günaydın sabahların sultanları
dün e-bebekten ilk defa sipariş verme mutluluğunu yaşadım.
chicco göğüs temizleme mendili
avent cam biberonu
lansinoh göğüs pedi aldım çok uygundu
daha gelmedi kargo ama acayip sevindim..
acaba kaç günde gelir
dün akşam verdim siparişi
canım bende nem makinasını e bebek web sitesinden aldım.. 4-5 iş gününü buldu gelmesi.. hadi bakalım hayırlı olsun,iyi günlerde kullan..
ay ayyy çok mersiii...ya sorma e- bebekte 100 liralık alışverişe 80 lira indirim vardı, yani aldıklarına 20 lira ödeyecektin.. mail gelmiş bana..dün okudum, fırsat bitiş tarihi 20si diyodu, kaçırdım yani..nasıl üzüldüm anlatamam
ben internetten alışveriş yaptığımda 2 güne geliyor.cumaya kadar elinde olur büyük ihtimal...hayırlı olsun..güle güle kullansın bebişin..
sağolun kızlar bu ilk denemeydi başardım sanırım . ben netten alışveriş yapamam eşime dedim dün aa keşfettin artık yandık desene diyor. ama gerçekten uygun şeyler var..
günaydın arkadaşlar nasılsınız. fatma orda daha kar durmadı mı?
karlı bir ardahan sabahından günaydıııınnnnn
kızlar günaydınn.. ben geldim.. iyiyim daha, evde yatıyorum çok korktum ama feci korktum sormayınp.tesi birden garip garip kasılmalar başladı hatta yazdım buraya revire gidiyorum diye sonra apar topar hastaneye.. çok önemli birşey yokmuş ama dr. erken doğum riski var dedi. 1 hafta istirahat verdi. önce hastaneye yatırıcam dedi ama ben istemedim. o zaman evde kıpırdamadan yatıcaksın dedi.
dün annemde kaldım o yüzden haber veremedim, bugün evdeyim
sizler nasılsınızz?
kızlar günaydınn.. ben geldim.. iyiyim daha, evde yatıyorum çok korktum ama feci korktum sormayınp.tesi birden garip garip kasılmalar başladı hatta yazdım buraya revire gidiyorum diye sonra apar topar hastaneye.. çok önemli birşey yokmuş ama dr. erken doğum riski var dedi. 1 hafta istirahat verdi. önce hastaneye yatırıcam dedi ama ben istemedim. o zaman evde kıpırdamadan yatıcaksın dedi.
sizler nasılsınızz?
günaydın sabahların sultanları
dün e-bebekten ilk defa sipariş verme mutluluğunu yaşadım.
chicco göğüs temizleme mendili
avent cam biberonu
lansinoh göğüs pedi aldım çok uygundu
daha gelmedi kargo ama acayip sevindim..
acaba kaç günde gelir
dün akşam verdim siparişi
hala mı kar var yaa günaydınnn bana bile sıkıntı geldi
dün aldık bizde haberini, ağrıların olmuş..çok geçmiş olsun..dikkat et kendine, doktor ne dediyse aynen yap, yorma kendini canım..tekrar geçmiş olsunkızlar günaydınn.. ben geldim.. iyiyim daha, evde yatıyorum çok korktum ama feci korktum sormayınp.tesi birden garip garip kasılmalar başladı hatta yazdım buraya revire gidiyorum diye sonra apar topar hastaneye.. çok önemli birşey yokmuş ama dr. erken doğum riski var dedi. 1 hafta istirahat verdi. önce hastaneye yatırıcam dedi ama ben istemedim. o zaman evde kıpırdamadan yatıcaksın dedi.
sizler nasılsınızz?
karlı bir ardahan sabahından günaydıııınnnnn
sağolun kızlar bu ilk denemeydi başardım sanırım . ben netten alışveriş yapamam eşime dedim dün aa keşfettin artık yandık desene diyor. ama gerçekten uygun şeyler var..
sizler nasılsınızz?
dün aldık bizde haberini, ağrıların olmuş..çok geçmiş olsun..dikkat et kendine, doktor ne dediyse aynen yap, yorma kendini canım..tekrar geçmiş olsun
günaydınnnn fatoş...sen tayin istemiyomusun ordan..? bu taraflara doğru gel.....ora çok uzak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?