1 önceki gün kayınvaldemler gelmişti oturmaya, saatlerce eğil kalk uzan tabak kaldır tabak indir canım çıktı ama ondan değildiir herhalde, evde de iş yapıyorum.. ama dikkat edicem bundan sonrageçmişolsun çilek niye oldu ki çok mu yordun kendini.aman dikkat et kendine bundan sonra
oyyyy dünürcüm kuzucugum kıyamam ben size çok üzüldüm yaaa bir daha olmaz inş. gelinime iki laf diyim dur... kız zilli azıcık daha sık dişini üzme anneyi bakıyım hııımmmmmmm
dün aldık bizde haberini, ağrıların olmuş..çok geçmiş olsun..dikkat et kendine, doktor ne dediyse aynen yap, yorma kendini canım..tekrar geçmiş olsun
sağol canım benim
günaydınnnn fatoş...sen tayin istemiyomusun ordan..? bu taraflara doğru gel.....ora çok uzak...
günaydın herkesee...
alısverısler yapılmaya baslanmıs heralde...
çilekcim çok geçmiş olsun.dün aradım seni 2 kere aöa açmadın sonrada rahatsız etmek istemedim.kızlar günaydınn.. ben geldim.. iyiyim daha, evde yatıyorum çok korktum ama feci korktum sormayınp.tesi birden garip garip kasılmalar başladı hatta yazdım buraya revire gidiyorum diye sonra apar topar hastaneye.. çok önemli birşey yokmuş ama dr. erken doğum riski var dedi. 1 hafta istirahat verdi. önce hastaneye yatırıcam dedi ama ben istemedim. o zaman evde kıpırdamadan yatıcaksın dedi.
dün annemde kaldım o yüzden haber veremedim, bugün evdeyim
sizler nasılsınızz?
avent in cam biberonu var mı ki, ben e-bebek in çamlıca mağazasına baktım yoktu orda... onun için nuk aldım.. Bu arada Ege herkes şu lansinoh kremden bahsediyor ya, onu şimdiden sürmek mi gerekiyor.. Bende mi alsam dedim.. sen aldın mı göğüs için bişi..
yok canım nerdeee bu uyuz bakan bize tayin mayin vermeyecek dün gene konuşuyordu tv de begenmeyen gitsin özelde çalışsın diyo :84::84:
yok canım nerdeee bu uyuz bakan bize tayin mayin vermeyecek dün gene konuşuyordu tv de begenmeyen gitsin özelde çalışsın diyo :84::84:
çilekcim çok geçmiş olsun.dün aradım seni 2 kere aöa açmadın sonrada rahatsız etmek istemedim.
dikkat et kendine..
Çilek canım çok çok geçmiş olsun... Bundan sonra çok dikkat et kendine...
aventin 150 lik aldım bulunsun diye inşallah gerek kalmaz.
ben sürmedim bişey sürmekte istemiyorum uyarırsın felan.daha erken onlar çöatlak için sürüryor. benim çatlama derdim yok çok şükür. maşallahhhhhhhhh
gunaydın canım aldıklarınıda gule gule kullan:):):):) ama netten alısverıste bu bagımlılık hee dıkkat et cnmmm:)):)
ıkızımmmmmm senı cok merak etttım sen zaten p.tesıde kotuydun revır felan dedınn ama sanırım o enfeksıyon felan stres yaptınnn senn dıkkat et kendınee yat bol boll
çilekcim çok geçmiş olsun.dün aradım seni 2 kere aöa açmadın sonrada rahatsız etmek istemedim.
dikkat et kendine..
aventin 150 lik aldım bulunsun diye inşallah gerek kalmaz.
ben sürmedim bişey sürmekte istemiyorum uyarırsın felan.daha erken onlar çöatlak için sürüryor. benim çatlama derdim yok çok şükür. maşallahhhhhhhhh
haksızlık ya, sözleşmeliyede tayin hakkı vermeliler bence..
bizim kurumdada var sözleşmeli arkadaşlar, onlar tabi sana göre daha şanslı, hiç olmazsa doğuda değiller...buna rağmen onlar bile burdan gitmek için can atıyoken, seni düşünemiyorum canım ya...Allah sabır versin..zamanla belki oda olur..hergün yeni bişiler oluyoo...
ben 29. haftamdayımdaha başlamadım ama arkadaşların çoğu bitirmiş bile
var ama kısıtlı mesela o süt izni olayı varya 6 ay 3 saat diye 4b lilere yok diye yazı göndermişler dava açılmış. herşeyi dava yoluyla kazanıyorsun. 2 yıl ücretsiz izin avrda alamam ki tek maaş burda geçim zor canım hayat pahalı burda herşeye 2 kat fazla para veriyorsunfatmaa ama sızde memur haklarının hepsı var sadece yer olayı yok dımı? 2 sene ucretsız ızın hakkınız felan var benım bıldıgım
günaydın bayanlar. Nasılsınız?
