yok mecbur böyle devam edicz...
annemde öyle dedi ama işte bilmiyorum canım yaa.. inşallah tekrarlamaz..Allah Allahh :44:
Allah yaşatmasın bi daha canım ya sen üşütmüşsün, bişey dokunmamış sana... üşütmüşsün fena...
kullanıcı panelinden imzayı gösteri tıklaman gerekiyo canım imzaları görebilmen için..yok ben senin ikinci tickeri göremiyorum niye:26:
yani sadece bi yudum su al fazla değil, bendede 3 defa yazıyoama ben yandıkça içiyorum.
acil şifalarrrrrr bircecim
ewet sıtmaydı sanırım ama öldüm dirildim resmen allah yaşatmasın kimseyeben hamile kaldığımdan beri 2-3 kez oldu sıtma. berbat bir şey. saatlerce titriyorsun, karnımı da geriyorum öyle olunca. hatta ilk aylarda sıtmanın ardından çok şiddetli kanamam olmuştu o zamandan beri çok korkutuyor eşimi de beni de...
sağol canım.bu sene herkesin aynı, geçmiyor kimseninki. bir de ilaç kullanamıyorum ya
şişttt bnde normal doğurdum ama altıma işemiyorum walla:))kızlar hapşurduğumda öksürdüğümde güldüğümde acaip altıma kaçırıyorum yaaabenim gibi olan var mı? sanki önceden normal doğum yapmış kadın gibiyim
şişttt bnde normal doğurdum ama altıma işemiyorum walla:))
kullanıcı panelinden imzayı gösteri tıklaman gerekiyo canım imzaları görebilmen için..
sıkıcı iş be nst ben bi kere 1 saat kalmıştım bayılacaktım artık:))
tabi bebişi duymak keyifli
ben çıkar kızlar geç kaldım ohooo saat 10 olmuş daha kızı yıkayacağımuykusu sarktı bu akşam
herkese huzurlu geceler
iyi geceler kızlar...
geçmi şolsun gelirler birazdan..günaydın kızlar bugün kimseler yok galiba:26:
sabah sabah kolum çok ağrıyor üstüne yatmışım herhalde tutmuyor kolum
gunaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
gunaydınn canlarr...
sabah sabah geldım gene:)
artık sacımı makyajımı burada yapıyorum evde yapsam yetısemem:))
günaydıııııııııııııııııııııııııııınnn
günaydınn kızlar
günaydın kızlar bugün kimseler yok galiba:26:
sabah sabah kolum çok ağrıyor üstüne yatmışım herhalde tutmuyor kolum
gunaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar biz geldik kızımla:)))))))
aşı olduğum kolum berbat omzum kızarmış içi top olmuş kaşınıyor ve berbat ağrım var. bu ne yaaaaa . tevekkeli değilmiş olmuycam diye tutturmuşşum... gece sıcak basıyor beni ayaklarım yanıyor elli kere uyandım ama uykum var gibi değilim.. sizden ne haberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?