selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir,
gündüz buraya girmeye pek vaktim olmuyo,
önemli haberler, herhangi bi değişiklik varmı??
dün bende eşimle alışverişe gittim nihayet,
bebeğe kendime alışveriş yaptım, kapı süsü, şeker ıvır-zıvır aldım,
pijama takımlarımı açık krem aldım, bebeğimede hastanede giydirmek için aynen krem taşlı maşlı bi set aldım, kokoş olcaz ana kızkapı süsünü bile krem aldım sadece sepet ve şekerler pembe....
işte öyle...
sizler neler yaptınız??
ohh ne güzel alışverişler tamam. güle güle giysin kuzular. migrosta uni baby yenidoğan indirimdeydi ama erken olur diye almadım ben. bir şey olur mu ki şimdiden alsam.güle güle kullanın cicilerinizi...bizdede oğluşun kıyafet eksiği kalmadı tamamladık ..kraftın dondy mama sandalyeli beşiğini aldık e bebekten hediye çekimiz vardı onunla chio biberon emzik burun aspiratörü
göğüs pedi tarak fırça tırnak makası göğüs kremi dalinin alt açma örtüsü bir pakette prima yenidoğan aldık gerye odanın duvar kağıdı ve mobilya siparişi kaldı önümüzdeki hafta onlarada başlıyoruz....gecelik bende krem istiyorum iç gösterir diyolar ama çok hevesim var sabahıklı bir takım alırım l
güle güle kullanın hepsini de
krem al walla, ben o kadar baktım dün ille krem ille krem,
bebeğinde uygun bişi al takım olun, çok şeker olur..
QUOTE]
sağol canım .. bebişin hastane çıkışıda krem üzerine laivert ve kırmızı işli uyum sağlarız sanırım
sağol canım bende nisanın ortasında falan başlarım diyodum annemle ablam artık bekleme sonra ağırlaşırsın yavaş yavaş başla dedi bende önümüzdeki hafta mobilyacıyı kağıtçı çağırayım ölçü alsınlar fiyat versinler dedim:))) gle güle kullan iyi günlerde..
Ben pembe aldım canım. Başıma da taşlı taçlardan alıcam . Gitmeden de fön çektrcem. Güzel oluyor öyle
iyi günlerde kullansın ben nisanı bekliyorum
:))) gle güle kullan iyi günlerde..
Ben pembe aldım canım. Başıma da taşlı taçlardan alıcam . Gitmeden de fön çektrcem. Güzel oluyor öyle
sende iyi günlerde kullan canımcım, al tabii benim pijamaların içinde bi saç bandı var aynı renk, üstünde fiyonk çiçek tarzında bişey, arkadan toplamak içinde krem toka aldım dün,
çektir tabiii fotoğraflarda bile güzel çıkarsın, bende saçlarıma lüle yaptırsammı maşayla diye düşünüyorum, çünki zaten düz ve taaa belime kadar uzadılar
ohh ne güzel alışverişler tamam. güle güle giysin kuzular. migrosta uni baby yenidoğan indirimdeydi ama erken olur diye almadım ben. bir şey olur mu ki şimdiden alsam.
:))) gle güle kullan iyi günlerde..
sende iyi günlerde kullan canımcım, al tabii benim pijamaların içinde bi saç bandı var aynı renk, üstünde fiyonk çiçek tarzında bişey, arkadan toplamak içinde krem toka aldım dün,
çektir tabiii fotoğraflarda bile güzel çıkarsın, bende saçlarıma lüle yaptırsammı maşayla diye düşünüyorum, çünki zaten düz ve taaa belime kadar uzadılar
benim nasıl doğurucağımı doktor söylese bende kuaför planı yapsam
ohh ne güzel alışverişler tamam. güle güle giysin kuzular. migrosta uni baby yenidoğan indirimdeydi ama erken olur diye almadım ben. bir şey olur mu ki şimdiden alsam.
