vallahi öyküm var burda o şimdi sana tercüme eder..
niyeeeeeeeeeeeeee......
cnm günaydın... ama sende böyle yaparsan biz ne yapalım..
az kaldı herşey düzene girecek bebişim..
tabiki sağlıkla çokkkk güzel bir kızın olacak merak etme annesi. hormonlar tavan yapmış bugun...
tansiyonunu dr haber ver canım mutlaka ve dikkat et sakın yorma kendini..
sadece nisanı da atlatırsak mayıs çabuk geçer günü belli olsunda...
hadi bize takıl yada biraz uyu.. tuzlu felan mı yedn acba. kaç ki tansiyonun
kızım sen delisin normaldir.
benim kızım akıllı (HER NE KADAR İÇTEN YAZMASAMDA)
günadın cnmm.. Ay nedir bu ishal dün çok hoşuna gitmişti ishal fikri. Kabızdın yaa
herkes ishal luyor ben olmak istemiyorum yaaaa
günaydınnnnn iyiyiz sizleri görünce tavan yapıyruz
yokk öyküm her be kadar içim gitsede beklemeyi sabretmeyi bilsin. Duygu sömürüsünü çok kullanıyor eylüll. Sonrada salak bana dönüp diyorki acıdınmı bana anneç)))))))) başardım mı yani
Ya şikayet etmek benimde hoşuma gitmiyor ama çooook sıkıldım, birde tansiyon çıkarsa ki doktorum hep şüpheleniyordu, yandım ben.. Şekerimde insüline rağmen düşmüyor.. Sıkıldım.. Yoksa Allahıma binlerce şükür tabi, en azından bebeğim sağlıklı... Eşime diyorum dün çok nazlı hamile oldum, çok kötü hissediyorum diye.. O da diyor ki sen nazlı hamile değilsin Mira çok nazlı bebek..
fıstııımmmmmmmmm nolduuu sanaaaaaaaa yaaa tabıkı sağsalım dunyaya gelıcek idil hanımmm sen bole sıkılınca tansıyonun bence tavan yapmıstırrr.................
ay ne güldüm yaa .. çocuğun bi derdimi var demesi süper maşallah öyküyeDeliyim, kızım da delii....
dün benim kız da babasını korkuttu ege...Biz banyoya girdik kızımla, eşim de bize bişeyler hazırlamış, çıkınca yedik içtik...Ama nasıl tekme atıyor bi göreceksin, şimdiye kadar hiç öyle olmamıştı, çok acayipti, arka arkaya hiç durmadı ve karnım resmen delinecek gibi oldu....Eşim çok korktu, doktora mı gitsek çocuğun bi derdi mi var dedi...Dedim senin mamaları sevdi ondan yapıyo....
Yamyamm, o da biliyo ağzının tadını dedi ama, çok endişe etti yazık akşam...
Evet, hiç de nazlı değilsin, bence de miracık çok nazlı....
Senin yaşadıklarının yarısını yaşasam ben dayanamazdım...Çok zor olurdu, benimki de başta kötü gitti biliyorsun ama, senin iradene hayranım benn...Sen, minikmucizem, birce .. Ne bileyim, mesela tüp bebek yaptıranlar, o aşamaları ben atlatamazdım, en azından psikolojik bi destek görürdüm mutlaka...Sen çok güçlü bi kadınsın, kendine haksızlık etme....Hem az kaldı kız, şunun şurasında 70-80 gün bişey kaldı...O kadar sabrettik, bu kadar günü mü bekleyemeyeceğiz...
Hem şekerin de sonuçta doktor kontrolündesin, tansiyonunu da söyle bence..Bizden kötü durumda olanlar var, 9 ay yatmak zorunda olanlar var...Yine şükür halimize...
kızalr dün eylülüme nasıl üzüldüm..
e bebekten aldıklarımıza bakıyoruz içinden eşantiyon losyon ve banyo köpüğü çıktı. anne diyor benide bunlarla yıkarmısın bi kere koklamama izin verirmisin. nasıl içim burkulduç tabi dedim onun herşeyi seninde ikiniz için alıyorum dedim. ya ne kadar büyüsede haa çocuk :)
size anlatasım geldi
aksam benım esım dıyokııı ""ayy cok sıkıldımmm su zaman gecsede kızımız bıran once gelse""
dedım sana noluyooooooo zorlugu ceken benımmmm:))):):)
yaaaa bu çocuk sabahdan beri kığırdamıyor ... sabah ani hareketler oldu istmeden yaa bişey mi oldu bebeğimeeee
onlara da yazık yaa biz hissediyoruz enazından ama erkekler daha bişeyin farkında değiller hem çok sabırsızlar.
uyuyordur annesi meraketme uyanır bikaçsaate.benimkide hareketleri azaldı bu aralar korkma
aksam benım esım dıyokııı ""ayy cok sıkıldımmm su zaman gecsede kızımız bıran once gelse""
kız gücendirirmiyim ben ona oda mminnakım daha benim.QUOTE=channel;18350190]ayyyy kıyamammmm eyluşeee yerım ben onun kırmızı yanaklarınıııı...yaa eegeee onada hersey allll sakın gucendırme onuu......
Canım çok sağol, belik de kendimi çok yoğunlaştırdım bu işe ondan.. Biraz başka şeylerle de ilgilensem böyle olmaz.. Bende kendimi resmen eve hapsettim. Bu hamilelik işine çok taktım ondan oluyor biraz da.. Evet ya sürekli yatanlar falan var, onları duyunca bende şükrediyorum.. Zaman geçse çabuk çabuk.. Hepimiz alsak bebeleri kucağımıza herşeyi unuturuz dimi..
canım ya özeniyodur o şimdi, ama ben sence bu durumu çok iyi yöneteceksin inşallah...
acayıp meraklılarr yaa bana dıokııı "nası bısı bebısın ııcnde kıpırdamasııııı tarıf etsene":)
acayıp meraklılarr yaa bana dıokııı "nası bısı bebısın ııcnde kıpırdamasııııı tarıf etsene":)
günaydın bacılar nasılsınız?
oğlumla biz iyiyiz, kanamamız çok şükür geçti dün de bişey gelmedi, bi sıkıntı yok. evdeyiz arada ders çalışıyoruz arada dinleniyoruz..
çok kalamıcam, ders çalışmam lazım dün istediğim kadar çalışamadım, öyle olunca da vicdan azabı çekiyorum :)
öpüyorum sizi, öğleden sonra mola verdğimde gelirim, kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?