2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar kızlar anca kendıme geldım:)
seker yuklemem 1:30 daa bıttı anneme geldım bı seyler yedım uyudum kalkıncada sıze bı bakayım dedım sızde ne var ne yok?

merhabalar kızlar anca kendıme geldım:)
seker yuklemem 1:30 daa bıttı anneme geldım bı seyler yedım uyudum kalkıncada sıze bı bakayım dedım sızde ne var ne yok?

şeker yüklemeni yaptırmışsın gözün aydın..
ben 25+5 te yapılacak acaba erkenmii ya:18:

şeker yüklemeni yaptırmışsın gözün aydın..
ben 25+5 te yapılacak acaba erkenmii ya:18:

zeyneplim bu benim 2. seker yuklemem gecen hafta yaptırmıstım 145 cıktı.Yedıkleerımden mı yoksa hamılelık sekerı mı emın olmak ıcın 100'luk yukleme yaptılar ama 4 saatım oralarda gectı..

saol canım beklemek dısında bı problemım olmadı ama kollarım delık desık oldu kevıre dondum:))

slmmmmm ben geldim,
yelkovan benim dr da 100 lük bir kez daha yapılcak demiş eşime,
ben bıktım ya kan aldırmaktan, şundan bundan
yaptırmasak ne olurki ara bi sor dedim şimdi,
bide enjektörle almıyolar artık kocaman bişi çıkarırken iğneyi sanki canımı söküyordu ya
akşam 9 dan sonra bişi yiyip içmedin demi?

sonuçlarını aldın mı? eee delik deşik olmadığımız yerimiz kaldı mı ki sanki

hele bir dur delik deşik hatta kesik-dikiş olacağımız günler 2 ay sonra
ve umarım göğüslerimiz yara olmaz, işimiz zor

duyguuuuuuuuuu ne haberrr???
ben gündüz pek takılamıyorum buraya, nası gidiyo geceleri uyuyabiliyomusun??

yok sonucları almadım haftaıcı ararız dedıler bakalım kac gundur tatlı bıseyler yemıyordum bugun yuklemeden cıkar cıkmazz saldırdım resmen:))

ayy hadi inşallah canım...

benimde karnımda çatırdamalar başladı, kullandığınız tavsiye edeceğiniz krem var mı kızlar? aslında tam anlamadım çatlamış mı çatlamamış mı? sanki böyle kaşımışım da tahriş etmişim gibi kırmızılıklar var elliyorum düz, çatlayan bölge düz olmaz benim bildiğim, ya da karın gergin diye belli etmiyor kendisini daha... offffff çatlamasa yaa zeytinyapı kremler herşey sürüyorum, eğer çatlaksa bunlar valla bana mısın demiyor

yok sonucları almadım haftaıcı ararız dedıler bakalım kac gundur tatlı bıseyler yemıyordum bugun yuklemeden cıkar cıkmazz saldırdım resmen:))

hehe ben de öyle olmuştum, o gün bugündür hala saldırıyorum zaten öncesindeki 2-3 gün tatlı yemedim ya hala acısını çkarıyorum:))) inşallah güzel çıkar sonuç...

evet canım aksam 9 dan sonra bı sey yemedım hemen yattım karnım acıkmasın dıye:))

hehe ben de öyle olmuştum, o gün bugündür hala saldırıyorum zaten öncesindeki 2-3 gün tatlı yemedim ya hala acısını çkarıyorum:))) inşallah güzel çıkar sonuç...

evet senı dınledım oncesınde caya seker bıle atmadım ekmek patates pilav kestım hemen bugun okuz gıbı yedım:)))

canım ben lıerac kullanıyorum gogus ucu ıcınse lansonıh aldım surunup duruyrmm

zaten çatlama genetik bir şeymiş. bazı doktorlar hiç vermiyormuş bile krem. annende varsa büyük ihtimalle sende de olur diyorlar. benim ablam sadece badem yağı kullandı, tek çatlağı yok ama bir sürü krem kullandığı halde çatlağı çok olan arkadaşlarım da var. ben 2 farklı doktora sordum krem ikisi de mustela ya da bonal krem dedi.

bu arada koltuk takımların çok şık, güle güle kullan...

hele bir dur delik deşik hatta kesik-dikiş olacağımız günler 2 ay sonra
ve umarım göğüslerimiz yara olmaz, işimiz zor
valla doğru diyosun canım napalım kadınların kaderi bu olsun herşey bebişlerimizi için, bebeğimi düşündükçe aslında bu sorunlar çok küçük kalıyor yanında... ama göğüs konusunda evet, şimdiden hassaslaştı iç çamaşırımı değiştirirken bile nasıl nazikçe hareket ediyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…