bezmi indirimdeydi canım erken olmaz sanırım benim bez almak aklımda yoktu e bebekteki kız indirimde alın zaten alıcaksınız deyince aldım
yok canım ıslak mendil. 3 paketi 10 liraydı.
güle güle kullanın hepsini de
QUOTE]
sağol canım .. bebişin hastane çıkışıda krem üzerine laivert ve kırmızı işli uyum sağlarız sanırım
sağlar tabii, sağlamazmı...
dün ben öyle bi set görmüştüm ve çok hoştu...
sağol canım bende nisanın ortasında falan başlarım diyodum annemle ablam artık bekleme sonra ağırlaşırsın yavaş yavaş başla dedi bende önümüzdeki hafta mobilyacıyı kağıtçı çağırayım ölçü alsınlar fiyat versinler dedim
evet bende ağırlaşırım, sıcaklar falan bastırır diye alışverişi öne aldım,
zaten dün çarşıya çıkar çıkmaz ayağıma kramp girdi
birde ustaların işi belli olmuyor, bazen sallayıp insanı sinir stres yapıyolar iyisimi son ana bırakma derim ben..
hepinize kolay gelsin
sizleri seviyorum, ben kaçar
evet bende ağırlaşırım, sıcaklar falan bastırır diye alışverişi öne aldım,
zaten dün çarşıya çıkar çıkmaz ayağıma kramp girdi
birde ustaların işi belli olmuyor, bazen sallayıp insanı sinir stres yapıyolar iyisimi son ana bırakma derim ben..
hepinize kolay gelsin
sizleri seviyorum, ben kaçar
güle güle sanada kolay gelsin
ege panik yapma canım uyuyordur dün gülmekten uyuyammaıştır o da fırsat bu fırsat deyip uyuyordur uyanır az sonra
canım dünü aklıma getirme fatma delisi nerdeki bugun pek sessiz. çok güldüm karnım boyuna ağrıdı. Akşam bile konuşurken yan tarflarım ağrıdı
canım dünü aklıma getirme fatma delisi nerdeki bugun pek sessiz. çok güldüm karnım boyuna ağrıdı. Akşam bile konuşurken yan tarflarım ağrıdı
benim nasıl doğurucağımı doktor söylese bende kuaför planı yapsam
şimdi normal doğumlar bile randevuyla oluyo, işi şansa bırakmıyolar canım
kuaförde olursa olur olmazsa da bi çaresine bakarız kurtulalımda bi
makjaj setlerini yanına al, azıcık kaşımızı gözümüzü düzeltsek o bile zevk
hoşçakalınnnn
Benımde gozum kapandı kapanacak bırde kasvetlı bır hava var kı sormayın...
NİYE KIZ BAYRAM MI VAR DA BEN UNUTTUM.ayyy o uyku benide bastırdı.. bide cam aşağı bayrak ve atatürk sallandırdılar bayrak tam bizim odaya geliyo kırmızı kırmızı içeri ışı k giriyo ortamda tam uyumalık biliyon mu yaa
İYİ YAPMIŞSIN AMA BEN BADANIYI BEKLİYORUM NİSANDA ALIŞVERİŞ YAPICAM ANNEME KOYUCAM SONRA EVE GETİRCEMgüle güle kullanın hepsini de
QUOTE]
sağol canım bende nisanın ortasında falan başlarım diyodum annemle ablam artık bekleme sonra ağırlaşırsın yavaş yavaş başla dedi bende önümüzdeki hafta mobilyacıyı kağıtçı çağırayım ölçü alsınlar fiyat versinler dedim
MAŞA YAPTIR DEĞİŞİKLİK OLSUN:))) gle güle kullan iyi günlerde..
BENİM DALGALI
SORMA İOEK YARILDIK GÜLMEKTENdün çok şey kaçırdım desene
Benımde gozum kapandı kapanacak bırde kasvetlı bır hava var kı sormayın...
BENDE KLAVYEYE DÜŞÜCEM PAT DİYE. İŞ YAPIYORUM SALAK SALAK SESSİZCEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?