2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oo kimler gelmiş:)) bağlattınız mı net? sen nasılsın? yaman bey nasıl???? özlettin valla kendini

birceeeeee yaa bende çok özledim gerçekten.. bağlattık neti, biz çok iyiyiz şükür, oğlumda bende.. sizde ne var ne yok, senin yaman bey nasıl iyimi..sen nasılsın.. herşey yolunda dimi topikte birce .. çok merak ettim hepinizi..

canım benim yaa neler çekmiş, Allah hepsini unutturacak oğluşunla inşallah...sabredince mükafatı çok güzel oluyor.
ne kadar boş şeylere canımızı sıkıyoruz yaa, sağlık en önemlisi..
tşkr ederim tatlım.. iyiyiz bizde ..

hoşgeldin suziii nasılsın? uzun zamandır yoktun.

kızlar benim ders çalışmam lazım birazcık. hazır evdeyken fırsatı değerlendireyim. öpüyorum hepinizi, görüşmek üzere

aaa ben geldim sen gidiyosun canım yaa.. :)) şaka şaka sen dersine çalış hadi.. hallet bi an önce bu meseleyi..kolay gelsinn..

iyiyiz biz de canım, yarın gideceğim oğlumu görmeye. topikte erken doğum sancıları, kanama falan oldu ama genel olarak iyi herkes. arada yaramazlık yapıyor bebekler:))

ben geldiiiimmm.. aaaaa ama nekadar az kişi varr.. hayret ettim..
nasılsınız güzel haziran anneleriii:))

hoşgeldin cnm... özledik seni
topik sesszi değil öğlen paydosu yemekteydik. şimdi kahve aldım geldim ki sne gelmişsin.
neler yaptın evini hallettinmi. biz iyiyiz bu haftadan sonra rutin kontroller başlıycak. bazı bebişler sabırsızlandılar ama durduruldu:))
şükür kötü bişey yok .. sne anlat bakalım

iyiyiz biz de canım, yarın gideceğim oğlumu görmeye. topikte erken doğum sancıları, kanama falan oldu ama genel olarak iyi herkes. arada yaramazlık yapıyor bebekler:))

oğluşunu görcen yarın ne güzel..çok hızlı büyüyolar birce.. artık şu zamandan sonra şaşırcaz hep..aaman aman büyüsünlerde ..zaten azda kalıyo.. gittikçe yaklasıyoz..
topikte erken d. sancılrı oldu demek.. ama iyi olmalarına sevindim şükür..ayy Allah yardımcımız olsun.. Allah korusun hepimizi..

hoşbulduk canımmm... bende çook özledim merak ettim sizi..
bu topikte sessizlik olurmu hiçcanım, bende tahmin ettim yemekte olduğunuzu..herkese afiyet bal şeker olsun kuzulara yarasın inş.topiktekilein ve sizin iyi olmnıza sevindim,az kaldı egee ,heyecan telaş, korku ....yusuf yusuf sarıyo bazen beni:))
bizde napalım işte oğlum ve ben iyiiz..işte dediğim gibi bazen yusufta katılıyo bize, kovuyorum gidiyo..:)) eve yerleştim bitti herşey... çok gelen oluyo saolsunlar ben seviyorum misaifrleri, zaten misafir gelmezse biz çıkıyoruz.. şöyle eşimlee bi hafya sonu evde kalamadık başbaşa..şimdi bebiş için alışverişlere de ağırlık verdik, ekiskleri tamamlamaya çalısyoz.. öle işte bizdeki durumlar..

kuuzuuu burda ama sesi yookkk.. canım yaa ne kadar yoğun kimbilir.. yoksa yazmadan durmaz o.. ben çıkmadan bi görüşsek keşke.. sesini duysam ..valla özledim onu da çooookkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…