nasıl işe yarıyor mu peki canım, baktım şimdi fiyatına 77TL imiş, olsun önemli değil yararını göreyim de alırım...canım ben lıerac kullanıyorum gogus ucu ıcınse lansonıh aldım surunup duruyrmm
zaten çatlama genetik bir şeymiş. bazı doktorlar hiç vermiyormuş bile krem. annende varsa büyük ihtimalle sende de olur diyorlar. benim ablam sadece badem yağı kullandı, tek çatlağı yok ama bir sürü krem kullandığı halde çatlağı çok olan arkadaşlarım da var. ben 2 farklı doktora sordum krem ikisi de mustela ya da bonal krem dedi.
bu arada koltuk takımların çok şık, güle güle kullan...
yelkovan müfettiş girdi bugün dersime, iyi kötü atlattık artık, rahatız:))) senin branşın neydi??
nasıl işe yarıyor mu peki canım, baktım şimdi fiyatına 77TL imiş, olsun önemli değil yararını göreyim de alırım...
annemde yok ablalarımda da çk az ama bende var kilo alıp verdim zamanında çok ondan dolayı, karnımda yoktu oluşuyor galiba yavaştan...
koltuklarım mı sağol canım
valla doğru diyosun canım napalım kadınların kaderi buolsun herşey bebişlerimizi için, bebeğimi düşündükçe aslında bu sorunlar çok küçük kalıyor yanında... ama göğüs konusunda evet, şimdiden hassaslaştı iç çamaşırımı değiştirirken bile nasıl nazikçe hareket ediyorum :26:
yelkovan müfettiş girdi bugün dersime, iyi kötü atlattık artık, rahatız:))) senin branşın neydi??
nasıl işe yarıyor mu peki canım, baktım şimdi fiyatına 77TL imiş, olsun önemli değil yararını göreyim de alırım...
annemde yok ablalarımda da çk az ama bende var kilo alıp verdim zamanında çok ondan dolayı, karnımda yoktu oluşuyor galiba yavaştan...
koltuklarım mı sağol canım
amaann ıyısını kotusunu bosver gırıp cıkmıs bıtmıs kurtulmussun darısı basıma:))okul oncesı benım bransım ama bu sene ıdarecılık yaptıgım ıcın daha bı zor gececek gıbı..
evet ya gelecekler mi stresi yok artık. gerçi okuldalar daha eşim diyor tekrar girebilir hazırlıklı ol:)) kulüp toplantısı var yarın ona girer kesin.bizim idareciler epey gergindi bugün. güzel geçer inşallah sizinki... bu arada benim öğretmenlikte 6. yılım ilk kez teftişten geçtim:)) şansıma es geçiyorlardı çalıştığım okulları hamilelik dönemime denk geldi ilk teftiş:))
canım yaa buyuk gecmıs olsun sana ılk boyle basladı boylede gıtmez umarım ..
benımde 8.yılım hıcbır teftısı es gecemedım sansıma ıns. hamılelık sansım olurda bu sene olmaz:))
maalesef kader diyelimçatlamak, doğurmak hepsi bize mahsus, birazda kocalarımız çatlasa ne olur sanki
krem sormuşsun, ben kakao yağlı krem kullanıyorum kokusuda çok hoş karnıma, göğüslerime sürüyorum, biliyorsun kakao yağı çatlaklara birebir o nedenle bunu kullanmaya karar verdim
cerenlerede bu hafta müfettiş gelecek bi koşuşturmacadır gidiyo
77 milyona yazık yahu sonuçta yüze değil vücuda bol bol sürüyorsun,
hem %100 çatlağı önleyen bişeyi ben henüz duymadım,
nemlendirsin ve beslesin önemli olan bu, yanii bana biraz pahalı geldi, ebadı nasıl bilmiyorum ama..
akşamları sırtım çok ağrıyor ya( uzanayım biraz. iyi akşamlar kızlar
akşamları sırtım çok ağrıyor ya( uzanayım biraz. iyi akşamlar kızlar
aksamları fena şişiyorum bende yaaamaaan ıstedıgımızı surelım ben her aksam pehlıvan gıbı oluyorum :) ama annemde olmus bu durumlar genetık artık ne surersek surelım olacaksa olur..
kısslaaarrr dün kontrole gittim..inatçı bebişim yüzünü göstermedi geçen ay da göstermemişti...28+0 dım dün 1254 gr geldi:)ayyy delikanlı oldu iyice oğlum:)
ay maşallah subhanallah delikanlı olmuş ki ne olmuş bakalm bizim velet ne alemdekısslaaarrr dün kontrole gittim..inatçı bebişim yüzünü göstermedi geçen ay da göstermemişti...28+0 dım dün 1254 gr geldi:)ayyy delikanlı oldu iyice oğlum:)
iyi akşamlar canım...bu aksam annemdeyım kadıncagıza bıraz yardım edeyım hepınızı optum gorusuruz yarın..
iyi akşamlar kızlar ben ilk hamileligimde excipial lipo kullandım birtane çatlağım olmadı şimdide neutrogena nın nemlendiricisini sürüyorum bundada bişe yok şimdilik bi ablada vazelin kullanmamı önermişti ona da dr önermiş pahalı ilaçlaa gerek yok demiş en güzeli vazelin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?