2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anammmmmm fatma dellendi.kendinden küçük buldun tabi ez başını kızın

rtük fatmaa
kız yaşı küçük olur sansürsüz konuşuyoruz kız ondan temkinliyiz

yoo çok acımıyo ama yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum fatmacım, eskisi gibi ıslaklık olmuyor..oda azalmaya başladı..selinsu gibi bizde kardaş kardaş yatarız artık..

kes kızım yaa sende valla kaç aydır bizde yatıos kardeş kardeş...

ben zorluyorum arada bir ama bizimki tırsıyor bebeğe bişey olcak diye. bebişten özür fian diliyoo

ay kooptummmm

24 aslında 5 sene daha evlilik istemiyordum ama bilmem sanırım burada uzun süre kalmam bu fikrimle çeliştiğimin kanıtı:)

29 biraz geç diil mi.. bak ben 28 yaşında evlendim şimdi eşimle çok pişmanız, keşke daha önce evlenseydik diye

hadi kaçtım bu sefer

görüşürüz canımm

maşşallah allah hızınısı artırsın!! bende kanama oldu en son, bi de yorgundum.. korkuyoruz artık ama benim için hava hoş da kocam zavallı napacak bilmiom acıyom ona.

başka şleylerde varmı ilgini çeken şeyler

puhahaha. bencede

korktu:))))))))))))))))))))))))))))))))))

bir arkadaşım vardı ben evlenmedne evvel hep derdi evlilik turşu suyu gibi derdi içmeyenin agzı sulanır içenin midesi bulanır diye... ama bende öle bir fiki yok
bu arada kuzu kocasnın koynunda sıcacık yatıyo ohhhh ne patronmuş bee hemen izin verio vallaha

ay kooptummmm

29 biraz geç diil mi.. bak ben 28 yaşında evlendim şimdi eşimle çok pişmanız, keşke daha önce evlenseydik diye

görüşürüz canımm

ayy bencede evliliğimin bu kdr güzel olacagını bilseydim hemen evlenirdim o kadr flört etmezdim ki flörtten daha güzel beee

kuzu nerden aklına geldi canın çekti galiab:)))))))))))))))
hilmiyi düşün sen:)

maşşallah allah hızınısı artırsın!! bende kanama oldu en son, bi de yorgundum.. korkuyoruz artık ama benim için hava hoş da kocam zavallı napacak bilmiom acıyom ona.

puhahaha. bencede

kanaman olduysa zaten, sakın deneme bile...bende öyle bi sorun olmadı,oyüzden devam ettik biz sölemesi ayıp
ama artık yapmıcam, belki bi kere daha , sonra yok:92:

ayy bencede evliliğimin bu kdr güzel olacagını bilseydim hemen evlenirdim o kadr flört etmezdim ki flörtten daha güzel beee

bak kızın aklına girceksin 29 beklemiycek evlencek hemen.
azgın karı adamın totosunu görcem diye o yaşta iğne yapmışsın sen yine iyi dayanmışsın evlenmek için

kuzu nerden aklına geldi canın çekti galiab:)))))))))))))))
hilmiyi düşün sen:)

kızz unutmak mümkünmü kuzu, sen, çilek, merve, oykum, zinkerbel, birce, yakamoz, çilekciğim biricik dünürüm, channel, japon, karakan, mevsim, aklımdasınız hep. ama ege ve kuzunun tadı farklı

bak kızın aklına girceksin 29 beklemiycek evlencek hemen.
azgın karı adamın totosunu görcem diye o yaşta iğne yapmışsın sen yine iyi dayanmışsın evlenmek için

29 u bekleyebilirim değil mi ablacım aklıma giriyorlar vallahı:) Daha yurt dışına gideceğim doktora için evli olsam şimdi hayatta izin vermez ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…