Dana gibi olduk artık...İnşallah kzım da büyüyordur benimle birliktee....
Burası çok sıcak ama, bende de yanıklık var, ondan da kaynaklanıyor...Yanıyorum...
bize bakın kızlar..Eki Görüntüle 167075
Fatma, bak kızımda kanat falan yok, istese de uçamaz bugün...
sağol fmg cim. aslında bu ilk denememizdi. chicco dan göğüs temizleme mendili aldım
lansinosh dan göğüs pedi aldım
aventden cam biberon aldım. ama çok sevdim bu işi ben hemde uygundu. eşim de diyor ben gece gündüz çalışıyorum ohhhh hanım incir ağacını almış ortaya dikiyor:)))))))) sanki ben çalışmıyorum öküzzzzzzzzz
güle güle kullanın canım ne aldın bebişine :)
miniminişler geldi dimi benimkiler de geldi :) güzeller baya beğendim çok ufak değil tulumlar falan. unnado olayı abartmış huggies i kampanyaya sokmuş
kızlar bebek bezinde hangisini öneriyorsunuz?
sana yakın uğra işte ne güzlgule gule kullanın:)
e-bebek maslaktada varmıs bı ugramak lazım
bize bakın kızlar..Eki Görüntüle 167075
anam tam pehlivan olmuş bu yaa... sana bi şey diyimmiiiiiiiiiiiiiii
benden daha şişkosun. hahahaha ama ısırırım o butları ben tonbişim.
sende güle güle kullan. ben prima premıum care (pampers) alıcam en güzeligüle güle kullanın canım ne aldın bebişine :)
miniminişler geldi dimi benimkiler de geldi :) güzeller baya beğendim çok ufak değil tulumlar falan. unnado olayı abartmış huggies i kampanyaya sokmuş
kızlar bebek bezinde hangisini öneriyorsunuz?
kız ege neler aldın bi gösterde bende alayım hoşuma giderse takmıcam hilmiyi pis herif.. kredi kartımı ile ödüyon
canım markafoniden davet ettiğim kişiler alışveriş yaptı 30 tl indirim çeki kazandım. üstüne bi de site indirim yapınca süper oluyo hakkaten :) aman kocanı da boşver çok biliyo onlar :)
bişey sorcam, bu göğüs pedlerinin tek seferlik kullanılanlar var, bir de plastik bi göğüs ucu koruması gösterdi satıcı kız. hem hava alıyormuş hem de süt akarsa biriktiriyor falan, aventin o da. Eki Görüntüle 167076 işte bu. bundan alsak daha mı iyi acaba?
kızlar ıkı gundur bebek sankı etımı cekıstırıyor tırnaklarını gecırıyor gıbı hıssedıyorum ve hep aynı yerde o acıyı hıssedıyorum sızlerede oluyor mu?
Kız sanal kart yap bi tane, onunla alabilirsin, o zaman kredi kartı numaranı vermene gerek kalmıyo...
ama ben de hilmi gibiyim, netten bişey almıorum, görmeden...
Blueeeeeeeeeeeee
sen pijama gecelik aldınmı
benim yan apartmanda arkadaş varya 6 hafta sonra benden hamile dün sıhhıyede adliyenin yakınlarında toptancı pijama satan magaza bulmuş dün banada aldı kapri pijamatakımı+ sabahlık 45 TL çok güzel ama lohusa pijaması önünde ördekler falan var çok şık düşünürsen tam tarifini alayım pijama dünyasında bak internette üçlüsü aynı marka haluk bayrammı ne 90 Tl ben ordan alacaktım bu iyi oldu aklında bulunsun
ayyy maşallah size.
kuzu üşümüyon mu kızzzz.
kolsuzları giymişsin.
canım markafoniden davet ettiğim kişiler alışveriş yaptı 30 tl indirim çeki kazandım. üstüne bi de site indirim yapınca süper oluyo hakkaten :) aman kocanı da boşver çok biliyo onlar :)
bişey sorcam, bu göğüs pedlerinin tek seferlik kullanılanlar var, bir de plastik bi göğüs ucu koruması gösterdi satıcı kız. hem hava alıyormuş hem de süt akarsa biriktiriyor falan, aventin o da. Eki Görüntüle 167076 işte bu. bundan alsak daha mı iyi acaba?
canım öğrenirsen çok sevinirim, ben nü'den pijama takımı aldım 27 tlye, ama gecelik ve sabahlığım yok, onlar da maşallah ulusta bile 80 lira. çok pahalı ve babanne işi resmen :)) adresi alırsan gidip bakayım canım çok sağol...
yok bluee gerek yok onlara bide temizlemeklemi uğraşacaksın . tek kullanımlık al 8 tl ye 40 tane aldım ben
yazdım yakız ne aldın sölesene bende bakıyım
sen şiş olmuşsun kuzummm benim karnım var kollarım felan o kadar yok. gerçi eylülde bende öyle olmuştum.Üşümek ne kelime yaa, yanıyorum burda, yanıyorum...sürekli soğuk bişeyler yiyip içiyorum....
Egee, kız o mesajı bulamadım benden daha şişkosun demişsin yaa, fotonu görünce dedim zaten bu kız 15 kiloyu neresine almış diyeee, kızım boşa demiyorum dana gibi oldum diye..Doktor da boşa vermiyo diyetleri...Dana gibi oldum...
Dün ne oldu biliyonuz mu,
pazara gidiyoruzz eşimle , köpek gördük kaniş...Küçük bişey..Ama havlayıp duruyo insanlara..Ben de bilmediğim köpekten korkarım, ne yapacağı belli olmaz diye..Yandan yandan kaçıyom ...Bi baktım eşim suratıma bakıyo tuhaf tuhaf...Ne bakıyon dedim ya ısırırsa....Adamın cevabı aynen şöyleee....
Ne korkuyon kızım, yanına gelirse oturuver üstüne hayvanın b.kunu çıkarırsın, onun senden kaçması lazım asıl, sen niye kaçıyorsun....
Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim...
canım öğrenirsen çok sevinirim, ben nü'den pijama takımı aldım 27 tlye, ama gecelik ve sabahlığım yok, onlar da maşallah ulusta bile 80 lira. çok pahalı ve babanne işi resmen :)) adresi alırsan gidip bakayım canım çok sağol...
Dün ne oldu biliyonuz mu,
pazara gidiyoruzz eşimle , köpek gördük kaniş...Küçük bişey..Ama havlayıp duruyo insanlara..Ben de bilmediğim köpekten korkarım, ne yapacağı belli olmaz diye..Yandan yandan kaçıyom ...Bi baktım eşim suratıma bakıyo tuhaf tuhaf...Ne bakıyon dedim ya ısırırsa....Adamın cevabı aynen şöyleee....
Ne korkuyon kızım, yanına gelirse oturuver üstüne hayvanın b.kunu çıkarırsın, onun senden kaçması lazım asıl, sen niye kaçıyorsun....
ohaaaa ağlama kız gül bence ağlanacak haline.Dün ne oldu biliyonuz mu,
Kızlar iyi günlr size ben kaçar...
Blueeeeeeeeeeeee
sen pijama gecelik aldınmı
benim yan apartmanda arkadaş varya 6 hafta sonra benden hamile dün sıhhıyede adliyenin yakınlarında toptancı pijama satan magaza bulmuş dün banada aldı kapri pijamatakımı+ sabahlık 45 TL çok güzel ama lohusa pijaması önünde ördekler falan var çok şık düşünürsen tam tarifini alayım pijama dünyasında bak internette üçlüsü aynı marka haluk bayrammı ne 90 Tl ben ordan alacaktım bu iyi oldu aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?