kakao yağını duymuştum badem yağı da iyi geliyor, ben kakao badem yağı karışık krem kullanıyorum işte, avondan almıştım ama saf kakao yağı daha tesirlidr tabi... onu kaça alıyorsun canım?
dediğin çok doğru canım..ne sürersek sürelim çatlayacağı varsa hiç önüne geçemeyiz...benim doktorum çatlak kremını önermediği için badem yağı aldım...amaaan ıstedıgımızı surelım ben her aksam pehlıvan gıbı oluyorum :) ama annemde olmus bu durumlar genetık artık ne surersek surelım olacaksa olur..
kısslaaarrr dün kontrole gittim..inatçı bebişim yüzünü göstermedi geçen ay da göstermemişti...28+0 dım dün 1254 gr geldi:)ayyy delikanlı oldu iyice oğlum:)
excipial lipo yu göbeğine mi sürdün...? çok şaşırdım hiç duymamıştım daha önce çatlak için kullananı..iyi akşamlar kızlar ben ilk hamileligimde excipial lipo kullandım birtane çatlağım olmadı şimdide neutrogena nın nemlendiricisini sürüyorum bundada bişe yok şimdilik bi ablada vazelin kullanmamı önermişti ona da dr önermiş pahalı ilaçlaa gerek yok demiş en güzeli vazelin demiş
kakao yağını duymuştum badem yağı da iyi geliyor, ben kakao badem yağı karışık krem kullanıyorum işte, avondan almıştım ama saf kakao yağı daha tesirlidr tabi... onu kaça alıyorsun canım?
amaaan ıstedıgımızı surelım ben her aksam pehlıvan gıbı oluyorum :) ama annemde olmus bu durumlar genetık artık ne surersek surelım olacaksa olur..
iyi akşamlar kızlar ben ilk hamileligimde excipial lipo kullandım birtane çatlağım olmadı şimdide neutrogena nın nemlendiricisini sürüyorum bundada bişe yok şimdilik bi ablada vazelin kullanmamı önermişti ona da dr önermiş pahalı ilaçlaa gerek yok demiş en güzeli vazelin demiş
hmm ben yağı sandım canım, bende de kakao yağı ile badem yağı karıştırılmış krem var işte... tamam eğer denk gelirsem mutlaka alıcam, fiyatı da uygunmuş...kakao yağı değil...
kakao yağlı krem mervecim,
mecitefendi markalı, tesadüfen gördüm, testırına baktım ve hoşuma gitti,
daha önce göğüs ucu çatlağı için araştırırken duymuştum kakao yağını,
kremi gerçekten çok, kokusuda öyle, sürerken kakao kokuyo ama sonrasında hafif bi koku kalıyo, pasta gibi kokmuyosun yani:)))
fiyatı 15 tl ve kocaman bi kutusu var, bulunduğun yerde kipa varsa baharat bölümünde bulabilirsin ben ordan almıştım....
Merhaba kızlar ben ilk hamileliğimde bebek yağı sürmüştüm hiç çatlağım olmadı ama kilo da az almıştım.şimdi kakao yağı aldım onu sürüyorum ben kakao kokusunu çok sevdiğim için hoşuma gidiyor. vücut sütüm var onu sürüyorum. kakaolu b vitaminli güneş yağlarından bile sürdüm yani yağlı olan her şeyi sürüyorum galiba:) işin sırrı orayı nemli yağlı tutmak gibi geliyor.
ayy aynurcum sorma korkuyorum yaa sürmediği şey kalmadı bişi yok aslında ben paronayak oldum biraz... zytinyağı bile sürüyorummrb arkadaşlar nasılsınız çatlaklardan bahsetmişsiniz?ben ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım lierac KREM KULLANDIM FİYATI biraz pahalı ama inanın çok faydasını gördüm tavsiye ederim
günaydınnnn kızlar...
bugunde açılışı ben yaptım anlaşılann...
gününüz aydın olsun tatlı annişleeeeeeer..
günaydın sabahların sultanları
dün e-bebekten ilk defa sipariş verme mutluluğunu yaşadım.
chicco göğüs temizleme mendili
avent cam biberonu
lansinoh göğüs pedi aldım çok uygundu
daha gelmedi kargo ama acayip sevindim..
acaba kaç günde gelir
dün akşam verdim siparişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?