2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yelkovan müfettiş girdi bugün dersime, iyi kötü atlattık artık, rahatız:))) senin branşın neydi??

canım ben lıerac kullanıyorum gogus ucu ıcınse lansonıh aldım surunup duruyrmm
nasıl işe yarıyor mu peki canım, baktım şimdi fiyatına 77TL imiş, olsun önemli değil yararını göreyim de alırım...

annemde yok ablalarımda da çk az ama bende var kilo alıp verdim zamanında çok ondan dolayı, karnımda yoktu oluşuyor galiba yavaştan...

koltuklarım mı sağol canım

yelkovan müfettiş girdi bugün dersime, iyi kötü atlattık artık, rahatız:))) senin branşın neydi??

amaann ıyısını kotusunu bosver gırıp cıkmıs bıtmıs kurtulmussun darısı basıma:))okul oncesı benım bransım ama bu sene ıdarecılık yaptıgım ıcın daha bı zor gececek gıbı..

lıerac 60 tl ye almıstım sonra roc aldım spreylı o da 47 tl oldugu ıcın aldım mustelayı bende duymustum ama fıyatını bılmıyorum.onuda denemek lazım
roc surus kolaylıgı sağlıyor sprey oldugu ıcın..lıerac jel oldugu ıcın urperıyordum surerken soguk gelıyordu.

maalesef kader diyelimçatlamak, doğurmak hepsi bize mahsus, birazda kocalarımız çatlasa ne olur sanki
krem sormuşsun, ben kakao yağlı krem kullanıyorum kokusuda çok hoş karnıma, göğüslerime sürüyorum, biliyorsun kakao yağı çatlaklara birebir o nedenle bunu kullanmaya karar verdim

cerenlerede bu hafta müfettiş gelecek bi koşuşturmacadır gidiyo

77 milyona yazık yahu sonuçta yüze değil vücuda bol bol sürüyorsun,
hem %100 çatlağı önleyen bişeyi ben henüz duymadım,
nemlendirsin ve beslesin önemli olan bu, yanii bana biraz pahalı geldi, ebadı nasıl bilmiyorum ama..

amaann ıyısını kotusunu bosver gırıp cıkmıs bıtmıs kurtulmussun darısı basıma:))okul oncesı benım bransım ama bu sene ıdarecılık yaptıgım ıcın daha bı zor gececek gıbı..

evet ya gelecekler mi stresi yok artık. gerçi okuldalar daha eşim diyor tekrar girebilir hazırlıklı ol:)) kulüp toplantısı var yarın ona girer kesin.bizim idareciler epey gergindi bugün. güzel geçer inşallah sizinki... bu arada benim öğretmenlikte 6. yılım ilk kez teftişten geçtim:)) şansıma es geçiyorlardı çalıştığım okulları hamilelik dönemime denk geldi ilk teftiş:))

sevibade ceren de mi koşuşturuyor, niyeyse öğrenciler de panikliyor. benim sınıf pek bir rahattı gerçi şaşırttılar beni:))

roc'u izmirden almıştım yüz temizleme jeli hediyeydi 30 ya da 35 liraydı, indirimli denk gelmişti.

mustelayı da 79a aldım ben, içime oturdu valla(

canım yaa buyuk gecmıs olsun sana ılk boyle basladı boylede gıtmez umarım ..
benımde 8.yılım hıcbır teftısı es gecemedım sansıma ıns. hamılelık sansım olurda bu sene olmaz:))

canım yaa buyuk gecmıs olsun sana ılk boyle basladı boylede gıtmez umarım ..
benımde 8.yılım hıcbır teftısı es gecemedım sansıma ıns. hamılelık sansım olurda bu sene olmaz:))

inşallah gelmezler... bizim okula 2 yıldır gelmiyorlardı, bu yıl kaçınılmazdı artık:))

kakao yağını duymuştum badem yağı da iyi geliyor, ben kakao badem yağı karışık krem kullanıyorum işte, avondan almıştım ama saf kakao yağı daha tesirlidr tabi... onu kaça alıyorsun canım?

amaaan ıstedıgımızı surelım ben her aksam pehlıvan gıbı oluyorum :) ama annemde olmus bu durumlar genetık artık ne surersek surelım olacaksa olur..

kısslaaarrr dün kontrole gittim..inatçı bebişim yüzünü göstermedi geçen ay da göstermemişti...28+0 dım dün 1254 gr geldi:)ayyy delikanlı oldu iyice oğlum:)

bu aksam annemdeyım kadıncagıza bıraz yardım edeyım hepınızı optum gorusuruz yarın..

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar ben ilk hamileligimde excipial lipo kullandım birtane çatlağım olmadı şimdide neutrogena nın nemlendiricisini sürüyorum bundada bişe yok şimdilik bi ablada vazelin kullanmamı önermişti ona da dr önermiş pahalı ilaçlaa gerek yok demiş en güzeli vazelin demiş

kısslaaarrr dün kontrole gittim..inatçı bebişim yüzünü göstermedi geçen ay da göstermemişti...28+0 dım dün 1254 gr geldi:)ayyy delikanlı oldu iyice oğlum:)

maşallah iyiymişsin sen ben bu gün 28 bitti daha 1100 anca olmuşuz demekki ben habire kendimi beslemişim durmuşum

ay maşallah subhanallah delikanlı olmuş ki ne olmuş bakalm bizim velet ne alemde bizde 27.haftadayız...
bu aksam annemdeyım kadıncagıza bıraz yardım edeyım hepınızı optum gorusuruz yarın..
iyi akşamlar canım...

vazelin mantıklı yağlı ya nemlendirir, amannn ne bilim canım yaa aslında biraz da tenle alakalı, gerilmeye gelmiyor benim tenim çatırdıyr hemen kısmet bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…