2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya takma be fatma ben erkeklerin söylediklerini pek kale almıyorum... dengesiz konuşuyorlar.

aa ondan olabilir. biraz bekle kesilmezse dr ara ilaç verir

amaaan onu takan mı var şuan da ne biliyim nefesim yetmiyo

benimde asgariden ödeniyor 2800 iyi valla allah bereket versin. bizim elden alamadıklarımız ne olcak yanacak vermezlerdd..
maaşın yarısı gitti.

Ben maaşımı da alacağım işyerimden..4 ay çalışmayacağım ama, maaşımı verecekler...Resti çektim, kızım da geliyo çıkarım valla dedim....Ben gibi eleman da bulamazsınız, tamam dediler...Hem maaş hem rapor parası alacağım...
Zaten bizden ssk karları olacak işyerinin...Ssk mızı ödemeyecekler, ayda 300 tl. karları olacak asgari ücretli birisi için....

evet ya yorulunca hemen durmak lazım ben de bebek arabası park yatak bilmemne onlar için gezerken yoruldum .hafta içi zaten yemek yap mutfağı topla ha bi de temizlik yapınca işte son damla oldu. bi daha yorulmucam. haklısın valla ne diim.
canım ye hrs de arıyor iki cumadır aynı seminer onlardada vardı katılamadım zaten surda az kaldı doktor 32 kadar yat dediya sen git bana da anlat :)))))))))))))))))))))
:) tamamdır canım ben öğrendiklerimin hepsini gelip burda anlatırım size:)

geçmiş olsun canım. ben kivi yediğim zaman da oluyor. kivi tüketme bence bu ara.

sağol canım kayısı kivi herşeyikastim dün haşlanmışpatates yiyom bide tansiyon çıkmasın diye tussuz yiyorum (((((((((((( ya varya insanlıktan çıktım zevk sefa agız tadı evlilik hayat hiçbişey kalmadı oğluşum sağsalim gelsinn yeterkiiii

Günaydın fmg...
Nasılsın kız, bende sizi çok özledim...
Onu da yaptırmıyolar anacım, baksana çağırdılar işe geldim yine...Ama iyi ki gelmişim, sizi çok özlemişim..

iyi yapmışsın kız özledik heralde. yeter bu kadar dinlenmek :)
kıskandım valla.

ayyyy nefes alamıyoruuuummm.

Niye ki kuşum?

120 gün dolduktan sonra yani izin dönüşü mü alabiliyoruz parayı?
ben bişey bilmiyorum bu mevzuda.

Günaydın

kızlar bu da İstanbulda. telefonları arayarak randevu ve bilgi alabilirsiniz sanırım. umarım faydası olur..

keşke vakit olsa kesin giderdim.

karakan ben de ishal oldum ama kesin kalsiyumla magnezyumdan.
yan etkilerinde yazıyor zaten. dün tuvalete taşınmaktan mahvoldum.
muz ye bide kahve-limon'u dene. geçmiş olsun.

sağol canım çok kötü oluyor insan demi sanada geçmiş olsun ama ben ikisinide kullanmıyorum dışardan tatlı yedim ondandır diye düşünüyorum dur kalkıp kahve limon yapayım

iyi yapmışsın kız özledik heralde. yeter bu kadar dinlenmek :)
kıskandım valla.

120 gün dolduktan sonra yani izin dönüşü mü alabiliyoruz parayı?
ben bişey bilmiyorum bu mevzuda.

Evet 120 günü dolduruyorsun raporun bitiyor, evraklarınla ssk ya başvuruyorsun, başvurduktan sonra 15 gün - 1 ay içinde telefonuna mesaj geliyor, rapor paranız ptt.ye yatırılmıştır, gidip alabilirsiniz diye...Gidip alıyorsun...Ben de zaman kaybım olmaması için raporumu 32. hafta başaltacağım, doğumdan sonra paraya çok ihtiyaç olacak, hiç olmazsa erken gelir param diye düşünüyorum...

ya karmakarışık oluyorum şu hesalardan. 11 nsanda ben tam 32+0 oluyorum .neyse ya ben 1 nisanda dr gidicem zaten sorarım ne zaman geleyim diye..

sağol canım şimdi kahve limon yiyorum

sağol canım çok kötü oluyor insan demi sanada geçmiş olsun ama ben ikisinide kullanmıyorum dışardan tatlı yedim ondandır diye düşünüyorum dur kalkıp kahve limon yapayım

yap canım inşallah iyi gelir. ben bugün şimdilik gitmedim.
amaaaan zor ya ishali dert kabızı dert

eeeee izin olayını nasıl ayarlayacaksın o zaman.
işyeri anlayış gösterecek bu durumda.

gorumceme de erkege benzıyı demıslerrr bunlar cok uzulduuuu
bana erkek olursa esırgemeye verırız dıye dalga gecen gorumcemm donse bıle ıyı oldu bıraz uzulsunlerrr kız olmadıgı ıcınnnn

benim tam tersiydi.....:

fmg : ya bilmiyorum nefesim yetmiyo burası havasız gibi ayyy bagırcam şimdi heee:84:

burnundan göğsünü, karnını iyice şişirene kadar çok derin nefes al sonra ağzından çok yavaş ver nefesi.
yapabildiğin kadar tekrar et iyi geliyo.
biraz psikolojik. malum sıkıntında var.

Kızım sen kilo almadan nefesin yetmiyoo, biz gibi olsan ne yapacan...Azıcık camları aç da havayı içine çek....İyi gelri temiz havaa...

ay kızlar bu halim noolcak. taşıyamıyorum ben kendimi. kilodan tiksindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…