2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kakao yağını duymuştum badem yağı da iyi geliyor, ben kakao badem yağı karışık krem kullanıyorum işte, avondan almıştım ama saf kakao yağı daha tesirlidr tabi... onu kaça alıyorsun canım?

ben kakao ve badem yağını karıştırıp kullanıyordum..kakaolu kakaolu kokuyorum diye tiksindim o yağdan...azcıcık döküyorum avcuma kakao yağından , ne kadar keskin bi kokusu var öle...sürmüyorum artık..sadece badem yağı sürüyorum...

amaaan ıstedıgımızı surelım ben her aksam pehlıvan gıbı oluyorum :) ama annemde olmus bu durumlar genetık artık ne surersek surelım olacaksa olur..
dediğin çok doğru canım..ne sürersek sürelim çatlayacağı varsa hiç önüne geçemeyiz...benim doktorum çatlak kremını önermediği için badem yağı aldım...

kısslaaarrr dün kontrole gittim..inatçı bebişim yüzünü göstermedi geçen ay da göstermemişti...28+0 dım dün 1254 gr geldi:)ayyy delikanlı oldu iyice oğlum:)

maşallahhh bebişinee....:)

excipial lipo yu göbeğine mi sürdün...? çok şaşırdım hiç duymamıştım daha önce çatlak için kullananı..
benim ellerim deterjana karşı hassas, hemen pul pul olur , oyüzden çamaşır suyuna falan sokamıyorum, cildiye doktoru ellerimi nemlendirmesi için vermişti..onuda doktoruma sorarak kullandım, ellerim için..mecbur kalmadıkça kullanma demişti..sakıncası yok ama, çok fazla önermiyoruz demişti??

ben lipoyu ilk hamileligimde çok kaşınmıştım bütün vücudum kaşınmaktan mahvolmuştu çatlakları önlesin diye bilinçli olarak kullanmadım ama her yerime sürdüm onu başka bişe kullanmamıştım belkide cildimden kaynaklıdır çatlagım olmamıştı 3 4 kutu bitirmiştim ondan bu hamileligimde de aynı şekilde rahatsızlanınca nemlendirici surmem gerektigini söyledi dermotolog neutrogena nın pompalı vücut nemlendiricisini verdi 3 kutu bitirdim nerdeyse eşim kozmetikçi şu an bu kremi yok satıyoz diyo depolardan zorla alıyorum diyo sene şansına şimdilik bişe yok bakalım bende hamilelik alerjisi var vücudum kaldirmiyo hemen kaşınıyorum ama bu sefer daha bilinçli başladığım icin ilk gebeliğim gibi değilim şükür

kakao yağını duymuştum badem yağı da iyi geliyor, ben kakao badem yağı karışık krem kullanıyorum işte, avondan almıştım ama saf kakao yağı daha tesirlidr tabi... onu kaça alıyorsun canım?

kakao yağı değil...
kakao yağlı krem mervecim,
mecitefendi markalı, tesadüfen gördüm, testırına baktım ve hoşuma gitti,
daha önce göğüs ucu çatlağı için araştırırken duymuştum kakao yağını,
kremi gerçekten çok, kokusuda öyle, sürerken kakao kokuyo ama sonrasında hafif bi koku kalıyo, pasta gibi kokmuyosun yani:)))
fiyatı 15 tl ve kocaman bi kutusu var, bulunduğun yerde kipa varsa baharat bölümünde bulabilirsin ben ordan almıştım....

amaaan ıstedıgımızı surelım ben her aksam pehlıvan gıbı oluyorum :) ama annemde olmus bu durumlar genetık artık ne surersek surelım olacaksa olur..

evet aynen sana katılıyorum, sadece biraz nemlendirip rahatlatıyor, o yüzden ben pehlivan gibi yağlanmıyorum:))) ama göğüs ucunu ihmal etmemek gerek....

söylediğin iki şeyide kullandım secem, lipoyu diğer hamileliğimde
neutragena şu an elimde mevcut, hamilelikten önce almıştım harika bi krem,
demek yok satan bi kremmiş vay be
bu markanın yüz temizleme jelinide çok öneriyorlar

