tuttum konuyuiz kestik ayıptır sölemesi bacı gardaş gibi yatıyoz
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hemde bi dhaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biz 7 aydır uzaklaştık:)))))))))))) kız yasak artık bak bi sürü olaylar oldu burda okumadın mı erken doğum yaşanlar bile oldu. artık kimse yapmıyor yasak koydum....
Ben bekarım ama konularını çok ilgilimi çekti giderimiyorum topiğinizden:) KIH KIH KIH
süper yaa bacı kardaş gibi mi..hehehe
niye öle diyosun yaa, biz hiç kesmedik vallaa...ama artık zor oluyo bu göbekle..
ayyy nolursun sinirlenme, üzme kendini, bak bebişlerde stres oluyor güzelim...daraldım valla..değiştirelim şu kayınvalide konusunu...çarpıntı yaptı..
ben size daha güzel bi konu bulam durun...herifinizi ne zaman uzaklaştıracaksınız yanınızdan..8. ayda yasak mı cinsel ilişki??
bence en doğru tepkiyi vermişsin. en azından birlikte gidip bakabilirdiniz, senin hiç fikrini almadan beğenirmisin diye korkmadan gidip alması büyük cesaret. tabiki sen seçiceksin bebeğinin herşeyini. ama o da hevesleniyo galiba işte ama benim de hiç hoşuma gitmezdi oyle bi durum.
benimki allahtan uzak hiçbişeye mudahele edemiyor. annem de yazık bana sormadan çöp alamaz.
Ben bekarım ama konularını çok ilgilimi çekti giderimiyorum topiğinizden:) KIH KIH KIH
başka şleylerde varmı ilgini çeken şeyler
biz bağımlılık yaparız ona göreBen bekarım ama konularını çok ilgilimi çekti giderimiyorum topiğinizden:) KIH KIH KIH
zor olsun artık yaa ... kızım burda bi haber aldık erken doğum olmuş kasılmadan dolayı ve allah korusun 26.haftasında bebek doğmuş ve ölmüş...süper yaa bacı kardaş gibi mi..hehehe
niye öle diyosun yaa, biz hiç kesmedik vallaa...ama artık zor oluyo bu göbekle..
başka şleylerde varmı ilgini çeken şeyler
ne oldu kız ege korkutma valla beni erken doğum yapan mı oldu bu yüzden yani...yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hemde bi dhaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biz 7 aydır uzaklaştık:)))))))))))) kız yasak artık bak bi sürü olaylar oldu burda okumadın mı erken doğum yaşanlar bile oldu. artık kimse yapmıyor yasak koydum....
ben 29..haftadayım sen kaçtasın
çok teşekkür ederimmm çilek saolasın....
kez ben barışmamada o gerzekalı barışmak isterse gelirse ne yapayım. barışırım ama samimi olmam aslaaaaa ve aslaaaaaaaaaa anne demem kesinlikleeeeeeee
ayyyyyyyyyy allah sabır versin . sen nasıl davranılacağını bilirsin cnm. kendini yıpratmadan hallet he de geçsin
hevesleniyorda birazda düşünsün bu kadında hevesleniyor. ilk çocuğu yada kaçıncı olursa olsun..benim annemde sormadan almaz.
süper yaa bacı kardaş gibi mi..hehehe
Muhabbetiniz hoş...
Hem olmaz mı hayatta da ablalarını sisnsice dinleyen meraklı kardeşler:) işte onlardan biriyim
yaş kaç senin bakıyım.. varmı evlilik vs olayları ....
Hem olmaz mı hayatta da ablalarını sisnsice dinleyen meraklı kardeşler:) işte onlardan biriyim
yaş kaç senin bakıyım.. varmı evlilik vs olayları ....
acımıyo mu kızzz benim acımıştı aylar önce
24 aslında 5 sene daha evlilik istemiyordum ama bilmem sanırım burada uzun süre kalmam bu fikrimle çeliştiğimin kanıtı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?