kız ege 18 martta yaaa
evet yaa bi ara defne var şimdi de bu daha 1 ay yolu varheeeeeeeee çanakkale şetihleri.
Anacım gazetelerde sadece ibo nun haberleri var ya abarttılar.
Ay kızlar benimde fena uykum geldi.. Yemek yedim ama yemek denirse işte.. Ya ben insülin kullanmaya başladığımdan beri midem bulanıyor, yemek yiyemiyorum.. doktorda yemeyince kzıyor napçam bilemedim.. iki üç lokmadan sonra böğürmeye başlıyorum.. Yemeyince de şeker düşmüyor... Offffffffff sıkıldım bu işten... Bu arada sizi de üzmek istemezdim ama bir arkadaş yazmıştı ya birgün ablası 26 haftalık doğum yapmıştı(ilişki sonrası kanama, sonra doğum) hatırlarsınız..Bende çok merak etmiştim.. Şimdi özelden mesaj atmış, bebeği kaybetmişler, çok üzüldüm.. ama yaşasa da sağlıklı olmaz demiş doktorlar.. Allah sabır versin.. Aman dikkat edelim kızlar geri dönüşü yok bu işin..
Ay kızlar benimde fena uykum geldi.. Yemek yedim ama yemek denirse işte.. Ya ben insülin kullanmaya başladığımdan beri midem bulanıyor, yemek yiyemiyorum.. doktorda yemeyince kzıyor napçam bilemedim.. iki üç lokmadan sonra böğürmeye başlıyorum.. Yemeyince de şeker düşmüyor... Offffffffff sıkıldım bu işten... Bu arada sizi de üzmek istemezdim ama bir arkadaş yazmıştı ya birgün ablası 26 haftalık doğum yapmıştı(ilişki sonrası kanama, sonra doğum) hatırlarsınız..Bende çok merak etmiştim.. Şimdi özelden mesaj atmış, bebeği kaybetmişler, çok üzüldüm.. ama yaşasa da sağlıklı olmaz demiş doktorlar.. Allah sabır versin.. Aman dikkat edelim kızlar geri dönüşü yok bu işin..
Bircemmmmmmmmmm canım hiç selamlaşamadık bugun. Gelinin pek nazlı bugun.
Yamanım nasıl iyimi .açısı ne durumda:)))
evet yaa bi ara defne var şimdi de bu daha 1 ay yolu var
ayyy Allah sbaır versin yaa.. ne zamandır nadasa bıraktık ya bişi olmaz inş.
zorda olsa yemeye çalış canım iğne yapabilmen yemen lazım....allah hepimizin bebeklerini korusun o arkadaşada sabır versin
bugüne kadar o iş sonrası azda olsa sorun yaşamayan neredeyse olmadı en iyisi uzak durmakBizde unuttuk canım zaten o işleri.. Aman ne bilim doktorlara göre sakıncalı değil ama böyle şeyler yaşanınca da insan tedirgin oluyor..
Ya anneme kızardım ben yemiyorsun işte o yüzden şekerin düşmüyor falan diye kadın haklıymış, inan yenmiyor.. Aman bu şeker işini Allah kimseye vermesin ne zor hastalıkmış ya.. süt, yoğurt, meyve de falan sorun yokta yemek yeme özürlüyüm işte.. Zaten ben oldum olası böyle cinstim.. iki gün üst üste aynı yemeği yiyemem falan, çok pis boğazım.. offfff bu hastalık bana göre değil, umarım ilerde yaşamam..
Bizde unuttuk canım zaten o işleri.. Aman ne bilim doktorlara göre sakıncalı değil ama böyle şeyler yaşanınca da insan tedirgin oluyor..
doktorum herhangi bi sorunum olmamasına rağmen artık son 3 aya girdik temas yok dedi..
zaten biz hamile olduğumu duyduğum andan beri uzağız eşimle.. sizlere de sölüorum sıkın dişinizi kızlar.. ne gerek var riske girmeye..:44:
kızlarrrrr :79::79::79:
hoşgeldin merve
doğumdan sonra genellikle geçiyor inşallah sendede geçer sürekli diyetli olmak gerçekten çok zor
Yani işte, tabi dikkat etmek lazım.. şurda az bişi kaldı.. son üç ayı yasakladılar demek.... her doktor farklı şeyler söylüyor tabi ama..
Ben hala bu işi yaanların şeylerine soğuk mühür vurmak istiyorum yazık yaaaaaaa. geberiyorlar sanki yapmasalar. çok fena oldum koca bebek.Ay kızlar benimde fena uykum geldi.. Yemek yedim ama yemek denirse işte.. Ya ben insülin kullanmaya başladığımdan beri midem bulanıyor, yemek yiyemiyorum.. doktorda yemeyince kzıyor napçam bilemedim.. iki üç lokmadan sonra böğürmeye başlıyorum.. Yemeyince de şeker düşmüyor... Offffffffff sıkıldım bu işten... Bu arada sizi de üzmek istemezdim ama bir arkadaş yazmıştı ya birgün ablası 26 haftalık doğum yapmıştı(ilişki sonrası kanama, sonra doğum) hatırlarsınız..Bende çok merak etmiştim.. Şimdi özelden mesaj atmış, bebeği kaybetmişler, çok üzüldüm.. ama yaşasa da sağlıklı olmaz demiş doktorlar.. Allah sabır versin.. Aman dikkat edelim kızlar geri dönüşü yok bu işin..
hadi gözünüz aydın ne varsa memurlarakızlar az once bı yazı geldı doguma baglı mazeret izni diye devlet memurları kanununa gore "dogumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümüde doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir." deniliyor.
yerim ben nazlı gelinimi, kız kısmısı azcık nazlı olur, aferin ona:))) benimki de dünden beri hareketli epey açısı iyi herhalde:))) ama arada benim de öyle oluyor, tatmin etmiyor nazlı tekmeler de mi??
çok sıkıcı bir hava var ya, diğer odada ütü yapıyorum bir posta yapıp dinlenmeye geliyorum buraya ateş basıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?