- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
tam 1 ay sonra ama 1 gün bişey farkeder mi sormak lazım?
yarın sorayım istersen hemşireye.
ok cnmm)yarın sabah aşıya gidicem. biraz geç gelirim. merak etmeyin kızlar.
kızlar ben aşının ilk dozunu 19 martta yaptırdım. ikinci doz tam 1 ay sonra mı olmalı? 18 nisanda randevu var, o zaman mı yaptırcam?
burnundan göğsünü, karnını iyice şişirene kadar çok derin nefes al sonra ağzından çok yavaş ver nefesi.
yapabildiğin kadar tekrar et iyi geliyo.
biraz psikolojik. malum sıkıntında var.
ay kızlar bu halim noolcak. taşıyamıyorum ben kendimi. kilodan tiksindim.
hürrem gibiymiş odaayyy benimkinin çocuğu yok hamile olduğumu duyduğu andan itibaren inşallah kızın olur benimde aslan gibi iki tane oğlum olur demişti... bende kısmet diodum.. sonra erkek olduğunu söledi doktor.. bu döndü bi anda ya erkek doğuramazsam psikolojisine girdi heralde aaa kızım olur inşallah dio şimdilerde .. ÇOK GÜLÜORUMMMMMMMMMM SAÇMALIKLARINA !!
KIZMIŞ ERKEKMİŞ NE FARKEDER........
kızlar doktor aradı 100 gr seker yuklemem normal cıkmıs bırsey yapmamıza gerek yok dedı :))
kendıme not:bır dahakı hamılelıgınde seker yuklemesı oncesı pasta yemeyeceksın
kızlar doktor aradı 100 gr seker yuklemem normal cıkmıs bırsey yapmamıza gerek yok dedı :))
sorarsan çok sevinirim fmgcim yaa, çok sağol şimdiden..
kızlar aşıyı vurmadan önce dolaptan çıkarıp 2-3 dk bekletsinler o zaman ağrı olmuyor bende olmadı.
şimdiden geçmiş olsun..
ok cnmm)
benimkisi hiç acımadı ya
hürrem gibiymiş oda
yhürrem gibiymiş oda
Dün hürrem kızını emzirmeyince çok gücüme gitti yaa, oturdum ağladım...
sonra kızı severken gene ağladım....Hürremi severdim ama, gıcık oldum yaa, insan kendi çocuğu için süt anne emzirsin der mi....
sorarım tabi. rica ederim ne demek :)
sağol canım
ertesi gün kas ağrısı olmadı mı?
hadi gözün aydın :)
ebebekten siparişlerim geldi yuppiiiiiii çok mutlu oldum sevdim ben bu işi:)
nereye isim yazıyoruz ben bişey anlamadımHaluk Kemal Cebe | İsim doktoru, Bioenerji Uzmanı, Yazar
bebeğinizin ismini analiz edin bu siteden :)
gıcık şeyyyyDün hürrem kızını emzirmeyince çok gücüme gitti yaa, oturdum ağladım...
sonra kızı severken gene ağladım....Hürremi severdim ama, gıcık oldum yaa, insan kendi çocuğu için süt anne emzirsin der mi....
dün yarım yamalak izledim her hafta gittiğim bi sohbet vardı onu çarşambaya almışlar bu haftada geldiğimde yarsına yetiştim başını hilmi anlattıakşam deli etti beni paçoz, süt anneye verin dedi ya. izledin mi?
yazık yaaaa.
bu ne gaddarlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?