ne demek canım benim, haberdar et beni de gidersen merak ederimmm
tamam çilekcim inşallah , gidince haberdar ederim..:)
iyi iyi yaşında uygunmuş...ne gördün de fikrin değişti kız..
kız yaşı küçük olur sansürsüz konuşuyoruz kız ondan temkinliyizanammmmmm fatma dellendi.kendinden küçük buldun tabi ez başını kızın
rtük fatmaa
yoo çok acımıyo ama yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum fatmacım, eskisi gibi ıslaklık olmuyor..oda azalmaya başladı..selinsu gibi bizde kardaş kardaş yatarız artık..
ben zorluyorum arada bir ama bizimki tırsıyor bebeğe bişey olcak diye. bebişten özür fian diliyoo
24 aslında 5 sene daha evlilik istemiyordum ama bilmem sanırım burada uzun süre kalmam bu fikrimle çeliştiğimin kanıtı:)
hadi kaçtım bu sefer
yoo çok acımıyo ama yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum fatmacım, eskisi gibi ıslaklık olmuyor..oda azalmaya başladı..selinsu gibi bizde kardaş kardaş yatarız artık..
süper yaa bacı kardaş gibi mi..hehehe
biz de aynı yatakta gittikçe uzaklaşıyoz birbirimizden. yakında birimiz yere düşecek
niye öle diyosun yaa, biz hiç kesmedik vallaa...ama artık zor oluyo bu göbekle..
başka şleylerde varmı ilgini çeken şeyler
korktu:))))))))))))))))))))))))))))))))))
ay kooptummmm
29 biraz geç diil mi.. bak ben 28 yaşında evlendim şimdi eşimle çok pişmanız, keşke daha önce evlenseydik diye
görüşürüz canımm
bir arkadaşım vardı ben evlenmedne evvel hep derdi evlilik turşu suyu gibi derdi içmeyenin agzı sulanır içenin midesi bulanır diye... ama bende öle bir fiki yok
bu arada kuzu kocasnın koynunda sıcacık yatıyo ohhhh ne patronmuş bee hemen izin verio vallaha
maşşallah allah hızınısı artırsın!! bende kanama oldu en son, bi de yorgundum.. korkuyoruz artık ama benim için hava hoş da kocam zavallı napacak bilmiom acıyom ona.
puhahaha. bencede
ayy bencede evliliğimin bu kdr güzel olacagını bilseydim hemen evlenirdim o kadr flört etmezdim ki flörtten daha güzel beee
ayy bencede evliliğimin bu kdr güzel olacagını bilseydim hemen evlenirdim o kadr flört etmezdim ki flörtten daha güzel beee
kanaman olduysa zaten, sakın deneme bile...bende öyle bi sorun olmadı,oyüzden devam ettik bizsölemesi ayıp
ama artık yapmıcam, belki bi kere daha , sonra yok:92:
kuzu nerden aklına geldi canın çekti galiab:)))))))))))))))
hilmiyi düşün sen:)
Benim flörtümde yok sanırım evde kalacağım etrafta efendi erkek göremiyorum gözüm korkuyor....Bu arada abileri kardeşleri olanlar için özelliklerimi yazabilirim
bak kızın aklına girceksin 29 beklemiycek evlencek hemen.
azgın karı adamın totosunu görcem diye o yaşta iğne yapmışsın sen yine iyi dayanmışsın evlenmek için
hımmmmmmm kesin değil yani açık kapı bırakıyosun öyle mi
kızz unutmak mümkünmü kuzu, sen, çilek, merve, oykum, zinkerbel, birce, yakamoz, çilekciğim biricik dünürüm, channel, japon, karakan, mevsim, aklımdasınız hep. ama ege ve kuzunun tadı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?