2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy nolursun sinirlenme, üzme kendini, bak bebişlerde stres oluyor güzelim...daraldım valla..değiştirelim şu kayınvalide konusunu...çarpıntı yaptı..

ben size daha güzel bi konu bulam durun...herifinizi ne zaman uzaklaştıracaksınız yanınızdan.. 8. ayda yasak mı cinsel ilişki??

canım bilgisayarım feci yavaş yazamıyorum bi türlü

duvar kağıdı ve halı burda;
BabyAngelsFurniture.com

odayı da internet sitesini bulup hemen yazıyorum canım, onu arıyorum

sakın barışma ege walla, böyle güzel senin :)

tuttum konuyu iz kestik ayıptır sölemesi bacı gardaş gibi yatıyoz

hep şişirmem genelde susarım kimseye bişey demem.
eşim de arada kalıyor. zaten amacım onu üzmek değil. ama söyleyince üzülüyor çok.
ben daha çok üzülüyorum.
kendim bişey söylesem bu sefer eşim çok tepki veriyor. daha kötü oluyor herşey.
ben zaten senin istediğin gibi yapıcam bırak herkes fikrini söylesin diyor.
ama karşımdaki fikir söylemeyip baskı yapıyor farkında değil.

yaa sabahdan beri 2 defa şakır şakır dişim kanıyo yaaa oturdugum yerde millet uyarıyo uff sinir oldum

hamilelikte oluyor fatma. sinir bozucu bir durum.

offfff offfffffffffffffff

herkesin başında aynı dert.

Aferin kocana bizim kaynana çok dominant kız bişi diyemiyorsun ona.. Söyleyince kapıyı çarpıp gidiyor aylarca küsüyor sonra.. Ama aferin eşine... Çok iyi cevap vermiş..

Yok onlar karışmadan duramaz.. Ay deli oluyorum ya..

Kız Ege söyle diyorsun da ben söyleyemiyorum işte.. O yaşta bir kadına ne diyim çatır çatır kavga mı edeyim.. Birde diyorum ya çok zeki kadın, lafı sokar anlamazsın, gece yatarken aklına gelir ulan bu kadın ne dedi diye.. Onunla başa çıkmak için onun kadar iyi lafları anlayıp sokmak lazım..bana geç düşüyor biraz.. sonra da iş işten geçmiş oluyor.. Yoksa eşimle arası iyi değil hala eşim diyor ki müsait değilim de, eve kabul etme ama yapamıyorum işte..

ya hersey genetıkkk bence anneler ona gore eğitiyorlarrrr off offfffffff

Ben biraz burçların karakteri etkilediğini düşünüyorum açıkçası ama tabi eğitim de çok önemli..

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hemde bi dhaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biz 7 aydır uzaklaştık:)))))))))))) kız yasak artık bak bi sürü olaylar oldu burda okumadın mı erken doğum yaşanlar bile oldu. artık kimse yapmıyor yasak koydum....

bence en doğru tepkiyi vermişsin. en azından birlikte gidip bakabilirdiniz, senin hiç fikrini almadan beğenirmisin diye korkmadan gidip alması büyük cesaret. tabiki sen seçiceksin bebeğinin herşeyini. ama o da hevesleniyo galiba işte ama benim de hiç hoşuma gitmezdi oyle bi durum.

benimki allahtan uzak hiçbişeye mudahele edemiyor. annem de yazık bana sormadan çöp alamaz.

Ben bekarım ama konularını çok ilgilimi çekti giderimiyorum topiğinizden:) KIH KIH KIH

aaaaaa super demekkı sen hep o satlarda denıyceksın cnmmm baska zamanlar bosunaaaa:):)::):)

oykummm emzırırken bebeegı dıs yaptırılmaz dımı?

Valla benim bildiğim emzirirken de hamileyken de yaptırılıyor ama .. Ona göre iğneleri var.. Varsa bir sorun git bence.. İhmal etme..

Evet ben hep aynı gün hamile kalabiliyorum demek ki.. senelerce boşa uğraşmışım..

kez ben barışmamada o gerzekalı barışmak isterse gelirse ne yapayım. barışırım ama samimi olmam aslaaaaa ve aslaaaaaaaaaa anne demem kesinlikleeeeeeee

ayyyyyyyyyy allah sabır versin . sen nasıl davranılacağını bilirsin cnm. kendini yıpratmadan hallet he de geçsin

hevesleniyorda birazda düşünsün bu kadında hevesleniyor. ilk çocuğu yada kaçıncı olursa olsun..benim annemde sormadan almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…