Kesin fmg annen yapar öyle bişey. Kadın da haklı 6 kilo doğurmuş ama o potansiyeli bekler yani.
merhabalar kızlar anca kendıme geldım:)
seker yuklemem 1:30 daa bıttı anneme geldım bı seyler yedım uyudum kalkıncada sıze bı bakayım dedım sızde ne var ne yok?
şeker yüklemeni yaptırmışsın gözün aydın..
ben 25+5 te yapılacak acaba erkenmii ya:18:
zeyneplim bu benim 2. seker yuklemem gecen hafta yaptırmıstım 145 cıktı.Yedıkleerımden mı yoksa hamılelık sekerı mı emın olmak ıcın 100'luk yukleme yaptılar ama 4 saatım oralarda gectı..
anladım canım herşey yolundadır umarım
merhaba kızlar , bende geldim... yelkovan nasıl geçti şeker yüklemen?
sonuçlarını aldın mı? eee delik deşik olmadığımız yerimiz kaldı mı ki sankisaol canım beklemek dısında bı problemım olmadı ama kollarım delık desık oldu kevıre dondum:))
sonuçlarını aldın mı? eee delik deşik olmadığımız yerimiz kaldı mı ki sanki
saol canım beklemek dısında bı problemım olmadı ama kollarım delık desık oldu kevıre dondum:))
sonuçlarını aldın mı? eee delik deşik olmadığımız yerimiz kaldı mı ki sanki
yok sonucları almadım haftaıcı ararız dedıler bakalım kac gundur tatlı bıseyler yemıyordum bugun yuklemeden cıkar cıkmazz saldırdım resmen:))
yok sonucları almadım haftaıcı ararız dedıler bakalım kac gundur tatlı bıseyler yemıyordum bugun yuklemeden cıkar cıkmazz saldırdım resmen:))
slmmmmm ben geldim,
yelkovan benim dr da 100 lük bir kez daha yapılcak demiş eşime,
ben bıktım ya kan aldırmaktan, şundan bundan
yaptırmasak ne olurki ara bi sor dedim şimdi,
bide enjektörle almıyolar artık kocaman bişi çıkarırken iğneyi sanki canımı söküyordu ya
akşam 9 dan sonra bişi yiyip içmedin demi?
hele bir dur delik deşik hatta kesik-dikiş olacağımız günler 2 ay sonra
ve umarım göğüslerimiz yara olmaz, işimiz zor
duyguuuuuuuuuu ne haberrr???
ben gündüz pek takılamıyorum buraya, nası gidiyo geceleri uyuyabiliyomusun??
hehe ben de öyle olmuştum, o gün bugündür hala saldırıyorum zatenöncesindeki 2-3 gün tatlı yemedim ya hala acısını çkarıyorum:))) inşallah güzel çıkar sonuç...
ayy hadi inşallah canım...
benimde karnımda çatırdamalar başladı, kullandığınız tavsiye edeceğiniz krem var mı kızlar? aslında tam anlamadım çatlamış mı çatlamamış mı? sanki böyle kaşımışım da tahriş etmişim gibi kırmızılıklar var elliyorum düz, çatlayan bölge düz olmaz benim bildiğim, ya da karın gergin diye belli etmiyor kendisini daha... offffff çatlamasa yaazeytinyapı kremler herşey sürüyorum, eğer çatlaksa bunlar valla bana mısın demiyor
ayy hadi inşallah canım...
benimde karnımda çatırdamalar başladı, kullandığınız tavsiye edeceğiniz krem var mı kızlar? aslında tam anlamadım çatlamış mı çatlamamış mı? sanki böyle kaşımışım da tahriş etmişim gibi kırmızılıklar var elliyorum düz, çatlayan bölge düz olmaz benim bildiğim, ya da karın gergin diye belli etmiyor kendisini daha... offffff çatlamasa yaazeytinyapı kremler herşey sürüyorum, eğer çatlaksa bunlar valla bana mısın demiyor
valla doğru diyosun canım napalım kadınların kaderi buhele bir dur delik deşik hatta kesik-dikiş olacağımız günler 2 ay sonra
ve umarım göğüslerimiz yara olmaz, işimiz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?