Merhaba kızlar ben ilk hamileliğimde bebek yağı sürmüştüm hiç çatlağım olmadı ama kilo da az almıştım.şimdi kakao yağı aldım onu sürüyorum ben kakao kokusunu çok sevdiğim için hoşuma gidiyor. vücut sütüm var onu sürüyorum. kakaolu b vitaminli güneş yağlarından bile sürdüm yani yağlı olan her şeyi sürüyorum galiba:) işin sırrı orayı nemli yağlı tutmak gibi geliyor.

hmm ben yağı sandım canım, bende de kakao yağı ile badem yağı karıştırılmış krem var işte... tamam eğer denk gelirsem mutlaka alıcam, fiyatı da uygunmuş...

evet kesinlikle bu dediğine katılıyorum aslıcım... nemli ve yağlı tutmak işin sırrı, valla bu lafını okuduktan sonra hemen kremledim gene kendimi

offf ne oturabiliyorum ne kalkabiliyrum yaaa şimdiden böyleysek doğuma kadar nasıl oluruzz

kimse yok mu yaaaaaaaaaaaaaa konuşunn kızlarr aaaaaaaaaaaaa

ooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffff bi su içtim nefes nefese kaldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mrb arkadaşlar nasılsınız çatlaklardan bahsetmişsiniz?ben ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım lierac KREM KULLANDIM FİYATI biraz pahalı ama inanın çok faydasını gördüm tavsiye ederim

mrb arkadaşlar nasılsınız çatlaklardan bahsetmişsiniz?ben ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım lierac KREM KULLANDIM FİYATI biraz pahalı ama inanın çok faydasını gördüm tavsiye ederim
ayy aynurcum sorma korkuyorum yaa sürmediği şey kalmadı bişi yok aslında ben paronayak oldum biraz... zytinyağı bile sürüyorum lierac fiyatına baktım pahalı evet ama faydası varsa neden olmasın...

kızlar çatlaklardan konuşmuşsunuz bende bikaç bişi söyliim.. kızımda sadece bebe yağı kullandım 38 haftaya kadar hiçbir çatlağım yoktu.. 39da doğumyaptım 1 haftada çatır çatır çatladım:)) göbek göğüsler bacaklar heryerim çatlak oldu şimdi hiçbişey kullanmıyorum çatlayacağım kadar çatladım diye:)) birde genetik diyorlar ama benim annem 3çocuk doğurmuş bi tane çatlak yok:)

Misil misil uyuyun bakalim valide sultanlar Ben yine sabahi sabah ettim bel agrisindan. Ama ne hikmetse salondaki koltuklarda bir guzel uyuyorum ki sormayin. Gece saat 4 dedi mi Behlul kacar modunda salona kaciyorum Dizlerimi koltugun sirt kismina dayayinca cok rahat ediyorum. Yoksa karnim belim tum gun agriyor. Bir de dun gece gobek deligime aldigim bir darbeyle uyandim bir ara. Resmen canimi yakti sipa.

Kizlar bebislerin hareketlerini hissetmek ne guzel degil mi? Benim minik kizim oglumun onunla konusmasina bayiliyor. Oglan agzini yaklastirip seni cok seviyorum diye bagirinca gumm bir tane indiriyor Oglan susunca o da hareket etmiyor, baslayinca her cumlesinin ardindan gumm diye bir tane daha...
Kardeslik ne guzel sey, umarim dogduktan sonra vilma cakmaktas gibi sacindan surumez sipa kizimi
Size daha sabah olacak daaa... Ise falan gideceksiniz dee.... Kizimin uyku setini dikmeye basladim, resmini cekip koyacagim bir ara. Fikirlerinizi memnuniyetle dinlemek isterim

günaydınnnn kızlar...
bugunde açılışı ben yaptım anlaşılann...

günaydınnnn kızlar...
bugunde açılışı ben yaptım anlaşılann...

gününüz aydın olsun tatlı annişleeeeeeer..

günaydın sabahların sultanları

dün e-bebekten ilk defa sipariş verme mutluluğunu yaşadım.
chicco göğüs temizleme mendili
avent cam biberonu
lansinoh göğüs pedi aldım çok uygundu
daha gelmedi kargo ama acayip sevindim..
acaba kaç günde gelir
dün akşam verdim siparişi

canım bende nem makinasını e bebek web sitesinden aldım.. 4-5 iş gününü buldu gelmesi.. hadi bakalım hayırlı olsun,iyi günlerde kullan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…