2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayni bende ilk defa duydum çünkü lohusa pijaması ürettiği için bu firma normaldir ...yeride çok güz3el ben pijama dünyasının internet sitesinden bakmıstım üçlü takımlar çok şirin aynısı olunca hemen al dedim toptan satıyormuş zaten markalı markası önemli olan kumaşı

:))) canım benim yaa sağolasın, atatürk lisesinin karşısındaki aradan gircem anladığım kadarıyla :) çok iyiymiş fiyatı. giderim mutlaka oraya..
ayyyy inanmıyorum yaaa 45 e mi almış hangi takımı almış yaa ben çok para verdim aldım ulustan o marka bi gecelik takımı bi pijama takımı nası bişe takım bi anlatsana
çok uygun dimi, ben ulusta bile fiyatları böyle görünce oha dedim :)) nü de çok güzel takımlar vardı ama gecelik yoktu sadece pijama vardı %70 indirim yapmışlar 27 tl olmuştu..
inşallah hiç gerek kalmaz canım dediğin gibi.sanırım o biberonlardan gördüm. kabarıklıklar var dimi etrafında? bi de silikon kauçuk farkediyormu? amma soru sordum hee

maşallah de kuzum ayyy nazar değdircen kendine.
benim kaç günüm kaldı dur sayıcam.

Ne olacaz böyle bilmiyorum yaa, sütümüz çok olsa bari....Göğüslerin büyüdüğü bi işe yarasa....

inşallah çok olur sütümüz. çok istiyorum bolca emziriyim. sütüm yarasın.

Nefes alamıyom falan diyon ya kızzz...
Takılıyom ben sana hem...Deli karı.....

eee alamıyom aldıgım yetmiyo ölecem sanıyorum kızz ben bogulmaktan çok korkarım elim ayagım titrer küçükken hamamda havuzda bogulmuştum ondan bu yana nefessiz kalamam

bu gün tam 9 haftam var.
26 mayıs perşembeye geliyor.
63 gün kaldı.
anaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18:

bu gün tam 9 haftam var.
26 mayıs perşembeye geliyor.
63 gün kaldı.
anaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18:

off bi gün var beklenen ne zaman gelir benim sıpa acaba:26::26: içimden bi ses bu çocuk burda olucak diyo ama hayırlısı

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy valla verdiğim paraya yandım şimdi..ama cidden güzel pijamalar bu markanın.baya kaliteli ve kullanışlı.

Chicco %0 BPA Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 150ml. - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
benim aldığım bu canm. damarlı halkalar var kauçuk

ayyy valla verdiğim paraya yandım şimdi..ama cidden güzel pijamalar bu markanın.baya kaliteli ve kullanışlı.

ben de inşallah bulabilirim dükkanın yerini :)
kızlar yaa biberon olayı yine aklıma geldi kafam karıştı :) ben de bu sefer gittiğimde bu göğüs pedi falan filan olaylarını halledicem biberon da alıcam. avent mi alsam chicco mu alsam napsam bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…