Benim ikiside ikizler kız, SAT ı bile aynı ikisinin...
ya ne güzel sizin 28 29 haftalardasınız.. ben daha 25im ya arada 1 ay var siz doğurcaksınız ben kalcam buralarda
ben de onu diyorum canım genetik sonuçta ikimiz de uyumluyuz bilmem burçtan mıdır nedir.oğlumuzda bize çeker inşallah
Valla bence bunlara en baştan göz yummamak lazım, içime ata ata valla hasta oldum.. Ya birlikte gidelim bakalım mı falan desin niye ben istemeen yapıyor anlamadm.. Bırakmazlar canım onlar herşeye burunlarını sokarlar.. Bence en baştan taviz verme sonra alışıyorlar.. İnan alınmasın diye neleri yutuyorum ama sadece büyüğüm diye, kocam üzülmesin diye... eeeee ne oluyor yine olan bana oluyor..
Benim annemde dedi bırak kzım yapsın işte özeniyor... Ona da kızdım, çocuğu ben doğuruyorum benim özenmeye hakkım yoku diye... Ay bayıltıcak bunlar beni..
canım bilgisayarım feci yavaş yazamıyorum bi türlüherkese merhaba....
çilek Oda seçiminiz süper Allah güle güle kullanmayı nasip etsin prensese:)
Tam adını ve yerini öğrenebilir miyim acaba?Ben de istanbul dayım.
Bir de sorması ayıp ne kadar tuttu karyola ve dolabı ben de ikisini istiyorum sadece,halısı da çok güzel ve şirin. tam isimleri alabilir miyim mümkünse?:)
ben de 26+2 deyim artık yavaş yavaş bakmamız lazım.
cnm yaa off zor valla. yüz verme seni üzüyorsa sende ona yüzz verme haddini bildir.
amannnnnnnnnn yolarım o kadını ben. eşinde mor etmiş ama. süper. ay nasıl dayanıyorsunuz yaa. çokkkkkkkkkk şanslıyımmmmmmmmmmmmmm
tuttum konuyuayyy nolursun sinirlenme, üzme kendini, bak bebişlerde stres oluyor güzelim...daraldım valla..değiştirelim şu kayınvalide konusunu...çarpıntı yaptı..
ben size daha güzel bi konu bulam durun...herifinizi ne zaman uzaklaştıracaksınız yanınızdan..8. ayda yasak mı cinsel ilişki??
aaaaaa sende hep kocanı işleme kızım. kendinde söyle adamı arada bırakma
ben kendim söylerim zaten zor bana kimse karışamaz. kayınvalidemde ağzını açmazdı sevmem .. ben fikir sorarsam söylesinler ama aklımdakine yorum yapıp hevesimi kaçırmasınlar...
zor yaaaaaa allah kolaylık versin
yaa sabahdan beri 2 defa şakır şakır dişim kanıyo yaaa oturdugum yerde millet uyarıyo uff sinir oldum
Valla bence bunlara en baştan göz yummamak lazım, içime ata ata valla hasta oldum.. Ya birlikte gidelim bakalım mı falan desin niye ben istemeen yapıyor anlamadm.. Bırakmazlar canım onlar herşeye burunlarını sokarlar.. Bence en baştan taviz verme sonra alışıyorlar.. İnan alınmasın diye neleri yutuyorum ama sadece büyüğüm diye, kocam üzülmesin diye... eeeee ne oluyor yine olan bana oluyor..
Benim annemde dedi bırak kzım yapsın işte özeniyor... Ona da kızdım, çocuğu ben doğuruyorum benim özenmeye hakkım yoku diye... Ay bayıltıcak bunlar beni..
beğenir kesinnn
ben de neye büyük konuşsam başıma gelir hep :) çocuk konusunda da çok büyük konuştum, yalayıp yutucam herhalde söylediklerimi doğunca :)
ben yaptırmadım canım ama yaptırmak lazımmış
ıyyy en gıcık olduğum şey.. onu seçmenin de bi keyfi var sonuçta, bi rahat bıraksalar insanı
benim şapşal kayınvaldem de eşime diyor ki (bana diil ama) bebek şekeri almaya ayşen teyzeni de götürelim. komşusu!!!
