2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zorla yeee sevdiğin şeyleri ye şekersiz olanları tabiiii...zaten ev hapsim vardı tek zevkim yemek yemekti oda tuzsuz yiyemiyommmmmmmm ama yemeğe çalışıyom sende yeee

kızlarrrrr :79::79::79:
hoşgeldinnnn

ben iki çocuğumda da öğrenince bıraktık. ne gerek var. onun içinmi evlendi benle bekliycek.ben sinirleniyorum bu konuda saçmalayanlara

Aman ne bilem yapmak isteyen yapsın canım... onunda bir usulü vardır bence... abartmamak lazım sadece, hamilelik öncesi gibi olmamalı yani..

ütüden bende nefret ederim.yemekleri yaptım ama daha ütü yapmadım.. eşimin gömleği çok çıkıyor bizde de ama valla ben onları ütüye yolluyorum... yapmıyorum... kusura bakmasın yani.

benim ütüm hiç bitmiyor anlamadım. hamile kalınca her şeyi ütülemeyi bırakacağım dedim ama dayanamıyorum yine, çamaşır,havlu, el bezi ne varsa ütülüyorum hiç bitmiyor doğal olarak. yap yap bitmedi sabahtan beri, çok birikmiş( senin iyice zor olur sadece hafta sonuna sıkıştırmak...

zorla yeee sevdiğin şeyleri ye şekersiz olanları tabiiii...zaten ev hapsim vardı tek zevkim yemek yemekti oda tuzsuz yiyemiyommmmmmmm ama yemeğe çalışıyom sende yeee

evet ya ne bahtsız hamileleriz biz.. neyse ya Allahın gücüne gitmesin.. en azından Allah a şükür ki bebekler sağlıklı.. Yemeğe çalışıyorum bakalım.. senin işte zor, tuzsuz yemekte ölüm yani bence..

hadi bende kaçayım bari ütüler beni bekler.. gerçi çok fazla değilde ev temizlenmişken herşey kalksın istedim.. görüşürüz kızlarrr

anam helal sana senin gibi olamadım valla.
kız hepmerak etmişimdir sizinkiler altından mı ya:)))))
temizlik kadın yapar ütü dışarı yollanır valla helal olsun

yuh birce delirme.
valla ben normal kıyfateleri ütüledimde elbezleri kaldı
benim sıkışıyor hele cumartesi çöalışınca hepten deliriyorum

ben kuaföre gidiorum genel temizlik var hepinize iyi haftasonları

ohhh kolay gelsimn mis olcan desene adama yazık ama:)

Herkese merhaba

ben 27 haftalık hamileyim ve doğum fotoğrafçısı arıyorum.Gerçi çekimlerini çok beğendiğim birini bulmuştum ama ne yazık ki benim doğum yapıcağım tarihlerde kendisi balayında olacağında doğuma giremiycek (( sizlerin tavsiye edebileceğiniz kişiler var mı şimdi den teşekkürler herkese...:)))

(Foruma ilk defa yazıyorum umarım yanlış yere yazmamışımdır)

hayırlı ugurlu olsun bebi,kin... bu fotografçı ardahan'a da gelir mi acep

Ay gene kaaçamadım kız.. Ege beni öldürdün gülmekten... he kız altından.. yok be güzelim şimdi hamileyim diye böyle ütüyü dışarı yollardım da pek kadın almazdım ben, ev işimi kendim yapardım. Eeeee alıştırmıycan kızım adamı.. yaptıkça ister onlar...naz edicen azcık.. Ama şimdi bu işe alıştı artık doğumdan sonra da devam ederim.... Kız benim kayınvalde çok beceriksiz ya ben bir iş yaparım adam abartır gözünde ne kadar hamaratsın diye....alışmamış anasından da ondan...

olsun bacım helal olsun yapabilene aşkolsun diyorum ben. canından kıymetlimi.
hadi hemen kapat pc yi yoksa kaçamazsın

hangi şehirdeysen google da aratarak bakabilirsin.ben ankara için araştırdım 500-1000 arası fiyat veriyorlar ve kesinlikle fiyatı kırpmıyolar.bende 250-300 falansa yaptırırırm diyodum vazgeçtimmm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…