2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aile hekimliğinden eşimi aramışlar beni muayene etmek istiyorlarmış. muayene ola ola hal oldum
hahahahah bu aile hekimleri sülük gibi yaaa. beni bile aşı yaptılar ya helal olsun..
gitmemişmiydin sen

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam fıstıkkkk.
nbr

oh maşallah yaa ne güzel herşey yolunda olmasına sevindim.
yusufun burdaki kızlarla arası süper zaten:))))
az kaldı evet benim 60 günüm felan kaldı sanırım.
yerime bakacak eleman ayarlayın dedim bugun ... çok güzel bişey izine çıkacak olmak inşallah

ben gelmeme ragmen goremıyorum kı kuuyu gec gelıyorum bıraz ege nın dedıgı gıbı kıcımda pireler ucusyo yatıo gıbı duryorum ama yatmıyorum kız balkonlarla ugrasmak 2 saatımı alyo

valla yaa:))) ben zaten evhamım yüzünden bir sürü doktora gidiyorum kendi doktorum dışında, bir aile hekimim eksikti:)

ogun bende gıttım cnm ya artık 15 gune bır gelıcen dedı aıle hekimi bıde allttan bakacaz dıo ne alakaysa anlamadım dr um baksın banane ya offf herkese actık kendımızı özel felan kalmadı sırf bebısler ıcın valla ne yapalım az sık dısını cnm az kaldı kuzulara kavusmaya

EGEEEEEEEEEEEEEEEEE KUZUUUUUUUUUUUUUU ÖYKU HANIMLAR DURU HANIMLAR NERDESINIZZZZZZZZ işleri var sanırımm allah kuvvet versın

EGEEEEEEEEEEEEEEEEE KUZUUUUUUUUUUUUUU ÖYKU HANIMLAR DURU HANIMLAR NERDESINIZZZZZZZZ işleri var sanırımm allah kuvvet versın

Geldim bebek geldimmmm....Ne yapıyon kız deli karı...Ne zamandır görmüyom seni...Gerçi ben yoktum 1 haftadır...İyisin dimii...İşler yoğun gerçekten yaa, bugün kdv.lerin son günü..Deli gibi çalışıyoruz, mola vereyim de size bi bakayım dedim...

gitmiştim de kaydımızı eve yakın olana aldırmıştık oraya gittim. eski kayıtlı olduğumuz yer aramış. akıllı eşim de ultrason var mı diye sormuş ailecek ultrasona dayanamıyoruz ya biz yuhh dedim ne arar orda:)
anaa saçmalığa bak, baktırma alttan falan onlara ne, orda mı yapacaksın sanki doğumu...

hos bulduk cnmmmm yusuf yusuflar benıde bastı nedense az kaldı ya odayı bosaltacam bebek odası alcazz da yanı erken degıl dımı artık

aahhh ahh oo yusuflar yokmuuu ? dün hürremi seyrederken eşimde diyo korkma sakın diye.. bazen yusufları kovamayınca diyom yaa sezeryanlamı olsa diye .. :))
sen odayı boşalt canım.. işini hallettiğine bak.. bende erken daha diyodum.. annem dedi sen işini bitir oturur beklersin diye.. ondan sonra bende hız verdim hazırlıklara..

suziii ??????????????????????????

Nerelerdesin kızzzz....Ne zaman geldinnn.....
Özledim kızzz....Arkadaşına mı geldin yinee...Sen orda yatılı kal bari kızzz...Özletme kendini...
İyisin dimi, yaman bey ne yapıyoo, yaman oğlum şu ananı bi tekmele bakayım benim yerimeee...Özlüyo seni kızlar de bakayım, attırıver tekmeleriii....

yusuf yusuf mu oldun kızzzz....Korkma doğururuz çatır çatır, ne korkuyon, herkes becermiş biz mi beceremicez...
Ayyy, hürreme sinir oldum ben yaa...Süt anne emzirsin dedi ya kızı..uyuz karı....

burdayız kız yazdım sana görmedin demek
iş güç var annem

hos bulduk cnmmmm yusuf yusuflar benıde bastı nedense az kaldı ya odayı bosaltacam bebek odası alcazz da yanı erken degıl dımı artık

sen odanı yap kızlar yaptılar kokusu hala geçmemiş o yüzden anca gelir mobilyalar bide kokusu çıkması felan bi bakmışın doğum gelmiş.

iyiyizzzzzzzz kuzucummmmmmmmmmm allah kuvvet versın cnm benım

tamam cnm ayyy mobılya kokusu hala gecmedıkı benım evımden 1 saat kapalı kalsın hemen koku yayılıyor

kızlar oğlusuma annanesının aldıkları geldı bugun eklıyorum cicilere bakarsınız bırazdan masallah demeyı unutmayın

Sağol canım...Ben kendim kaşındım da ondan, 1 hafta izin aldım, şimdi de tırmalıyorum....Sen neler yapıyorsun, kızın ne yapıyo kız, tekmeliyo mu...Benim zilli acayip tekmeliyo artık...

gecmıs olsun canım benım ya uzuldum valla benım cıcegımde hıc duruyormu kı teyzesı hele gece uyanı verıyorum hemen dun bende zehırlenyodum az kala esım balık yaptrmıs cok tazeydı ama ben sevmedıgım ıcın zorla yedım tabıı sabaha kadar ateslendım sabah bır cıkardım mıdem hıc ögutmemıs hepsı cıkyı anyak gıbıyım suan bıse yıyemıyorum suan bıraz corba yıyp yazıyorum ıste

ayy ne güzel çık izne.. şöylee ohhh tatil yap duru hanımla.. kafanı dinlersin doğumdan önce.. tabi biraz telaşende olur ama o da işin tatlı telaşesi..

kuuuuuzzuuuuummm ne de sana yazdım bi önceki sayfalarda.. anladım yoğun olduğunu.. ama bende çook özledim kuzuu.. çok merak ettim hepinizi.. arkadaşıma gelmedim kuuzu.. bağlattık neti.. şükür ama evde durmuyo ki senin bu arkadaşın.. bi kaç gün oldu gerçi bağlatalı..ama ya dışarda alışverişteyim ya oturmalarda,, yada misafir geliyo zaten.. mesela şimdi tel geldi.. akşama misafir geliyo.. gelsinler valla ben çok sevdim bu işi.. zaten hamileyim diye herkes tembihliyo çaya geliyoz diye..bende çayın yanına bişiler yapıyom.. güzel oluyo..
:)))) yaman beyim de çok iyi şükür .. tepikleyip duruyo valla.. sabahları o uyandırıyo..öykü hanım nasıl peki.. onuda kocaman öpsünn teyzesiiiii... sen nasılsın herşey yolunda dimi...

Senin çiçeğini yerim ben yaaa....Kızını sevişin bile narinn..Ben gibi karafatmam deve dikenm demiyorsun...
Tazeyse zehirlenmemişsindir kız, için almamıştır, yemeseydin keşke...Geçmiş olsun zorla nasıl yedin yaa..Ben sevmediğim bi şeyi faydalı da olsa mümkün değil yiyemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…