2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim flörtümde yok sanırım evde kalacağım etrafta efendi erkek göremiyorum gözüm korkuyor....Bu arada abileri kardeşleri olanlar için özelliklerimi yazabilirim

bulursun canımcım zamanı ve yeri geldiğinde nasip...

bak kızın aklına girceksin 29 beklemiycek evlencek hemen.
azgın karı adamın totosunu görcem diye o yaşta iğne yapmışsın sen yine iyi dayanmışsın evlenmek için

kız unutmadın mı deli karı... kızım ben aşıktım ne edeyim totusunu gördüm iyi oldu kali,te kontrol yaptım.. begendim aldım hemen. dur bişi daha diyim neyse bu herifimle biz evlendik ya ben buna ne desem iyi dişlerin de çok güzel dedim. önceden de çok begenmiştim dişine ellerine falanda çok baktım dedim vs vs vs anam dedi adam pazardan at mı alıyorsun dişlerimemide baktın dedi ben koptıum tabi

29 u bekleyebilirim değil mi ablacım aklıma giriyorlar vallahı:) Daha yurt dışına gideceğim doktora için evli olsam şimdi hayatta izin vermez ki..

boşver sen bunları minnak
gez hayatını yaşa elbet evlenceksin ama bak benim 2 tane kızım olcak onları daha 1 tane:)))))))))))))))

egeeeeeeeeeeeeeeeeee aksam 3 te aklıma sen geldın valla çişe gidinceeee:):):)):):):)
benim her gece geliyorsun aklıma artık.

bende öyle diycektim yuh fatma yaaaaaaaaaa

yaz bacım yaz boyunu posunu bilelim

170 cm boy 58 kiloya düştüm dün itibariyle yeni burnumu yaptırdım üniversite mezunuyum devlet üniversitesinde araştırma görevlisiyim yeni burnumu yaptırdım.:) şaka bir yana sağlık sorunu dolayısıyla oldum ama biraz oda değişti hoş sayılırım... Aile kızıyım...:) sadece biraz alışveriş severim, btek kusurum o ama kendi masraflarımı çıkarabiliyorum:) tek aradığım kalite..görücü usulune uygun giderim var

güzel hangi şehirdesin?

Kızlar geyik yine tavan yaptı burda valla.. sohbetin en tatlı yerinde çıkıyorum ama evi temizlemem lazım.. Size iyi günler..

çatlak bu kız yaaaaaaaaaaa.
:)))))))))))
burnun hayırlı olsun

benim her gece geliyorsun aklıma artık.

bende öyle diycektim yuh fatma yaaaaaaaaaa

öle kızım boru mu koca seçiyoruz bide evlendikten sonra daha bi gevşiyorsun yaa bana hilmi birgün dedi fatma sen böle değildin önceden bende yapıştırdım lafı herşey nikahı yapana kadrdı evlenene kadardı benim aslım bu dedim bastım kahkayı.. adam şokta fatmaaaa dedi bunda bi yanlışlık yok mu bunu benim sölemem gerekmiyor mu dedi ben gümekten cvp veremedim tabikide

fatma başladın yine
performans tepe yapmış. deliiii
senden kaynaklanıyo bacım... seninle birgün karşılaşmayı çok istiyorum ege

Kızlar geyik yine tavan yaptı burda valla.. sohbetin en tatlı yerinde çıkıyorum ama evi temizlemem lazım.. Size iyi günler..
git aman sende evi temizle

bende çıkıyorum kızlar işlerim var yemeğe çıkıcam sonra burdayımmmmmm beni özleyin anacımmmmmm
nereye beeeeeeeeeeee :84::84: gitmee istemiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…