hemen bakıyorum canım.. durucuk güzel güzel kullansın
yok beeeee sende
iyice karamsar oldun heeeee
öle yaaa başıma gelecekleri biliyom ben... hilmi ben hasta oldugumda bile bakamıyo ben ayvayı yicem göreün
kızlar sonra görüşürüz.
ayy ben bile heyecanlandım. şaka maka epey az kaldı...bu gün tam 9 haftam var.
26 mayıs perşembeye geliyor.
63 gün kaldı.
anaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18:
düşünme şimdiden bunu, olumlu düşün olumlu olsun...off bi gün var beklenen ne zaman gelir benim sıpa acaba:26::26: içimden bi ses bu çocuk burda olucak diyo ama hayırlısı
ayy ben bile heyecanlandım. şaka maka epey az kaldı...
düşünme şimdiden bunu, olumlu düşün olumlu olsun...
off bi gün var beklenen ne zaman gelir benim sıpa acaba:26::26: içimden bi ses bu çocuk burda olucak diyo ama hayırlısı
canım ya hayırlısıyla sağsalim gelsin sorunsuz kafana takma .... şimdiden stres yapma ......
ben şimdi gülüyorum ilk bebeğim iş yerinde ki hepsi erkek bir kaç bayan vardı masamda oturuyordum fosss diye bir ıslaklık tüm suyum boşaldı düşünsene eşim gelene kadar işyerinde erkek arkadaşlarım hadi gidiyoz dediler suyum boşalmış şekilde hastaneye yetişmiştim şirketin arabası amniyo sıvısı dolmuştu Allahım yarabbim kimseye vermesin veriyosada zamanında gelen bebeğin suyunun boşalmasını versin gülüyom şlimdi :))))))))))) aklıma geldi işte öyle birden canım hayırlısı olsun sağsalim kucagımıza alalımda valla beniki nerde gelirse gelsinnnnn:)))))))))))))))))))
bugün nedense hiç aklıma olumlu bişey gelmiyo
canım ya hayırlısıyla sağsalim gelsin sorunsuz kafana takma .... şimdiden stres yapma ......
ben şimdi gülüyorum ilk bebeğim iş yerinde ki hepsi erkek bir kaç bayan vardı masamda oturuyordum fosss diye bir ıslaklık tüm suyum boşaldı düşünsene eşim gelene kadar işyerinde erkek arkadaşlarım hadi gidiyoz dediler suyum boşalmış şekilde hastaneye yetişmiştim şirketin arabası amniyo sıvısı dolmuştu Allahım yarabbim kimseye vermesin veriyosada zamanında gelen bebeğin suyunun boşalmasını versin gülüyom şlimdi :))))))))))) aklıma geldi işte öyle birden canım hayırlısı olsun sağsalim kucagımıza alalımda valla beniki nerde gelirse gelsinnnnn:)))))))))))))))))))
o zaman başka şeylere vermeye çalış bugün kendini. bebeğin doğumunu hiç aklına getirme. neşeli müzikler dinle.
güle güle kullansın cnmm. biberon cam olsunda marka önemli değil. çok şık beyendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?