2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay ayyy çok mersiii...ya sorma e- bebekte 100 liralık alışverişe 80 lira indirim vardı, yani aldıklarına 20 lira ödeyecektin.. mail gelmiş bana..dün okudum, fırsat bitiş tarihi 20si diyodu, kaçırdım yani..nasıl üzüldüm anlatamam
ben internetten alışveriş yaptığımda 2 güne geliyor.cumaya kadar elinde olur büyük ihtimal...hayırlı olsun..güle güle kullansın bebişin..

canım bende nem makinasını e bebek web sitesinden aldım.. 4-5 iş gününü buldu gelmesi.. hadi bakalım hayırlı olsun,iyi günlerde kullan..

sağolun kızlar bu ilk denemeydi başardım sanırım . ben netten alışveriş yapamam eşime dedim dün aa keşfettin artık yandık desene diyor. ama gerçekten uygun şeyler var..

sağolun kızlar bu ilk denemeydi başardım sanırım . ben netten alışveriş yapamam eşime dedim dün aa keşfettin artık yandık desene diyor. ama gerçekten uygun şeyler var..

eşin doğru sölüyo canım..bi bulaşırsan devamı geliyoooo

kızlar günaydınn.. ben geldim.. iyiyim daha, evde yatıyorum çok korktum ama feci korktum sormayın p.tesi birden garip garip kasılmalar başladı hatta yazdım buraya revire gidiyorum diye sonra apar topar hastaneye.. çok önemli birşey yokmuş ama dr. erken doğum riski var dedi. 1 hafta istirahat verdi. önce hastaneye yatırıcam dedi ama ben istemedim. o zaman evde kıpırdamadan yatıcaksın dedi.
dün annemde kaldım o yüzden haber veremedim, bugün evdeyim
sizler nasılsınızz?

geçmişolsun çilek niye oldu ki çok mu yordun kendini.aman dikkat et kendine bundan sonra

oyyyy dünürcüm kuzucugum kıyamam ben size çok üzüldüm yaaa bir daha olmaz inş. gelinime iki laf diyim dur... kız zilli azıcık daha sık dişini üzme anneyi bakıyım hııımmmmmmm

avent in cam biberonu var mı ki, ben e-bebek in çamlıca mağazasına baktım yoktu orda... onun için nuk aldım.. Bu arada Ege herkes şu lansinoh kremden bahsediyor ya, onu şimdiden sürmek mi gerekiyor.. Bende mi alsam dedim.. sen aldın mı göğüs için bişi..

dün aldık bizde haberini, ağrıların olmuş..çok geçmiş olsun..dikkat et kendine, doktor ne dediyse aynen yap, yorma kendini canım..tekrar geçmiş olsun

karlı bir ardahan sabahından günaydıııınnnnn

günaydınnnn fatoş...sen tayin istemiyomusun ordan..? bu taraflara doğru gel.....ora çok uzak...

Canım ben onu bir keşfettim, iflah olamadım.. Ama artık eşimi de alıştırdım o da alıyor..

gunaydın canım aldıklarınıda gule gule kullan:):):):) ama netten alısverıste bu bagımlılık hee dıkkat et cnmmm:)):)

ıkızımmmmmm senı cok merak etttım sen zaten p.tesıde kotuydun revır felan dedınn ama sanırım o enfeksıyon felan stres yaptınnn senn dıkkat et kendınee yat bol boll

yok canım nerdeee bu uyuz bakan bize tayin mayin vermeyecek dün gene konuşuyordu tv de begenmeyen gitsin özelde çalışsın diyo :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…