eeeee izin olayını nasıl ayarlayacaksın o zaman.
işyeri anlayış gösterecek bu durumda.
ohh ne ala memelket . ben öyle bişley yapamam bunlar muz cumhuriyetinde yaşıyorlar. ssk düşük gösteriyorlar.Ben maaşımı da alacağım işyerimden..4 ay çalışmayacağım ama, maaşımı verecekler...Resti çektim, kızım da geliyo çıkarım valla dedim....Ben gibi eleman da bulamazsınız, tamam dediler...Hem maaş hem rapor parası alacağım...
Zaten bizden ssk karları olacak işyerinin...Ssk mızı ödemeyecekler, ayda 300 tl. karları olacak asgari ücretli birisi için....
12.haftada erkek olabilir dedi ama kızdı:))))))))YA kızlarrrr bızım formda hıc bebegı erkege benzetıpte kıza donen varmydııı?
fmg bu işler çok karışık nasıl altından çıkıcaz bilmiyorum . iizin al parayı al offiyi yapmışsın kız özledik heralde. yeter bu kadar dinlenmek :)
kıskandım valla.
Niye ki kuşum?
120 gün dolduktan sonra yani izin dönüşü mü alabiliyoruz parayı?
ben bişey bilmiyorum bu mevzuda.
Günaydın
keşke vakit olsa kesin giderdim.
bende tel yok sende varsa bi arasana ya gelmediyelkovan geldi mi kızlar?
haber aldınız mı?
aman yaaa sıkıcı prosedürler. du bakalım elime yüzüme bulaşmaz inşallahİşte o zaman benim civanın hesaba göre 32. haftan bitmiş oluyo, + lar 33. haftadan gelecek oluyor...
4 ay yasal iznim var..
Ne zaman çıkarsam o zaman bşlayacak, ssk.ya bağlı olmayacak....Zaten evimin dibi işyeri..Acil bişey olursa yine çağırıyorlar..4 haziran ya doğum, mayıs sonuna kadar çalışabilirsen çalış diyorlar, ekim başı gel diyorlar..ama tabi ne kadar çalışabilirim bilmiyorum....Zaten çalıştığım yer küçücük bi büro..Geleni gideni de yok pek, şortu çeker gelir çalışırım diye düşünüyorum...Tabi zaman ne gösterir onu bilemem şimdiden...
Benimkiler anlayışlı gerçekten de sağolsunlar, çalışmadığım ayların maaşını da verecekler..
ohh ne ala memelket . ben öyle bişley yapamam bunlar muz cumhuriyetinde yaşıyorlar. ssk düşük gösteriyorlar.
12.haftada erkek olabilir dedi ama kızdı:))))))))
fmg bu işler çok karışık nasıl altından çıkıcaz bilmiyorum . iizin al parayı al off
bende tel yok sende varsa bi arasana ya gelmedi
aman yaaa sıkıcı prosedürler. du bakalım elime yüzüme bulaşmaz inşallah
gorumceme de erkege benzıyı demıslerrr bunlar cok uzulduuuu
bana erkek olursa esırgemeye verırız dıye dalga gecen gorumcemm donse bıle ıyı oldu bıraz uzulsunlerrr kız olmadıgı ıcınnnn
geldım geldımm sadece sabahtan bazı ısler vardı ondan gıremedım..
gorumceme de erkege benzıyı demıslerrr bunlar cok uzulduuuu
bana erkek olursa esırgemeye verırız dıye dalga gecen gorumcemm donse bıle ıyı oldu bıraz uzulsunlerrr kız olmadıgı ıcınnnn
ayyy benimkinin çocuğu yok hamile olduğumu duyduğu andan itibaren inşallah kızın olur benimde aslan gibi iki tane oğlum olur demişti... bende kısmet diodum.. sonra erkek olduğunu söledi doktor.. bu döndü bi anda ya erkek doğuramazsam psikolojisine girdi heralde aaa kızım olur inşallah dio şimdilerde .. ÇOK GÜLÜORUMMMMMMMMMM SAÇMALIKLARINA !!
KIZMIŞ ERKEKMİŞ NE FARKEDER........
ay cnm bırak geçmişi nasıl çıktı şekrin. meraklandık
hamile kalana kadar ben de hep kızım olsun isterdim ama hamile kalınca sadece sağlıklı doğsun yeter dedim. çok garip geliyor artık bana bebeğin cinsiyetine üzülmek. sonrasında vicdana azabı çeker insan ben niye üzüldüm diye.
sımdı fmg ıle konustum salı yuklemedeydım sonuclar ıcın aramadılar henuz beklıyorum.
Salı ve carsamba rapor aldım annemdeydım aksam yazdım ama sız sabahın korunde benı gormeye alısınca meraklanmıssınız sımdı beklıyorum sonucları bence normal cıkacak ama bakalım..
hamile kalana kadar ben de hep kızım olsun isterdim ama hamile kalınca sadece sağlıklı doğsun yeter dedim. çok garip geliyor artık bana bebeğin cinsiyetine üzülmek. sonrasında vicdana azabı çeker insan ben niye üzüldüm diye.
yarın sabah aşıya gidicem. biraz geç gelirim. merak etmeyin kızlar.
yarın sabah aşıya gidicem. biraz geç gelirim. merak etmeyin kızlar.
kızlar ben aşının ilk dozunu 19 martta yaptırdım. ikinci doz tam 1 ay sonra mı olmalı? 18 nisanda randevu var, o zaman mı yaptırcam?
Tetanoz mu ?
ikinci değil mi bu...Benim de 20 nisanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?