2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu gün tam 9 haftam var.
26 mayıs perşembeye geliyor.
63 gün kaldı.
anaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18:
ayy ben bile heyecanlandım. şaka maka epey az kaldı...
off bi gün var beklenen ne zaman gelir benim sıpa acaba:26::26: içimden bi ses bu çocuk burda olucak diyo ama hayırlısı
düşünme şimdiden bunu, olumlu düşün olumlu olsun...

off bi gün var beklenen ne zaman gelir benim sıpa acaba:26::26: içimden bi ses bu çocuk burda olucak diyo ama hayırlısı

canım ya hayırlısıyla sağsalim gelsin sorunsuz kafana takma .... şimdiden stres yapma ......

ben şimdi gülüyorum ilk bebeğim iş yerinde ki hepsi erkek bir kaç bayan vardı masamda oturuyordum fosss diye bir ıslaklık tüm suyum boşaldı düşünsene eşim gelene kadar işyerinde erkek arkadaşlarım hadi gidiyoz dediler suyum boşalmış şekilde hastaneye yetişmiştim şirketin arabası amniyo sıvısı dolmuştu Allahım yarabbim kimseye vermesin veriyosada zamanında gelen bebeğin suyunun boşalmasını versin gülüyom şlimdi :))))))))))) aklıma geldi işte öyle birden canım hayırlısı olsun sağsalim kucagımıza alalımda valla beniki nerde gelirse gelsinnnnn:)))))))))))))))))))

oyy kuzum kıyamams ende az şeyler yaşamamışsın..hayırlısı yaa herşeyin.. bakalım beklicez...

şu ; su boşalma olayı nasıl oluyo ya, baya su geliyomu yoksa az bişeymi geliyo..su geldiğinde hissediyosun dimi, ılıktır falan...bende hayal ediyorum bazen nasıl olcak acaba diye?? :))

canım ya neler yaşamışsın( Allah kimseye yaşatmasın, çook zor gerçekten...

kızlar günün en güzel sati geldi yemek saati.....
ben gidiyorum kurufasulye varmı ama olsun .....
sonra görüşürüz canlarımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…