2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

park yataktan daha da küçük oluyor canım... evet bebeğe kim bakçak derdi yok en azından... darısı başınıza kızlar...

bluee zor valla ben anneme bırakığ gidiyorumda 50 kere arıyorum allah sizelere yardım etsin iyi insanla karşılaştırsın

bluee zor valla ben anneme bırakığ gidiyorumda 50 kere arıyorum allah sizelere yardım etsin iyi insanla karşılaştırsın

aminnn cümlemize..aynı dert bendede var..ne yapıcam hiç bilmiyorum..bazen düşünmekten başıma ağrılar giriyor.

amin canım inşallah iyi birileri çıkar karşımıza. Allaha emanet ettim, şimdilik düşünmüyorum çok. eylül gibi bakınmaya başlarım. bulurum inşallah doğru düzgün birilerini.. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla çok zor..

ayyy bgn su lıgt sutlerden ıcım dedımm ama mıdem bulandı yaaa resmen bulasık suyu gıbıııı
ayy sus onu bende yaptım bi kere inek kokusu geldi resmen. iğrenç bişi içme beeeee

aminnn cümlemize..aynı dert bendede var..ne yapıcam hiç bilmiyorum..bazen düşünmekten başıma ağrılar giriyor.

düşünme şimdiden strese girme. zamanı gelince rabbim yardım eder.

inşallah Allahım helal süt emmişlerle, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın...benimde tayin durumu var haziran gibi..belki haziran-temmuz gibi tayin çıkarsa , kayınvalidemle aynı şehirde olcam ozaman, o bakar heralde..oda bi yönden iyi bi yönden kötü olcak..bi arada yaşıcaz..onada ben pek yanaşmıyorum, diğer yandan başkası baksa nasıl bakacak?? oda soru işareti..yani iki ucu b..klu değnek

inşallah helal süt emmiş allah korkusu olan birirlerine rastlarsınız

yaa ege nefes alırken göbeğim acıyoooooo
alma nefes ozaman

günaydın nasılsınız hanımlar

nbr canımcım biz iyiyiz fatmayla uğraşıyoruz. sen nasılsın

QUOTE=Hilmi_ve_Fatma;18293078]iyiyim çok şükür pipide iyi şuanda ne yapıyo titriyo gibi bi hareketleri var ama[/QUOTE]

aman ne güzel iyi olsun pipiler benimkide yanlardan vuruyo

düşünme şimdiden strese girme. zamanı gelince rabbim yardım eder.

ay napayım..şu huyuma çok kızıyorum...
çok ileri zamanları düşünüyorum..şöyle yaparız, böyle yaparız..kendi kendimi strese sokuyorum dediğin gibi..dur bakalım dimi o vakıt bi gelsin...
olmuyo işte..geçen gün kendi kendime konuşuyorum, çocuğu okula kaydettirdik, servise veririz mutlaka diyorum...bi an eşimle göz göze geldik, noldu dedim..aşkım bi doğsaydı diyo...birden silkelendim..evet dedim haklısın yani ben böleyimmm işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…