2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tam 1 ay sonra ama 1 gün bişey farkeder mi sormak lazım?
yarın sorayım istersen hemşireye.

sorarsan çok sevinirim fmgcim yaa, çok sağol şimdiden..

kızlar aşıyı vurmadan önce dolaptan çıkarıp 2-3 dk bekletsinler o zaman ağrı olmuyor bende olmadı.

kızlar doktor aradı 100 gr seker yuklemem normal cıkmıs bırsey yapmamıza gerek yok dedı :))
kendıme not:bır dahakı hamılelıgınde seker yuklemesı oncesı pasta yemeyeceksın

yapıyorum yapıyorum...
hürrem gibiymiş oda

kızlar doktor aradı 100 gr seker yuklemem normal cıkmıs bırsey yapmamıza gerek yok dedı :))

Gözünaydın canım, çok sevindim....
Ben de bi gün öncesi profiterol yemiştim ama benimki düşük çıktı yaa, bünyeyle de alakalı sanırım biraz...

sorarsan çok sevinirim fmgcim yaa, çok sağol şimdiden..

kızlar aşıyı vurmadan önce dolaptan çıkarıp 2-3 dk bekletsinler o zaman ağrı olmuyor bende olmadı.

sorarım tabi. rica ederim ne demek :)

şimdiden geçmiş olsun..

sağol canım

benimkisi hiç acımadı ya

ertesi gün kas ağrısı olmadı mı?

hadi gözün aydın :)

Ay evet istemeyince bende sinir oldum, birde Aslı da seyrediyordu .. Çocuk bi tuhaf oldu.. Anlam veremedi.. iki saat açıklama yaptım bende.. Bu arada tetonoz aşısı için ille 1 ay olması gerekmiyor kızlar, benim aşı kartıma hemşire yazdı tarihleri tam 1 ay olmuyor, cmts,pazar giriyor zaten araya falan.. bilg... Birde benim kızımın aşılarından bildiğim kadarıyla aşının vaktinden önce yapılmaması gerekiyor, gecikince sorun olmuyor..

kızlar kıyamam yazık çocuğa yaaaa

60 kilo ağırlığındaki Hao’nun yeme isteğinin önüne geçilemiyor. Sağlıklı bir kiloda dünyaya gelen Hao, 3 ayını doldurduktan sonra hızla kilo almış. Şu anda 3 yaşında olan Hao, bir oturuşta 3 tabak pilavı rahatlıkla bitiriyor. Hao’yu bir yaşından beri rejime sokma çabaları da işe yaramamış. Lu, istediği kadar yemek verilmeyince sinir krizine giriyor. Yürüyüşe çıkmaktan nefret eden Hao’ya bahçelerinde özel bir alan yaratan ve yüzmeyi sevdiren ailesi, Lu’nun egzersiz yaptıkça daha çok acıkmasından şikâyetçi.

nereye isim yazıyoruz ben bişey anlamadım

gıcık şeyyyy
akşam deli etti beni paçoz, süt anneye verin dedi ya. izledin mi?
yazık yaaaa.
bu ne gaddarlık.
dün yarım yamalak izledim her hafta gittiğim bi sohbet vardı onu çarşambaya almışlar bu haftada geldiğimde yarsına yetiştim başını hilmi anlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…