aynen katılıyorum maddiyat olayı olmasa hiç derdim değil çalışmak. şimdiden napacam çocuğumu nereye bırakıcam nasıl emanet etcem bunu düşünüyorum..
beşik dediğin park yataktan da küçük dimi? o zaman boşveriim ben yine :)
bluee zor valla ben anneme bırakığ gidiyorumda 50 kere arıyorum allah sizelere yardım etsin iyi insanla karşılaştırsın
Channel aldın mı mesajımı söle bakalım..bazan beceyemiyom galiba gitmiyor...
bluee zor valla ben anneme bırakığ gidiyorumda 50 kere arıyorum allah sizelere yardım etsin iyi insanla karşılaştırsın
günaydın nasılsınız hanımlar
ayy sus onu bende yaptım bi kere inek kokusu geldi resmen. iğrenç bişi içme beeeeeayyy bgn su lıgt sutlerden ıcım dedımm ama mıdem bulandı yaaa resmen bulasık suyu gıbıııı
aminnn cümlemize..aynı dert bendede var..ne yapıcam hiç bilmiyorum..bazen düşünmekten başıma ağrılar giriyor.
amin canım inşallah iyi birileri çıkar karşımıza. Allaha emanet ettim, şimdilik düşünmüyorum çok. eylül gibi bakınmaya başlarım. bulurum inşallah doğru düzgün birilerini.. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla çok zor..
günaydıııınnnnn
nasılsın fatma içideki pipiden ne haber yaramazlık yapıyomu
ayy sus onu bende yaptım bi kere inek kokusu geldi resmen. iğrenç bişi içme beeeee
düşünme şimdiden strese girme. zamanı gelince rabbim yardım eder.
inşallah helal süt emmiş allah korkusu olan birirlerine rastlarsınızamin canım inşallah iyi birileri çıkar karşımıza. Allaha emanet ettim, şimdilik düşünmüyorum çok. eylül gibi bakınmaya başlarım. bulurum inşallah doğru düzgün birilerini.. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla çok zor..
alma nefes ozamanyaa ege nefes alırken göbeğim acıyoooooo
günaydın nasılsınız hanımlar
inşallah helal süt emmiş allah korkusu olan birirlerine rastlarsınız
alma nefes ozaman
nbr canımcım biz iyiyiz fatmayla uğraşıyoruz. sen nasılsın
düşünme şimdiden strese girme. zamanı gelince rabbim yardım eder.
inşallah helal süt emmiş allah korkusu olan birirlerine rastlarsınız
alma nefes ozaman
nbr canımcım biz iyiyiz fatmayla uğraşıyoruz. sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?