Fatma bugün de benim karnımın içi çok ağrıyo :26:
sağol cnmmm . bakalım ilk denemem ne çıkıcak bahtıma..gunaydın canım aldıklarınıda gule gule kullan:):):):) ama netten alısverıste bu bagımlılık hee dıkkat et cnmmm:)):)
ıkızımmmmmm senı cok merak etttım sen zaten p.tesıde kotuydun revır felan dedınn ama sanırım o enfeksıyon felan stres yaptınnn senn dıkkat et kendınee yat bol boll
ya ben bi 3 ay doğumdan sonra iznim bitince izin almak istiyorum o arada 6 aylık olur ek besinleree başlanırsa sabah emziririm öğlen kaşıkla verir çorba yoğurt akşam gelincede emziririm diye biberon olayına girmek istemiyorum. tabi zaman göstericek bakalım.Eğer çalışçaksan bence alıştır.. Ben Aslı da nasılsa emziriyorum diye pek biberona alıştırmamıştım sonra işe başlayınca mahfoldum.. Alıştırana kadar canım çıktı canım.. İyi yapmışsın canım güle güle kullan.. bende nuk aldım Aslı da avent kullandım, bunda herbişey değişik olsun istiyorum nedense.. Onun için değişik aldım.. Valla bende çatlak olmuştu göbekte bira onun için şimdi bişey sürmüyorum ama göğüs uçlarım çok yara olmuştu onun için sürsem mi dedim.. Doktora bir sorayım olmadı haftaya..
ahahaha varmı öyle dalga geçmek.günaydın bayanlar. Nasılsınız?
Fatma bugün de benim karnımın içi çok ağrıyo :26:
oykum , alıştırma biberonuna ne zaman başlanıyor..emzirirken biberona alıştırırsak memeden soğumaz dimi? ilk çocuğum ya pek bilmiyorumEğer çalışçaksan bence alıştır.. Ben Aslı da nasılsa emziriyorum diye pek biberona alıştırmamıştım sonra işe başlayınca mahfoldum.. Alıştırana kadar canım çıktı canım.. İyi yapmışsın canım güle güle kullan.. bende nuk aldım Aslı da avent kullandım, bunda herbişey değişik olsun istiyorum nedense.. Onun için değişik aldım.. Valla bende çatlak olmuştu göbekte bira onun için şimdi bişey sürmüyorum ama göğüs uçlarım çok yara olmuştu onun için sürsem mi dedim.. Doktora bir sorayım olmadı haftaya..
bu recep akdağ denen değişmedği sürece tayin mayin yok adam vermeeeezzz.. ya o kadr saçmalık avrki bi odada 3-6 kişiyiz hepimiz farklıyız maaşlar farklı 657 li var- 4b li var- 4924 lü var vekil var 4a lısı var öle gidiyo işde maaşlar arasınd ao kadr uçuurum varki anlatamam.. artık hayırlısı ne diyelim bi çıkış kapısı illaki bulunur. bkleyelim bakalım
Çilek nasıl oldun geçti mi ağrıların?
Egecimmmm sen misin o! senin telin yok ben de, hatta yazacaktım özelden göndersene diye.. ben gördüm cevapsızı işle ilgili bişeydir diye dönmedim geri.. arkadaşımmm bilseydim senin olduğunu, kaydettim şimdiçok sağol
yaa bana inanmazsanız işde... benim hala acıyo nefe aldıkça.
ahahaha varmı öyle dalga geçmek.
bu işler sırayla demek geçenlerde de benim ağrıyordu ya..
oykum , alıştırma biberonuna ne zaman başlanıyor..emzirirken biberona alıştırırsak memeden soğumaz dimi? ilk çocuğum ya pek bilmiyorum
evet illaki bişeyler olur..belki bebeğin nasibiyle gelir, ben buna çok inanırım, sabır canım..Allah yardımcın olsun.
sağol cnmmm . bakalım ilk denemem ne çıkıcak bahtıma..
ya ben bi 3 ay doğumdan sonra iznim bitince izin almak istiyorum o arada 6 aylık olur ek besinleree başlanırsa sabah emziririm öğlen kaşıkla verir çorba yoğurt akşam gelincede emziririm diye biberon olayına girmek istemiyorum. tabi zaman göstericek bakalım.
olmadı kaşıkla veririrz.
sorsana dr. göğüs ucu derdim benim yanlar çatlaklar değil. onun acısını bildiğim için aklıma gelince çok korkuyorum.
ahahaha varmı öyle dalga geçmek.
bu işler sırayla demek geçenlerde de benim ağrıyordu ya..
canım yatınca daha iyiyim ara ara oluoyr.. evde yatıyorum ben de.. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?