ya takma be fatma ben erkeklerin söylediklerini pek kale almıyorum... dengesiz konuşuyorlar.
aa ondan olabilir. biraz bekle kesilmezse dr ara ilaç verir
benimde asgariden ödeniyor 2800 iyi valla allah bereket versin. bizim elden alamadıklarımız ne olcak yanacak vermezlerdd..
maaşın yarısı gitti.
evet ya yorulunca hemen durmak lazım ben de bebek arabası park yatak bilmemne onlar için gezerken yoruldum .hafta içi zaten yemek yap mutfağı topla ha bi de temizlik yapınca işte son damla oldu. bi daha yorulmucam. haklısın valla ne diim.Canım ben ilk gebelikte çok hareketliydim ama bunda gerçekten çok yoruluyorum.. doktor dedi ki yürüyüş yap ama yorgun hissedince ara ver otur dedi.. Yani aslında vücut sinyal veriyor aslında.. Bende bunda bir nazlı hamile oldum anlatamam.. Valla çok dikkat ediyorum.. iki ütü yapıyorum, iki dinleniyroum hiç yormuyorum kendimi, birde siz çalışıyorsunuz. Çok yormayın kendinizi, bunun keşkesi yok yani..
:) tamamdır canım ben öğrendiklerimin hepsini gelip burda anlatırım size:)canım ye hrs de arıyor iki cumadır aynı seminer onlardada vardı katılamadım zaten surda az kaldı doktor 32 kadar yat dediya sen git bana da anlat :)))))))))))))))))))))
geçmiş olsun canım. ben kivi yediğim zaman da oluyor. kivi tüketme bence bu ara.
Günaydın fmg...
Nasılsın kız, bende sizi çok özledim...
Onu da yaptırmıyolar anacım, baksana çağırdılar işe geldim yine...Ama iyi ki gelmişim, sizi çok özlemişim..
ayyyy nefes alamıyoruuuummm.
benimde asgariden ödeniyor 2800 iyi valla allah bereket versin. bizim elden alamadıklarımız ne olcak yanacak vermezlerdd..
maaşın yarısı gitti.
kuzu sen 8 nisanda nasıl izine ayrılıyorsun benim 32. haftam 11 nisanda sen benden sonrasın..
Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli ?
bende yoğunluğua son hızda devam..bu yoğunluk bel ağrımı arttıyor..deli gibi bel ağrısı çekiyorum..ankarada 4 gün yoğun kar yağdığı gün 4 gün evden çıkmadım bi güzel dinlendim çok iyi geldi..patronum saolsun...ama işler çok yoğun..biri bitmeden yeni işler..ama az kaldı..mayısın başında ayrılcam izne..evde de net yok,pc bozuk sizi takip edemeyeceğim..buna çok üzülüyorum
bu arada güzel kızımın adınnı ADA koymaya karar verdikk sizce nasıl kızlar...ctesi 4 boyutlu için randevu aldım..110 tl cd resim de dahil...biraz pahalı ama napalım değerr..
bu arada diyete devam ediyorum şekerim yüksek çıktığı için...hayırlısıyla doğursaydık bi
sizlerde yaramaz birşey yoktur umarım...nasıl gidiyor hamişlik..bebişler nasıll...kocaişleriniz nasıl..sizler naıslsınızzzz....sizi çok özlüyorumm..
Blu kanaman olmuş çok üzüldüm..dikakt et cnaım benim..dr rapor el dmeişse bildiği vardır..ve bol bol dinlen...ilerde pişmanlık yaşayacak bir şey yapma..bebişlerimiz için herşeye katlanacağız...
kızlar bu da İstanbulda. telefonları arayarak randevu ve bilgi alabilirsiniz sanırım. umarım faydası olur..
YA kızlarrrr bızım formda hıc bebegı erkege benzetıpte kıza donen varmydııı?
karakan ben de ishal oldum ama kesin kalsiyumla magnezyumdan.
yan etkilerinde yazıyor zaten. dün tuvalete taşınmaktan mahvoldum.
muz ye bide kahve-limon'u dene. geçmiş olsun.
iyi yapmışsın kız özledik heralde. yeter bu kadar dinlenmek :)
kıskandım valla.
120 gün dolduktan sonra yani izin dönüşü mü alabiliyoruz parayı?
ben bişey bilmiyorum bu mevzuda.
çilek vardı benim bildiğim:)
YA kızlarrrr bızım formda hıc bebegı erkege benzetıpte kıza donen varmydııı?
Doktorum öyle dedi..9 nisan c.tesi günü tam 31. bitmiş oluyo..32 başladığında rapor başlıyor ya..Sen 11 nisanda 32. haftayı bitirmiş olacaksın...Yani raporun 1 haftası geçmiş olacak...Benim doktorun hesabı bu şekilde..
benim tam tersiydi.....:
fmg : ya bilmiyorum nefesim yetmiyo burası havasız gibi ayyy bagırcam şimdi heee:84:
ishal iyidir ya kabız olan birisi olarak sempatim var bu hale
karakancım bir tatlı kasıgı kahveye bir kaç damla limon damlat su ile yut
ya da
bir tatlı kasıgı normal kuru siyah cayi su ile yut
bunlarda benden sana koca karı tavsiyeleri
birde coca colada iyi gelir bak tutar
ayva varsa ayva da ye
patates, pilav lapa yiyorsundur zaten
sağol canım çok kötü oluyor insan demi sanada geçmiş olsun ama ben ikisinide kullanmıyorum dışardan tatlı yedim ondandır diye düşünüyorum dur kalkıp kahve limon yapayım
Evet 120 günü dolduruyorsun raporun bitiyor, evraklarınla ssk ya başvuruyorsun, başvurduktan sonra 15 gün - 1 ay içinde telefonuna mesaj geliyor, rapor paranız ptt.ye yatırılmıştır, gidip alabilirsiniz diye...Gidip alıyorsun...Ben de zaman kaybım olmaması için raporumu 32. hafta başaltacağım, doğumdan sonra paraya çok ihtiyaç olacak, hiç olmazsa erken gelir param diye düşünüyorum...
ya karmakarışık oluyorum şu hesalardan. 11 nsanda ben tam 32+0 oluyorum .neyse ya ben 1 nisanda dr gidicem zaten sorarım ne zaman geleyim diye..
Kızım sen kilo almadan nefesin yetmiyoo, biz gibi olsan ne yapacan...Azıcık camları aç da havayı içine çek....İyi gelri temiz havaa...
benim tam tersiydi.....:
fmg : ya bilmiyorum nefesim yetmiyo burası havasız gibi ayyy bagırcam şimdi heee:84:
Kızım sen kilo almadan nefesin yetmiyoo, biz gibi olsan ne yapacan...Azıcık camları aç da havayı içine çek....İyi gelri temiz havaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?