2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eeeee izin olayını nasıl ayarlayacaksın o zaman.
işyeri anlayış gösterecek bu durumda.

4 ay yasal iznim var..
Ne zaman çıkarsam o zaman bşlayacak, ssk.ya bağlı olmayacak....Zaten evimin dibi işyeri..Acil bişey olursa yine çağırıyorlar..4 haziran ya doğum, mayıs sonuna kadar çalışabilirsen çalış diyorlar, ekim başı gel diyorlar..ama tabi ne kadar çalışabilirim bilmiyorum....Zaten çalıştığım yer küçücük bi büro..Geleni gideni de yok pek, şortu çeker gelir çalışırım diye düşünüyorum...Tabi zaman ne gösterir onu bilemem şimdiden...
Benimkiler anlayışlı gerçekten de sağolsunlar, çalışmadığım ayların maaşını da verecekler..

ohh ne ala memelket . ben öyle bişley yapamam bunlar muz cumhuriyetinde yaşıyorlar. ssk düşük gösteriyorlar.

YA kızlarrrr bızım formda hıc bebegı erkege benzetıpte kıza donen varmydııı?
12.haftada erkek olabilir dedi ama kızdı:))))))))

fmg bu işler çok karışık nasıl altından çıkıcaz bilmiyorum . iizin al parayı al off

yelkovan geldi mi kızlar?
haber aldınız mı?
bende tel yok sende varsa bi arasana ya gelmedi

İşte o zaman benim civanın hesaba göre 32. haftan bitmiş oluyo, + lar 33. haftadan gelecek oluyor...
aman yaaa sıkıcı prosedürler. du bakalım elime yüzüme bulaşmaz inşallah

oohhh kebapmış kuzu kıymetini bil bacım.

offf nasıl altından kalkıcaz bu işlerin :44:

QUOTE=kocaminkuzusuyum;18330796]4 ay yasal iznim var..
Ne zaman çıkarsam o zaman bşlayacak, ssk.ya bağlı olmayacak....Zaten evimin dibi işyeri..Acil bişey olursa yine çağırıyorlar..4 haziran ya doğum, mayıs sonuna kadar çalışabilirsen çalış diyorlar, ekim başı gel diyorlar..ama tabi ne kadar çalışabilirim bilmiyorum....Zaten çalıştığım yer küçücük bi büro..Geleni gideni de yok pek, şortu çeker gelir çalışırım diye düşünüyorum...Tabi zaman ne gösterir onu bilemem şimdiden...
Benimkiler anlayışlı gerçekten de sağolsunlar, çalışmadığım ayların maaşını da verecekler..[/QUOTE]

akraba olduğunuz için anlayışlıdır. bizim gibi büyük yer olsa asla olmazdı. diyorum ya adam hayırlı olsun bile demedi sqadece gözlüğün üstünde bana bakıyor görünce oda görmen mümkün değil.

gorumceme de erkege benzıyı demıslerrr bunlar cok uzulduuuu
bana erkek olursa esırgemeye verırız dıye dalga gecen gorumcemm donse bıle ıyı oldu bıraz uzulsunlerrr kız olmadıgı ıcınnnn

ayyy benimkinin çocuğu yok hamile olduğumu duyduğu andan itibaren inşallah kızın olur benimde aslan gibi iki tane oğlum olur demişti... bende kısmet diodum.. sonra erkek olduğunu söledi doktor.. bu döndü bi anda ya erkek doğuramazsam psikolojisine girdi heralde aaa kızım olur inşallah dio şimdilerde .. ÇOK GÜLÜORUMMMMMMMMMM SAÇMALIKLARINA !!
KIZMIŞ ERKEKMİŞ NE FARKEDER........

gorumceme de erkege benzıyı demıslerrr bunlar cok uzulduuuu
bana erkek olursa esırgemeye verırız dıye dalga gecen gorumcemm donse bıle ıyı oldu bıraz uzulsunlerrr kız olmadıgı ıcınnnn

hamile kalana kadar ben de hep kızım olsun isterdim ama hamile kalınca sadece sağlıklı doğsun yeter dedim. çok garip geliyor artık bana bebeğin cinsiyetine üzülmek. sonrasında vicdana azabı çeker insan ben niye üzüldüm diye.

canım oluyo dengesizlikler. ne hikmetse görümcelerde oluyo bi de bu konuda bilimsel bi araştırma yapardım ben sosyolog olsam heee kız kaynanam saf bi kadın o bile görümce gibi değil valla benimki de erkek olsun ben erkek istiyorum diyodu hem de benim bebeğim için. erkek olduğunu duyunca da kırk göbek attılar çok mutlu oldular :)) anlamıyorum hakkaten.. valla artık baş etmeye de çalışmıyorum ben :)) gülüp geçmek lazım hakkaten..

ay cnm bırak geçmişi nasıl çıktı şekrin. meraklandık

sımdı fmg ıle konustum salı yuklemedeydım sonuclar ıcın aramadılar henuz beklıyorum.
Salı ve carsamba rapor aldım annemdeydım aksam yazdım ama sız sabahın korunde benı gormeye alısınca meraklanmıssınız sımdı beklıyorum sonucları bence normal cıkacak ama bakalım..

ben de bişey istemezdim ama erkek olacak gibi gelirdi hep, öyle oldu. ama erkek oldu diye sevinç falan duymadım. hatta acaba erkek çocuğu yetiştirebilecek miyim etrafımda hiç erkek bebek olmadı diye de tedirgin oldum acemilik olursa diye.. bu insanlar hiç mi sağlık sorunları duymuyor anlamıyorum ki, bi bebek doğana kadar kırk tane riskli durumdan geçiyo, sağlıklı doğması bile mucize iken hatta bi cinsiyetinin olmas bile mucizeyken, cinsiyet belirtip istemek cahillikten başka bişey değil...

aman iyi olda .
valla dünde merak ettim ha gelirsin ha gelirsin glmedin. akşam girmiyorum ya siteye. görmedim.

Aynen yaa, insan sadece sağlıklı olsun diye düşünüyor..Başka bişey istemiyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…