geldiğinde fırça çek nerde kaldın diye
ben geldiiiimmm.. aaaaa ama nekadar az kişi varr.. hayret ettim..
nasılsınız güzel haziran anneleriii:))
hoşgeldiiiinnn iyi sen nasılsın
oo kimler gelmiş:)) bağlattınız mı net? sen nasılsın? yaman bey nasıl???? özlettin valla kendini
canım benim yaa neler çekmiş, Allah hepsini unutturacak oğluşunla inşallah...sabredince mükafatı çok güzel oluyor.canım ben bunları üzülmen için anlatmıyom sadece suanın keyfini çıkar takma kafana herşeyin hayırlısı diye anlatıyom bak ben tüm olumsuzluklara rağmen şuan sıfırdan başlıyom bak ikincisindede yine beş aylık bebişlerim doktora gitmişim 2.5 cm açıklık var hastaneye yatıracaz diyor oarada yöneticim aramış yargıtayda murafaa var sakın kaçırma diyor doktor alttan bakıyor ben telefonda mücadele ediyom tabiki giremedim duruşmaya ... hastaneye yatış üç hafta doğumhanede sırt üstü yattım maalesef hem normal doğum hem kürtaj yani fatmacım tüp bebekte yumurta toplamı işlemlerinide sayarsan 12-12 kere narkoz aldım artık narkoz manyagı oldum :)))))))))))))))))))))))))))
Sıkma canını bak ne güzel bebeklerimiz olacak orda olsun osmaniyede olsun yeterki sağsalim olsun sıkıntısız olsun herşeyde hayır vardır
tşkr ederim tatlım..iyiyiz bizde ..
canım benim yaa neler çekmiş, Allah hepsini unutturacak oğluşunla inşallah...sabredince mükafatı çok güzel oluyor.
ne kadar boş şeylere canımızı sıkıyoruz yaa, sağlık en önemlisi..
hoşgeldin suziii nasılsın? uzun zamandır yoktun.
kızlar benim ders çalışmam lazım birazcık. hazır evdeyken fırsatı değerlendireyim. öpüyorum hepinizi, görüşmek üzere
birceeeeee yaa bende çok özledim gerçekten.. bağlattık neti, biz çok iyiyiz şükür, oğlumda bende.. sizde ne var ne yok, senin yaman bey nasıl iyimi..sen nasılsın.. herşey yolunda dimi topikte birce .. çok merak ettim hepinizi..
iyiyiz biz de canım, yarın gideceğim oğlumu görmeye. topikte erken doğum sancıları, kanama falan oldu ama genel olarak iyi herkes. arada yaramazlık yapıyor bebekler:))
hoşgeldin cnm... özledik seni
topik sesszi değil öğlen paydosu yemekteydik. şimdi kahve aldım geldim ki sne gelmişsin.
neler yaptın evini hallettinmi. biz iyiyiz bu haftadan sonra rutin kontroller başlıycak. bazı bebişler sabırsızlandılar ama durduruldu:))
şükür kötü bişey yok .. sne anlat bakalım
aile hekimliğinden eşimi aramışlar beni muayene etmek istiyorlarmış. muayene ola ola hal oldum
hoşgeldiiinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?