2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ıkı gundur bebek sankı etımı cekıstırıyor tırnaklarını gecırıyor gıbı hıssedıyorum ve hep aynı yerde o acıyı hıssedıyorum sızlerede oluyor mu?

bize bakın kızlar..Eki Görüntüle 167075

Fatma, bak kızımda kanat falan yok, istese de uçamaz bugün...

ayyy maşallah size.
kuzu üşümüyon mu kızzzz.
kolsuzları giymişsin.

güle güle kullansın duru hanım.
internetten alışveriş iyi ya daha indirimli oluyo.
ammmaaan kocaları boşver. konuşsun dursun.

evet minimişler geldi güzeller beğendim ya bende gördüm çok indirim yapmış bide dün gördünmü markafonide best kids hemencik bitirmişler bebek bezi ne alacağımı bilmiyorum

gule gule kullanın:)
e-bebek maslaktada varmıs bı ugramak lazım
sana yakın uğra işte ne güzl

bize bakın kızlar..Eki Görüntüle 167075
anam tam pehlivan olmuş bu yaa... sana bi şey diyimmiiiiiiiiiiiiiii
benden daha şişkosun. hahahaha ama ısırırım o butları ben tonbişim.

sende güle güle kullan. ben prima premıum care (pampers) alıcam en güzeli

kız ege neler aldın bi gösterde bende alayım hoşuma giderse takmıcam hilmiyi pis herif.. kredi kartımı ile ödüyon

al cnm çok zevklş yaaaa:)))))))) kredi kartıyla ödedim kargo dahil 40 tl tuttu uygundu baya..

ben de merak ediyorum gerekli mi bizim için?

canım öğrenirsen çok sevinirim, ben nü'den pijama takımı aldım 27 tlye, ama gecelik ve sabahlığım yok, onlar da maşallah ulusta bile 80 lira. çok pahalı ve babanne işi resmen :)) adresi alırsan gidip bakayım canım çok sağol...

ayyy maşallah size.
kuzu üşümüyon mu kızzzz.
kolsuzları giymişsin.

Üşümek ne kelime yaa, yanıyorum burda, yanıyorum...sürekli soğuk bişeyler yiyip içiyorum....

Egee, kız o mesajı bulamadım benden daha şişkosun demişsin yaa, fotonu görünce dedim zaten bu kız 15 kiloyu neresine almış diyeee, kızım boşa demiyorum dana gibi oldum diye..Doktor da boşa vermiyo diyetleri...Dana gibi oldum...

tecrübeli anneler bi bakın bi yardım edin

Dün ne oldu biliyonuz mu,
pazara gidiyoruzz eşimle , köpek gördük kaniş...Küçük bişey..Ama havlayıp duruyo insanlara..Ben de bilmediğim köpekten korkarım, ne yapacağı belli olmaz diye..Yandan yandan kaçıyom ...Bi baktım eşim suratıma bakıyo tuhaf tuhaf...Ne bakıyon dedim ya ısırırsa....Adamın cevabı aynen şöyleee....

Ne korkuyon kızım, yanına gelirse oturuver üstüne hayvanın b.kunu çıkarırsın, onun senden kaçması lazım asıl, sen niye kaçıyorsun....
Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim...

ya ben çıkrıkçılarda bi mağazadan bi gecelik takımı bide pijama takımı aldım.baya pahalı tabi ikisine 165 tl verdim.ama böle babane işi değil güzel takımlar var spor haberin olsun markasını ilk defa duydum haluk bayram die bi marka.düşünebilirsin..

yok bluee gerek yok onlara bide temizlemeklemi uğraşacaksın . tek kullanımlık al 8 tl ye 40 tane aldım ben

kız ne aldın sölesene bende bakıyım
yazdım ya
avent cam biberon
lansinoh göğüs pedi
chicco göğüs temizleme mendili

sen şiş olmuşsun kuzummm benim karnım var kollarım felan o kadar yok. gerçi eylülde bende öyle olmuştum.

hepsinin mayası aynı oduuuunn işde

necatiney arası sokakta atatürk lisesi karşısında özsüt ün arasında girince beş altı dükkan sonra pijama iççamaşırı vitrini görünce orası adını unuttuk telefonda canlı yayaın yapıyomda

ohaaaa ağlama kız gül bence ağlanacak haline.

uuuu özlemişim sana takılmayı

Kızlar iyi günlr size ben kaçar...

görüşürüz aşkım . nereye gidicen gezmeye mi

ayyyy inanmıyorum yaaa 45 e mi almış hangi takımı almış yaa ben çok para verdim aldım ulustan o marka bi gecelik takımı bi pijama takımı nası bişe takım bi anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…