2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

annaaaam Allah korusun...

aayy bu ne yaa meslegı bellı bu cocugun sumocu olur cıkar Bızım cocuklar boyle olsa yandık

ebebekten siparişlerim geldi yuppiiiiiii çok mutlu oldum sevdim ben bu işi:)

güle güle kullan canım.
neler geldi?

dün yarım yamalak izledim her hafta gittiğim bi sohbet vardı onu çarşambaya almışlar bu haftada geldiğimde yarsına yetiştim başını hilmi anlattı

deli oldum hatunun gözünü iktidar hırsı bürümüş.

annaaaam Allah korusun...

aayy bu ne yaa meslegı bellı bu cocugun sumocu olur cıkar Bızım cocuklar boyle olsa yandık

ayyy allah korusun. çocuğa yeme de denmezki.
yazık valla.

kızlar doktor aradı 100 gr seker yuklemem normal cıkmıs bırsey yapmamıza gerek yok dedı :))
kendıme not:bır dahakı hamılelıgınde seker yuklemesı oncesı pasta yemeyeceksın
gözünaydın cnmm

ama onu en iyi ben anlarım. yeme isteğinin önüne geçemiyromuş.

güle güle kullansın duru hanım:)

sapol dünürüm :)

ebebekten siparişlerim geldi yuppiiiiiii çok mutlu oldum sevdim ben bu işi:)
güle güle kullanın canım ne aldın bebişine :)
Ne güzel oluyor değilmi Ege dünde bana markafoniden geldi ilk defa almıştım internetten bebekiçin çok hoşuma gitti

miniminişler geldi dimi benimkiler de geldi :) güzeller baya beğendim çok ufak değil tulumlar falan. unnado olayı abartmış huggies i kampanyaya sokmuş
kızlar bebek bezinde hangisini öneriyorsunuz?

Oooohhh, duru hanım güle güle kullansın cicilerini...
sağol teyzesi.

güle güle kullan canım.
neler geldi?

deli oldum hatunun gözünü iktidar hırsı bürümüş.

ayyy allah korusun. çocuğa yeme de denmezki.
yazık valla.
sağol fmg cim. aslında bu ilk denememizdi. chicco dan göğüs temizleme mendili aldım
lansinosh dan göğüs pedi aldım
aventden cam biberon aldım. ama çok sevdim bu işi ben hemde uygundu. eşim de diyor ben gece gündüz çalışıyorum ohhhh hanım incir ağacını almış ortaya dikiyor:)))))))) sanki ben çalışmıyorum öküzzzzzzzzz

Ne güzel oluyor değilmi Ege dünde bana markafoniden geldi ilk defa almıştım internetten bebekiçin çok hoşuma gitti

seninkide güle güle kullansın

anam üşümüyon mu kızım sen yaaa.. giyme böle kıskanıyom

maşallah öyküye kocaman olmuş yaz gelmiş sizin oraya

maaşallah canım benim valla antalyaya yaz gelmiş kuzucum sen kısakollulara başlamışsın

Dana gibi olduk artık...İnşallah kzım da büyüyordur benimle birliktee....
Burası çok sıcak ama, bende de yanıklık var, ondan da kaynaklanıyor...Yanıyorum...

kız ege neler aldın bi gösterde bende alayım hoşuma giderse takmıcam hilmiyi pis herif.. kredi kartımı ile ödüyon

Blueeeeeeeeeeeee
sen pijama gecelik aldınmı
benim yan apartmanda arkadaş varya 6 hafta sonra benden hamile dün sıhhıyede adliyenin yakınlarında toptancı pijama satan magaza bulmuş dün banada aldı kapri pijamatakımı+ sabahlık 45 TL çok güzel ama lohusa pijaması önünde ördekler falan var çok şık düşünürsen tam tarifini alayım pijama dünyasında bak internette üçlüsü aynı marka haluk bayrammı ne 90 Tl ben ordan alacaktım bu iyi oldu aklında bulunsun

ama onu en iyi ben anlarım. yeme isteğinin önüne geçemiyromuş.

canım markafoniden davet ettiğim kişiler alışveriş yaptı 30 tl indirim çeki kazandım. üstüne bi de site indirim yapınca süper oluyo hakkaten :) aman kocanı da boşver çok biliyo onlar :)
bişey sorcam, bu göğüs pedlerinin tek seferlik kullanılanlar var, bir de plastik bi göğüs ucu koruması gösterdi satıcı kız. hem hava alıyormuş hem de süt akarsa biriktiriyor falan, aventin o da. işte bu. bundan alsak daha mı iyi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…