Benim flörtümde yok sanırım evde kalacağım etrafta efendi erkek göremiyorum gözüm korkuyor....Bu arada abileri kardeşleri olanlar için özelliklerimi yazabilirim
bak kızın aklına girceksin 29 beklemiycek evlencek hemen.
azgın karı adamın totosunu görcem diye o yaşta iğne yapmışsın sen yine iyi dayanmışsın evlenmek için
29 u bekleyebilirim değil mi ablacım aklıma giriyorlar vallahı:) Daha yurt dışına gideceğim doktora için evli olsam şimdi hayatta izin vermez ki..
geyik bitmez kızlar işler bekler görüşürüz
aşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hem olmaz mı hayatta da ablalarını sisnsice dinleyen meraklı kardeşler:) işte onlardan biriyim
ay kooptummmm
29 biraz geç diil mi.. bak ben 28 yaşında evlendim şimdi eşimle çok pişmanız, keşke daha önce evlenseydik diye
görüşürüz canımm
benim her gece geliyorsun aklıma artık.egeeeeeeeeeeeeeeeeee aksam 3 te aklıma sen geldın valla çişe gidinceeee:):):)):):):)
bulursun canımcım zamanı ve yeri geldiğinde nasip...
kız unutmadın mı deli karı... kızım ben aşıktım ne edeyim totusunu gördüm iyi oldu kali,te kontrol yaptım.. begendim aldım hemen. dur bişi daha diyim neyse bu herifimle biz evlendik ya ben buna ne desem iyi dişlerin de çok güzel dedim. önceden de çok begenmiştim dişine ellerine falanda çok baktım dedimvs vs vs anam dedi adam pazardan at mı alıyorsun dişlerimemide baktın dedi ben koptıum tabi
yaz bacım yaz boyunu posunu bilelim
kızz kocalarımız görse lebiyen sanacak aşk meşk:d kalpler falan
170 cm boy 58 kiloya düştüm dün itibariyle yeni burnumu yaptırdım üniversite mezunuyum devlet üniversitesinde araştırma görevlisiyim yeni burnumu yaptırdım.:) şaka bir yana sağlık sorunu dolayısıyla oldum ama biraz oda değişti hoş sayılırım... Aile kızıyım...:) sadece biraz alışveriş severim, btek kusurum o ama kendi masraflarımı çıkarabiliyorum:) tek aradığım kalite..görücü usulune uygun giderim var
170 cm boy 58 kiloya düştüm dün itibariyle yeni burnumu yaptırdım üniversite mezunuyum devlet üniversitesinde araştırma görevlisiyim yeni burnumu yaptırdım.:) şaka bir yana sağlık sorunu dolayısıyla oldum ama biraz oda değişti hoş sayılırım... Aile kızıyım...:) sadece biraz alışveriş severim, btek kusurum o ama kendi masraflarımı çıkarabiliyorum:) tek aradığım kalite..görücü usulune uygun giderim var
benim her gece geliyorsun aklıma artık.
bende öyle diycektim yuh fatma yaaaaaaaaaa
Kızlar geyik yine tavan yaptı burda valla.. sohbetin en tatlı yerinde çıkıyorum ama evi temizlemem lazım.. Size iyi günler..
:79::80:görüşürüzKızlar geyik yine tavan yaptı burda valla.. sohbetin en tatlı yerinde çıkıyorum ama evi temizlemem lazım.. Size iyi günler..
güzel hangi şehirdesin?
bende çıkıyorum kızlar işlerim var yemeğe çıkıcam sonra burdayımmmmmm beni özleyin anacımmmmmm
senden kaynaklanıyo bacım... seninle birgün karşılaşmayı çok istiyorum egefatma başladın yine
performans tepe yapmış. deliiii
git aman sende evi temizleKızlar geyik yine tavan yaptı burda valla.. sohbetin en tatlı yerinde çıkıyorum ama evi temizlemem lazım.. Size iyi günler..
nereye beeeeeeeeeeee :84::84: gitmee istemiyrumbende çıkıyorum kızlar işlerim var yemeğe çıkıcam sonra burdayımmmmmm beni özleyin anacımmmmmm
çatlak bu kız yaaaaaaaaaaa.
:)))))))))))
burnun hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?