2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay inanmıyorum ya, bak sen velete.. Ay bu Eylül bir alem ya...

Evet, hiç de nazlı değilsin, bence de miracık çok nazlı....
Senin yaşadıklarının yarısını yaşasam ben dayanamazdım...Çok zor olurdu, benimki de başta kötü gitti biliyorsun ama, senin iradene hayranım benn...Sen, minikmucizem, birce .. Ne bileyim, mesela tüp bebek yaptıranlar, o aşamaları ben atlatamazdım, en azından psikolojik bi destek görürdüm mutlaka...Sen çok güçlü bi kadınsın, kendine haksızlık etme....Hem az kaldı kız, şunun şurasında 70-80 gün bişey kaldı...O kadar sabrettik, bu kadar günü mü bekleyemeyeceğiz...
Hem şekerin de sonuçta doktor kontrolündesin, tansiyonunu da söyle bence..Bizden kötü durumda olanlar var, 9 ay yatmak zorunda olanlar var...Yine şükür halimize...

fıstııımmmmmmmmm nolduuu sanaaaaaaaa yaaa tabıkı sağsalım dunyaya gelıcek idil hanımmm sen bole sıkılınca tansıyonun bence tavan yapmıstırrr.................

Galiba biraz sıkıntı, üzüntü yaptım ondan oldu.. Neyse düşer inşallah canım.. Hayırlısıyla bir zaman geçse de kucağımıza alsak bebekleri işte o zaman rahatlıycam..

QUOTE=channel;18350190]ayyyy kıyamammmm eyluşeee yerım ben onun kırmızı yanaklarınıııı...yaa eegeee onada hersey allll sakın gucendırme onuu......[/QUOTE]
kız gücendirirmiyim ben ona oda mminnakım daha benim.

ay ne güldüm yaa .. çocuğun bi derdimi var demesi süper maşallah öyküye

Canım çok sağol, belik de kendimi çok yoğunlaştırdım bu işe ondan.. Biraz başka şeylerle de ilgilensem böyle olmaz.. Bende kendimi resmen eve hapsettim. Bu hamilelik işine çok taktım ondan oluyor biraz da.. Evet ya sürekli yatanlar falan var, onları duyunca bende şükrediyorum.. Zaman geçse çabuk çabuk.. Hepimiz alsak bebeleri kucağımıza herşeyi unuturuz dimi..

canım ya özeniyodur o şimdi, ama ben sence bu durumu çok iyi yöneteceksin inşallah...

yaaaa bu çocuk sabahdan beri kığırdamıyor ... sabah ani hareketler oldu istmeden yaa bişey mi oldu bebeğimeeee

aksam benım esım dıyokııı ""ayy cok sıkıldımmm su zaman gecsede kızımız bıran once gelse""

dedım sana noluyooooooo zorlugu ceken benımmmm:))):):)

allah allah yaa deli ediyorlar bunlar beni.
sevmek onların işi zorluk bizim işimiz.
doğsunda emzir ver babasına gazını çıkarsın uyutsun ben öyle yaptım valla bi güzel uyutuyordu ki

günaydın bacılar nasılsınız?
oğlumla biz iyiyiz, kanamamız çok şükür geçti dün de bişey gelmedi, bi sıkıntı yok. evdeyiz arada ders çalışıyoruz arada dinleniyoruz..
çok kalamıcam, ders çalışmam lazım dün istediğim kadar çalışamadım, öyle olunca da vicdan azabı çekiyorum :)
öpüyorum sizi, öğleden sonra mola verdğimde gelirim, kendinize iyi bakın

aksam benım esım dıyokııı ""ayy cok sıkıldımmm su zaman gecsede kızımız bıran once gelse""

dedım sana noluyooooooo zorlugu ceken benımmmm:))):):)

Çok iyi demişsin canım... Ona noluyor dimi... Eşime dün, arkadaşları biryerlere gidelim hepbirlikte demiş.. Daha önce de organizasyon yaptılar ben daha önceki hamileliklerimde de gitmemiştim hamileyim diye.. Bilgehan da demiş ki eeee Sevgi hamile, zaten Sevgi o kadar uzun zamandır hamile ki.. işte plan mlan yapamıyoruz... Çok kötü dimi.. Ne zamandır hamileyim yaaaaa... Çok güldüm..

QUOTE=channel;18350190]ayyyy kıyamammmm eyluşeee yerım ben onun kırmızı yanaklarınıııı...yaa eegeee onada hersey allll sakın gucendırme onuu......
kız gücendirirmiyim ben ona oda mminnakım daha benim.

ay ne güldüm yaa .. çocuğun bi derdimi var demesi süper maşallah öyküye[/QUOTE]

Gerçekten korktu adamm yaa..Acayipti dün kızçem...

Unuturuz tabi öyküm..Unutulmasa bu sıkıntılar hiç kimsenin ikinci çocuğu olmazdı...Herkes bi tane doğurup bi daha doğurmamaya ymin ederdi...Kucağmıza alınca herşey geçecek...

canım ya özeniyodur o şimdi, ama ben sence bu durumu çok iyi yöneteceksin inşallah...

Bnce dee...ağadan eminim bu konuda...

kızlar burda bi tanıdığımız dün sezaryen oldu ama hala bebeğini görememiş doğumda bebek pislik yutmuş ondan küveze almışlar off ben korkmaya başladım artık

acayıp meraklılarr yaa bana dıokııı "nası bısı bebısın ııcnde kıpırdamasııııı tarıf etsene":)

Evet çok değişik geliyo onlara...Bizimki de dün korktu,arkadaşını arıyo diyo benim kız çok fena tekmeliyo sizinki de öyle mi... Onun eşi de hamile benden 2 hafta büyük..15 mayısta doğuracak...
Yazık çocuk da diyo, seninkinin anası da deli, kız da delidir...Benimkine ben daha denk gelmedim bile diyor yazık....
ama tarif edilemiyo demi chanel, yaşamayan bilemez ki ne kadar tarif edersen et...

Günaydın fıstık, sen bak işine, çalış dersini..Kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…