Senin çiçeğini yerim ben yaaa....Kızını sevişin bile narinn..Ben gibi karafatmam deve dikenm demiyorsun...
Tazeyse zehirlenmemişsindir kız, için almamıştır, yemeseydin keşke...Geçmiş olsun zorla nasıl yedin yaa..Ben sevmediğim bi şeyi faydalı da olsa mümkün değil yiyemem...
kuuuuuzzuuuuummm ne de sana yazdım bi önceki sayfalarda.. anladım yoğun olduğunu.. ama bende çook özledim kuzuu.. çok merak ettim hepinizi.. arkadaşıma gelmedim kuuzu.. bağlattık neti.. şükür ama evde durmuyo ki senin bu arkadaşın.. bi kaç gün oldu gerçi bağlatalı..ama ya dışarda alışverişteyim ya oturmalarda,, yada misafir geliyo zaten.. mesela şimdi tel geldi.. akşama misafir geliyo.. gelsinler valla ben çok sevdim bu işi.. zaten hamileyim diye herkes tembihliyo çaya geliyoz diye..bende çayın yanına bişiler yapıyom.. güzel oluyo..
:)))) yaman beyim de çok iyi şükür .. tepikleyip duruyo valla.. sabahları o uyandırıyo..öykü hanım nasıl peki.. onuda kocaman öpsünn teyzesiiiii... sen nasılsın herşey yolunda dimi...
yusuf yusuf mu oldun kızzzz....Korkma doğururuz çatır çatır, ne korkuyon, herkes becermiş biz mi beceremicez...
Ayyy, hürreme sinir oldum ben yaa...Süt anne emzirsin dedi ya kızı..uyuz karı....
:):):):):):):) agzımdan burnumdan tıktı abrtısız soluyorum aglıyarak yedım aslında ben bılemedım bana zorla yedırenın sabah ustune cıkaracktım
hemde nee yusuffff yusuflarr...
gecmıs olsun canım benım ya uzuldum valla benım cıcegımde hıc duruyormu kı teyzesı hele gece uyanı verıyorum hemen dun bende zehırlenyodum az kala esım balık yaptrmıs cok tazeydı ama ben sevmedıgım ıcın zorla yedım tabıı sabaha kadar ateslendım sabah bır cıkardım mıdem hıc ögutmemıs hepsı cıkyı anyak gıbıyım suan bıse yıyemıyorum suan bıraz corba yıyp yazıyorum ıste
Evet, öyle yapsan bi daha eve balık falan girmezdi...
ay bendee bunda balıktan tiksindim. Yiyemiyorum ama zorlama iyce kötü olursun
Ohhh, iyi neti bağlatmışsın ne güzel...Artık sık sık denk geliriz...Gez bacım gez, misafir yeni ev olunca eksk olmuyo demi, aman olmasın...Evin bereketi onlar...ama benimki gibi gelip 15 gün falan kalmasınlar kız, zor oluyo hamileyken...
Öykü hanım da iyi, tekmeliyo sürekli ama, anasının uykusu ağır, hiç uyandıramadı daha...Ama artık çok fena tekmeliyo yaa...Karnım delincek gibi oluyor..Bende herşey yolunda, salıdan beri bende yoktum, kocam izinli diye izin aldım işten, şimdi de işlerle boğuşuyorum...Geçmişe falan hiç bakamıyorum..ÖZlemişim valla senle yazışmayı..İyi ki bağlattın neti...
hadı bakalım herkes ciciler topiğine begencekmısınız bakalım oğlusumun kıyafetlerı bıde bakın bakalım bunlar yetermı kızlar hepsı kucuk deıl cunku 3-6 ay 6-9 ayda var ıclerınde
benim de çıkmam lazım kızlar..yan masadaki patron cins cins bakmaya başladı...
Yarın görüşürüz, öpüyorum hepinizi de, kendinize ve bebelerinize iyi bakın..allaha emanet olun..
OYY MAŞALLAH ÇOK GÜZEL CİCİLER BENDE O YASTIĞA MERAK SALDIM Bİ BAKAYIM NETTEN.
İYİ GÜNLERDE KULLANIN..
Benim de çıkmam lazım kızlar..Yan masadaki patron cins cins bakmaya başladı...
Yarın görüşürüz, öpüyorum hepinizi de, kendinize ve bebelerinize iyi bakın..allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?