2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:):):):):):):) agzımdan burnumdan tıktı abrtısız soluyorum aglıyarak yedım aslında ben bılemedım bana zorla yedırenın sabah ustune cıkaracktım

Ohhh, iyi neti bağlatmışsın ne güzel...Artık sık sık denk geliriz...Gez bacım gez, misafir yeni ev olunca eksk olmuyo demi, aman olmasın...Evin bereketi onlar...ama benimki gibi gelip 15 gün falan kalmasınlar kız, zor oluyo hamileyken...
Öykü hanım da iyi, tekmeliyo sürekli ama, anasının uykusu ağır, hiç uyandıramadı daha...Ama artık çok fena tekmeliyo yaa...Karnım delincek gibi oluyor..Bende herşey yolunda, salıdan beri bende yoktum, kocam izinli diye izin aldım işten, şimdi de işlerle boğuşuyorum...Geçmişe falan hiç bakamıyorum..ÖZlemişim valla senle yazışmayı..İyi ki bağlattın neti...

hadı bakalım herkes ciciler topiğine begencekmısınız bakalım oğlusumun kıyafetlerı bıde bakın bakalım bunlar yetermı kızlar hepsı kucuk deıl cunku 3-6 ay 6-9 ayda var ıclerınde

ay bendee bunda balıktan tiksindim. Yiyemiyorum ama zorlama iyce kötü olursun

selam kızlar... güya bugun kontrole gidicektik, eşimin işleri yüzünden ptesi gününe kaldı

sizler nasılsınız?

eet canım.. misafir eksik olmuyo gerçekten.. zevklide oluyo muhabbet sohbet.. bereketiyle geliyyolar dediğin gibi..ama 15 gün olsa bende yapamam heralde yaa.. bide hamile hamile.. sen yine sabretmişin.. ben evi bırakır onlara giderdim herlade.. :)))
öykü hanımı yirimm bennnn.. düne kadar nasıl bekliyoduk tekmelerinii... şükür Allahıma.. ne güzel günler görüyoruz hepimiz.. herşeyin yolunda olmasına sevindim canımmm.. ama çokta yorma kendini işte..
benim uykumda çok derin valla kuzum, çocukar doğunca da böle mi olur bilmem, öle olursa yandım :)) gece ağır uykumdan uyandıramıyoda yaman bey sabaha karşı uyanma zamanında hafifleyince uykum yaman bey tepikleye tepikleye açıyo uykumu..
ayyy bende çok özledim kuzuuuu yaa..yazışırız artıkk ohh..iyiki bağlattım gerçektenn.. :)))

hadı bakalım herkes ciciler topiğine begencekmısınız bakalım oğlusumun kıyafetlerı bıde bakın bakalım bunlar yetermı kızlar hepsı kucuk deıl cunku 3-6 ay 6-9 ayda var ıclerınde

OYY MAŞALLAH ÇOK GÜZEL CİCİLER BENDE O YASTIĞA MERAK SALDIM Bİ BAKAYIM NETTEN.
İYİ GÜNLERDE KULLANIN..

Benim de çıkmam lazım kızlar..Yan masadaki patron cins cins bakmaya başladı...
Yarın görüşürüz, öpüyorum hepinizi de, kendinize ve bebelerinize iyi bakın..allaha emanet olun..

Benim de çıkmam lazım kızlar..Yan masadaki patron cins cins bakmaya başladı...
Yarın görüşürüz, öpüyorum hepinizi de, kendinize ve bebelerinize iyi bakın..allaha emanet olun..

güle gülee kuzuuuu dikakt et kendine vee güzel öykü kızınaa..

kızlarrrr bende çıkıyıorum.. sizlerde iyi bakın kendinizeee.. meleklerinizeee... hoşçakalınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…