cnm cok sevındımmm gozun aydınnnnnnnnnnn
annaaaam Allah korusun...kızlar kıyamam yazık çocuğa yaaaa
Eki Görüntüle 167074
60 kilo ağırlığındaki Hao’nun yeme isteğinin önüne geçilemiyor. Sağlıklı bir kiloda dünyaya gelen Hao, 3 ayını doldurduktan sonra hızla kilo almış. Şu anda 3 yaşında olan Hao, bir oturuşta 3 tabak pilavı rahatlıkla bitiriyor. Hao’yu bir yaşından beri rejime sokma çabaları da işe yaramamış. Lu, istediği kadar yemek verilmeyince sinir krizine giriyor. Yürüyüşe çıkmaktan nefret eden Hao’ya bahçelerinde özel bir alan yaratan ve yüzmeyi sevdiren ailesi, Lu’nun egzersiz yaptıkça daha çok acıkmasından şikâyetçi.
kızlar kıyamam yazık çocuğa yaaaa
Eki Görüntüle 167074
60 kilo ağırlığındaki Hao’nun yeme isteğinin önüne geçilemiyor. Sağlıklı bir kiloda dünyaya gelen Hao, 3 ayını doldurduktan sonra hızla kilo almış. Şu anda 3 yaşında olan Hao, bir oturuşta 3 tabak pilavı rahatlıkla bitiriyor. Hao’yu bir yaşından beri rejime sokma çabaları da işe yaramamış. Lu, istediği kadar yemek verilmeyince sinir krizine giriyor. Yürüyüşe çıkmaktan nefret eden Hao’ya bahçelerinde özel bir alan yaratan ve yüzmeyi sevdiren ailesi, Lu’nun egzersiz yaptıkça daha çok acıkmasından şikâyetçi.
kızlar doktor aradı 100 gr seker yuklemem normal cıkmıs bırsey yapmamıza gerek yok dedı :))
kendıme not:bır dahakı hamılelıgınde seker yuklemesı oncesı pasta yemeyeceksın
ebebekten siparişlerim geldi yuppiiiiiii çok mutlu oldum sevdim ben bu işi:)
dün yarım yamalak izledim her hafta gittiğim bi sohbet vardı onu çarşambaya almışlar bu haftada geldiğimde yarsına yetiştim başını hilmi anlattı
annaaaam Allah korusun...
aayy bu ne yaa meslegı bellı bu cocugun sumocu olur cıkarBızım cocuklar boyle olsa yandık
gözünaydın cnmmkızlar doktor aradı 100 gr seker yuklemem normal cıkmıs bırsey yapmamıza gerek yok dedı :))
kendıme not:bır dahakı hamılelıgınde seker yuklemesı oncesı pasta yemeyeceksın
ama onu en iyi ben anlarım. yeme isteğinin önüne geçemiyromuş.kızlar kıyamam yazık çocuğa yaaaa
Eki Görüntüle 167074
güle güle kullansın duru hanım:)
bize bakın kızlar..Eki Görüntüle 167075
Fatma, bak kızımda kanat falan yok, istese de uçamaz bugün...
güle güle kullanın canım ne aldın bebişine :)ebebekten siparişlerim geldi yuppiiiiiii çok mutlu oldum sevdim ben bu işi:)
Ne güzel oluyor değilmi Ege dünde bana markafoniden geldi ilk defa almıştım internetten bebekiçin çok hoşuma gitti
sağol teyzesi.Oooohhh, duru hanım güle güle kullansın cicilerini...
sağol fmg cim. aslında bu ilk denememizdi. chicco dan göğüs temizleme mendili aldımgüle güle kullan canım.
neler geldi?
deli oldum hatunun gözünü iktidar hırsı bürümüş.
ayyy allah korusun. çocuğa yeme de denmezki.
yazık valla.
Ne güzel oluyor değilmi Ege dünde bana markafoniden geldi ilk defa almıştım internetten bebekiçin çok hoşuma gitti
anam üşümüyon mu kızım sen yaaa.. giyme böle kıskanıyom
maşallah öyküye kocaman olmuşyaz gelmiş sizin oraya
maaşallah canım benim valla antalyaya yaz gelmiş kuzucum sen kısakollulara başlamışsın
kız ege neler aldın bi gösterde bende alayım hoşuma giderse takmıcam hilmiyi pis herif.. kredi kartımı ile ödüyon
ama onu en iyi ben anlarım. yeme isteğinin önüne geçemiyromuş.
canım markafoniden davet ettiğim kişiler alışveriş yaptı 30 tl indirim çeki kazandım. üstüne bi de site indirim yapınca süper oluyo hakkaten :) aman kocanı da boşver çok biliyo onlar :)sağol fmg cim. aslında bu ilk denememizdi. chicco dan göğüs temizleme mendili aldım
lansinosh dan göğüs pedi aldım
aventden cam biberon aldım. ama çok sevdim bu işi ben hemde uygundu. eşim de diyor ben gece gündüz çalışıyorum ohhhh hanım incir ağacını almış ortaya dikiyor:)))))))) sanki ben çalışmıyorum öküzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?