2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy kuzum kıyamams ende az şeyler yaşamamışsın..hayırlısı yaa herşeyin.. bakalım beklicez...

canım ben bunları üzülmen için anlatmıyom sadece suanın keyfini çıkar takma kafana herşeyin hayırlısı diye anlatıyom bak ben tüm olumsuzluklara rağmen şuan sıfırdan başlıyom bak ikincisindede yine beş aylık bebişlerim doktora gitmişim 2.5 cm açıklık var hastaneye yatıracaz diyor oarada yöneticim aramış yargıtayda murafaa var sakın kaçırma diyor doktor alttan bakıyor ben telefonda mücadele ediyom tabiki giremedim duruşmaya ... hastaneye yatış üç hafta doğumhanede sırt üstü yattım maalesef hem normal doğum hem kürtaj yani fatmacım tüp bebekte yumurta toplamı işlemlerinide sayarsan 12-12 kere narkoz aldım artık narkoz manyagı oldum :)))))))))))))))))))))))))))

Sıkma canını bak ne güzel bebeklerimiz olacak orda olsun osmaniyede olsun yeterki sağsalim olsun sıkıntısız olsun herşeyde hayır vardır

bunlar cam değil canım

bi tane de ayrı aldım cam olanından

bunun dış görünüşünü beğendim de aldım

pembiş pembiş
evet çok güzeller. yeter bence bunar.
bi doğsun baktın memeni emmiyor ozaman alırsın cam felan. belki kullanmıycan gerek kalmıycak. boşa masraf. nerden baksan 20-25 arası biberonlar. yazık..
ben eylülde bebedor almıştım bulunsun diye. parka giderken içine su koymaya yaradı valla.
bekle bakalım olmadı hemen alıncak şey onlar ...

kız fatma o hilminin ben anasını eşşeklere kovalatayım.
amma sıktı bugunseni
hayde yemek saati diyorum yaa çık hava al biraz. sonra hilminin taaaaaaaaaaa köküne kibrit suyu de gitsin. (içinde de bütün kocaların)

şu ; su boşalma olayı nasıl oluyo ya, baya su geliyomu yoksa az bişeymi geliyo..su geldiğinde hissediyosun dimi, ılıktır falan...bende hayal ediyorum bazen nasıl olcak acaba diye?? :))

valla canım şimdiden merak etme :)))) yani ılık ve çamasır suyu gibi kokuyor birden boşalıyor

vlla yanımda olsan sana sarılır hüngür hüngür aglardım dayanamam kuzum ölede bugün nedense kendimi öle hissediyorum öğleden sonra toparlarım ben inş. Allah aynı acıları hatta daha kötüleriini yaşatmaın cümlemize inş.

onu bekliyoum pis herif gelip beni almasını sınav vardı 12:30 da falan çıkar

yaa ben hala bi isim bulamadım kızıma
hangi isim olursa olsun bi kulp takıyorum
beğenemiyorum ya..
sizler neler buldunuz bakem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…