2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişolsun çilek niye oldu ki çok mu yordun kendini.aman dikkat et kendine bundan sonra
1 önceki gün kayınvaldemler gelmişti oturmaya, saatlerce eğil kalk uzan tabak kaldır tabak indir canım çıktı ama ondan değildiir herhalde, evde de iş yapıyorum.. ama dikkat edicem bundan sonra

oyyyy dünürcüm kuzucugum kıyamam ben size çok üzüldüm yaaa bir daha olmaz inş. gelinime iki laf diyim dur... kız zilli azıcık daha sık dişini üzme anneyi bakıyım hııımmmmmmm

de walla dünürüm, aceleci çıktı senin bu gelin, dün konuştum daha 3 ay da
ha var otur oturduğun yerde didim

çilekcim çok geçmiş olsun.dün aradım seni 2 kere aöa açmadın sonrada rahatsız etmek istemedim.
dikkat et kendine..

aventin 150 lik aldım bulunsun diye inşallah gerek kalmaz.
ben sürmedim bişey sürmekte istemiyorum uyarırsın felan.daha erken onlar çöatlak için sürüryor. benim çatlama derdim yok çok şükür. maşallahhhhhhhhh

yok canım nerdeee bu uyuz bakan bize tayin mayin vermeyecek dün gene konuşuyordu tv de begenmeyen gitsin özelde çalışsın diyo :84::84:

haksızlık ya, sözleşmeliyede tayin hakkı vermeliler bence..
bizim kurumdada var sözleşmeli arkadaşlar, onlar tabi sana göre daha şanslı, hiç olmazsa doğuda değiller...buna rağmen onlar bile burdan gitmek için can atıyoken, seni düşünemiyorum canım ya...Allah sabır versin..zamanla belki oda olur..hergün yeni bişiler oluyoo...

Eğer çalışçaksan bence alıştır.. Ben Aslı da nasılsa emziriyorum diye pek biberona alıştırmamıştım sonra işe başlayınca mahfoldum.. Alıştırana kadar canım çıktı canım.. İyi yapmışsın canım güle güle kullan.. bende nuk aldım Aslı da avent kullandım, bunda herbişey değişik olsun istiyorum nedense.. Onun için değişik aldım.. Valla bende çatlak olmuştu göbekte bira onun için şimdi bişey sürmüyorum ama göğüs uçlarım çok yara olmuştu onun için sürsem mi dedim.. Doktora bir sorayım olmadı haftaya..

canım benim yatıyorum bol bol, bakalım haftaya napıcam. işleri de çok bırakamıyorum

Egecimmmm sen misin o! senin telin yok ben de, hatta yazacaktım özelden göndersene diye.. ben gördüm cevapsızı işle ilgili bişeydir diye dönmedim geri.. arkadaşımmm bilseydim senin olduğunu, kaydettim şimdi çok sağol

bu recep akdağ denen değişmedği sürece tayin mayin yok adam vermeeeezzz.. ya o kadr saçmalık avrki bi odada 3-6 kişiyiz hepimiz farklıyız maaşlar farklı 657 li var- 4b li var- 4924 lü var vekil var 4a lısı var öle gidiyo işde maaşlar arasınd ao kadr uçuurum varki anlatamam.. artık hayırlısı ne diyelim bi çıkış kapısı illaki bulunur. bkleyelim bakalım

fatmaa ama sızde memur haklarının hepsı var sadece yer olayı yok dımı? 2 sene ucretsız ızın hakkınız felan var benım bıldıgım
var ama kısıtlı mesela o süt izni olayı varya 6 ay 3 saat diye 4b lilere yok diye yazı göndermişler dava açılmış. herşeyi dava yoluyla kazanıyorsun. 2 yıl ücretsiz izin avrda alamam ki tek maaş burda geçim zor canım hayat pahalı burda herşeye 2 kat fazla para veriyorsun

günaydın bayanlar. Nasılsınız?
Fatma bugün de benim karnımın içi çok ağrıyo :26:

yaa bana inanmazsanız işde... benim hala acıyo nefe aldıkça.

sağol cnmmm . bakalım ilk denemem ne çıkıcak bahtıma..

ya ben bi 3 ay doğumdan sonra iznim bitince izin almak istiyorum o arada 6 aylık olur ek besinleree başlanırsa sabah emziririm öğlen kaşıkla verir çorba yoğurt akşam gelincede emziririm diye biberon olayına girmek istemiyorum. tabi zaman göstericek bakalım.
olmadı kaşıkla veririrz.
sorsana dr. göğüs ucu derdim benim yanlar çatlaklar değil. onun acısını bildiğim için aklıma gelince çok korkuyorum.

günaydın bayanlar. Nasılsınız?
Fatma bugün de benim karnımın içi çok ağrıyo :26:
ahahaha varmı öyle dalga geçmek.
bu işler sırayla demek geçenlerde de benim ağrıyordu ya..

oykum , alıştırma biberonuna ne zaman başlanıyor..emzirirken biberona alıştırırsak memeden soğumaz dimi? ilk çocuğum ya pek bilmiyorum

evet illaki bişeyler olur..belki bebeğin nasibiyle gelir, ben buna çok inanırım, sabır canım..Allah yardımcın olsun.

olsun cnm sadece merak ettim fmg haber verdi sağolsun bize.. dikkat et sakın kalkma bir hafta .. sonrasında da yavaş hareket edersin cnm..

biberona alışan bebek memeyi bırakıyor bu tescilli bi şey. ama çalışıcaksan işe başladıktan sonra alıştır. illaki alışıyorlar kuzenim de işe başlarken verdi emdi çocuk.her bebek aynı değil ama ...

Benimde derdim göğüs ucu çok eziyet çekmiştim zamanında.. Haftaya gitçem bakalım sorayım bari.. Benim birde cildim zaten çok kurudur, kesin gene çatlarım.. Aman bence ver kız biberon ben çok seviyorum biberon emzik olayını... Bayılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…