eşim de dedi ki seni götürecek miyiz ki ayşen teyzeyi götürelim
senin komşunun bebek şekeri alışverişinde ne işi var, senin ne işin var dedim içimden
hiç sevmiyorum öyle kaynanaları
valla benim kaynanaya nazar değdi bunda çok karışıyo yaa. yok yatağı şöyle olsun yün yatakta yatsın... yastığa gerek yok..telefon ediyo akşamın bi vakti bunları sıralıo
bide geçen gün ne dese beğenirsin ilkinde ben amniosentez oldum..bana diyo ki:ilkinde gittin su aldırdın karnından bunda gidip öyle bişi yapma diyo..bende dayanamadım anne ben keyfimden aldırmadım ki dedimm
karışmasınlar herşeye ya benim kendi annem bile karışmıyo ağzını açıp da şunu şöyle yap demio..
cnm yaa off zor valla. yüz verme seni üzüyorsa sende ona yüzz verme haddini bildir.
amannnnnnnnnn yolarım o kadını ben. eşinde mor etmiş ama. süper. ay nasıl dayanıyorsunuz yaa. çokkkkkkkkkk şanslıyımmmmmmmmmmmmmm
ya hersey genetıkkk bence anneler ona gore eğitiyorlarrrr off offfffffff
ayyy nolursun sinirlenme, üzme kendini, bak bebişlerde stres oluyor güzelim...daraldım valla..değiştirelim şu kayınvalide konusunu...çarpıntı yaptı..
ben size daha güzel bi konu bulam durun...herifinizi ne zaman uzaklaştıracaksınız yanınızdan..8. ayda yasak mı cinsel ilişki??
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hemde bi dhaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biz 7 aydır uzaklaştık:)))))))))))) kız yasak artık bak bi sürü olaylar oldu burda okumadın mı erken doğum yaşanlar bile oldu. artık kimse yapmıyor yasak koydum....
canım bilgisayarım feci yavaş yazamıyorum bi türlü
duvar kağıdı ve halı burda;
BabyAngelsFurniture.com
odayı da internet sitesini bulup hemen yazıyorum canım, onu arıyorum
sakın barışma ege walla, böyle güzel senin :)
aaaaaa super demekkı sen hep o satlarda denıyceksın cnmmm baska zamanlar bosunaaaa:):)::):)
oykummm emzırırken bebeegı dıs yaptırılmaz dımı?
tuttum konuyuiz kestik ayıptır sölemesi bacı gardaş gibi yatıyoz
Oda da sialdi canım, sialdi.com
ikisi de kızıltopraktaa
ay valla koptum gülmekten yani selinsu aynen bizde öyle walla bacı kardaş gibi..
kez ben barışmamada o gerzekalı barışmak isterse gelirse ne yapayım. barışırım ama samimi olmam aslaaaaa ve aslaaaaaaaaaa anne demem kesinlikleeeeeeeecanım bilgisayarım feci yavaş yazamıyorum bi türlü
duvar kağıdı ve halı burda;
BabyAngelsFurniture.com
odayı da internet sitesini bulup hemen yazıyorum canım, onu arıyorum
sakın barışma ege walla, böyle güzel senin :)
ayyyyyyyyyy allah sabır versin . sen nasıl davranılacağını bilirsin cnm. kendini yıpratmadan hallet he de geçsinhep şişirmem genelde susarım kimseye bişey demem.
eşim de arada kalıyor. zaten amacım onu üzmek değil. ama söyleyince üzülüyor çok.
ben daha çok üzülüyorum.
kendim bişey söylesem bu sefer eşim çok tepki veriyor. daha kötü oluyor herşey.
ben zaten senin istediğin gibi yapıcam bırak herkes fikrini söylesin diyor.
ama karşımdaki fikir söylemeyip baskı yapıyor farkında değil.
hamilelikte oluyor fatma. sinir bozucu bir durum.
offfff offfffffffffffffff
herkesin başında aynı dert.
hevesleniyorda birazda düşünsün bu kadında hevesleniyor. ilk çocuğu yada kaçıncı olursa olsun..benim annemde sormadan almaz.
bence en doğru tepkiyi vermişsin. en azından birlikte gidip bakabilirdiniz, senin hiç fikrini almadan beğenirmisin diye korkmadan gidip alması büyük cesaret. tabiki sen seçiceksin bebeğinin herşeyini. ama o da hevesleniyo galiba işte ama benim de hiç hoşuma gitmezdi oyle bi durum.
benimki allahtan uzak hiçbişeye mudahele edemiyor. annem de yazık bana sormadan çöp alamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?