ya ben çıkrıkçılarda bi mağazadan bi gecelik takımı bide pijama takımı aldım.baya pahalı tabi ikisine 165 tl verdim.ama böle babane işi değil güzel takımlar var spor haberin olsun markasını ilk defa duydum haluk bayram die bi marka.düşünebilirsin..
senin göğüsler maşallah zaten dalacaktım o gün:)))))
:))) canım benim yaa sağolasın, atatürk lisesinin karşısındaki aradan gircem anladığım kadarıyla :) çok iyiymiş fiyatı. giderim mutlaka oraya..necatiney arası sokakta atatürk lisesi karşısında özsüt ün arasında girince beş altı dükkan sonra pijama iççamaşırı vitrini görünce orası adını unuttuk telefonda canlı yayaın yapıyomda
çok uygun dimi, ben ulusta bile fiyatları böyle görünce oha dedim :)) nü de çok güzel takımlar vardı ama gecelik yoktu sadece pijama vardı %70 indirim yapmışlar 27 tl olmuştu..ayyyy inanmıyorum yaaa 45 e mi almış hangi takımı almış yaa ben çok para verdim aldım ulustan o marka bi gecelik takımı bi pijama takımınası bişe takım bi anlatsana
inşallah hiç gerek kalmaz canım dediğin gibi.sanırım o biberonlardan gördüm. kabarıklıklar var dimi etrafında? bi de silikon kauçuk farkediyormu? amma soru sordum heekullan at daaha pratik bişey. ben gereksiz gördüm yani bilemem yinede..
avent %0 bpa cam biberon aldım bir tane bulunsun diye. emziklerine dikkat eme gibi akarlı olsun benim aldığımda anne memesinin ucundaki kıvrımlar bile emziğinn ucunda var. inşallah gerek olmazda bi yere giderken su koyarız iiçine sütümüzü alırlar emerler..
kız nerde oram buram agrıyo dedim. bir kere karnım acıyo dedim ki hala acıyo
benım gogusler channelın dudaklar :))
Kız bakma bana, böyle yazıyom da, gerim gerim geriniyom valla...Hamileyim olacak o kadar diyee.....
Kilo neymiş, kızım sağlıklı sıhhatli gelsin de hiç kilo derdim yok....Bi de bende boy da yok, sen yine uzunmuşsun, ben top gibi oldum, yuvarlanıp gidecem yakında....
ama şu da varrr. (fatma sana söylüyomm), hiç oram ağrıyo buram ağrıyo demiyorum...Dana gibiyim ama,dana gibi de geziyorum...Pazarıma gidiyorum, marketime gidiyorum, gezmeye gidiyorum....Hiç de oram buram ağrımıyo....Bi de hala koştur koştur gidiyorum, nereye yetişeceksem...Kızımın getirdiği hiçbir şey yük gibi gelmiyorr...İnşallah doğum da kolay olur da kavuşuruz kızımla...
Kaç günün kaldı kız, seninki benden önce , benm 72 günüm kaldı...72 gün sonra büyük buluşma var...
Ne olacaz böyle bilmiyorum yaa, sütümüz çok olsa bari....Göğüslerin büyüdüğü bi işe yarasa....
Nefes alamıyom falan diyon ya kızzz...
Takılıyom ben sana hem...Deli karı.....
ben çıkıyorum,adamlar iş yap diye çağırdı, ben size takıldım...
Fırsat bulursam gelirim yine.
bu gün tam 9 haftam var.
26 mayıs perşembeye geliyor.
63 gün kaldı.
anaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18:
ayni bende ilk defa duydum çünkü lohusa pijaması ürettiği için bu firma normaldir ...yeride çok güz3el ben pijama dünyasının internet sitesinden bakmıstım üçlü takımlar çok şirin aynısı olunca hemen al dedim toptan satıyormuş zaten markalı markası önemli olan kumaşı
:))) canım benim yaa sağolasın, atatürk lisesinin karşısındaki aradan gircem anladığım kadarıyla :) çok iyiymiş fiyatı. giderim mutlaka oraya..
çok uygun dimi, ben ulusta bile fiyatları böyle görünce oha dedim :)) nü de çok güzel takımlar vardı ama gecelik yoktu sadece pijama vardı %70 indirim yapmışlar 27 tl olmuştu..
inşallah hiç gerek kalmaz canım dediğin gibi.sanırım o biberonlardan gördüm. kabarıklıklar var dimi etrafında? bi de silikon kauçuk farkediyormu? amma soru sordum hee
ayyy valla verdiğim paraya yandım şimdi..ama cidden güzel pijamalar bu markanın.baya kaliteli ve kullanışlı.
off bi gün var beklenen ne zaman gelir benim sıpa acaba:26::26: içimden bi ses bu çocuk burda olucak diyo ama hayırlısı
benım gogusler channelın dudaklar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?