kızlar kocam aradı hazırlık yapmam lazım bende giremicem hafta sonu kendinize ve topiklerinize iyi bakın görüşürüüüüüüzzzz
bende yapmayı dusunyorum normal dogummm pırttt dıye cıkaracam
demi pırt diye çıkartırız inş:90:
napıyorsunuuuuzzzz..bu arada kız biz evdeki interneti kapattırdık
sana yazdım görmedin... Nasıl oldu yiğit beyin keyfi yerne geldimi
neden kapattınız aaaaaaaaaaa ne olcak şimdi
Güle güle kullanın birce...Ya ben çok kullanıyorum...Süt ısıtıyorum mesela, bardağa koyunca hemen hazır, cezve batmıyo, süt taşmıyo...Makarna yapıyorum beşamel sos-kaşar mikrodalgada pişiyo, normal fırından çok pratik oluyo...sufle yapıyorum...Ne bileyim çok aşırı kullanıyorum, demin aklıma geldi..Acaba kızlardan kullanan var mı diye merak ettim...
napıyorsunuuuuzzzz..bu arada kız biz evdeki interneti kapattırdık
bir iki kıpırdan dı ama naza mı çekiyo ne kendisini:):):) duru hanımlar nasıllar?? Kız hergün internette arıza var dogur düzgün bi baglanttı yok sınırsız falan 82 tl para veriyorz napalım dedik ya kapattıralım her ay her ay ne bu hergün net yok..öle işde
bir iki kıpırdan dı ama naza mı çekiyo ne kendisini:):):) duru hanımlar nasıllar?? Kız hergün internette arıza var dogur düzgün bi baglanttı yok sınırsız falan 82 tl para veriyorz napalım dedik ya kapattıralım her ay her ay ne bu hergün net yok..öle işde
iyi yaptınız ttnet zaten kazık bizde hep kota aşımı yiyoruz ... Bende izine çıkınca kapatığp başka internet bağlatcaz
egeeeee randevuyu aldım yarın gidiyorum oğlumu görmeyeee
iyi yaptınız ttnet zaten kazık bizde hep kota aşımı yiyoruz ... Bende izine çıkınca kapatığp başka internet bağlatcaz
duru başladı teyzesi kıpırdanmaya .. Geldiler galiba geziyorlardı yaa..
Ama benim içim daralıyor ya sinirliyim.
valla öle yaa telefon yok 20 tl telefona ver 50 küsür internet bi akşamları evdeyiz onda da net yok bende dedim çocugun rızkını bari vermeyelim yeni bağlatmıştık 1 sene olmadı o yüzdn ceza ödeyeceğiz 180 tl aman olsun yaa dedik kapansın olmazsa vın falan alırız
wınn.dan da memnun değildi benim arkadaşım ttnete geçti. gerçi o ilk çıktığında almıştı şimdikileri bilmiyorum ama hiç bağlanamıyordu.valla öle yaa telefon yok 20 tl telefona ver 50 küsür internet bi akşamları evdeyiz onda da net yok bende dedim çocugun rızkını bari vermeyelim yeni bağlatmıştık 1 sene olmadı o yüzdn ceza ödeyeceğiz 180 tl aman olsun yaa dedik kapansın olmazsa vın falan alırız
hadi gözünaydınnnnnnnn çok sevindim .. Darısı benim başıma çarşamba-cuma giderim herhalde...
bende cezayı ödeyip kapatıcam. Başka netler var eşim araştırıyor uygun.. Baksın o ben anlamam
bana kalsa toptan iptal ettirsin. Zaten işyerindeyiz evde ben girmem bile eylülle eşmden fırsat kalmıyor...sınırlıyken biz de hep kotayı aşıyorduk. Hangi siteyi açsan bir sürü reklam çıkıyor hatta bazılarında reklama tıklamadan giremiyorsun. Biz de sınırsıza geçtik en azından rahat rahat takılırız diye.
benimkide çok hafif böleee kızın oğlumu üzdümü acaba :d:d:d bende inirliyim kız ege memleketten birini adım bana senin konuşman değişmiş demesinmi anam ben aynı konuşuyorum ki ne alakası varsa bende hee dedim buraya ayak uydurmam lazım napiyim dedim gıcıklıgına
wınn.dan da memnun değildi benim arkadaşım ttnete geçti. gerçi o ilk çıktığında almıştı şimdikileri bilmiyorum ama hiç bağlanamıyordu.
sağol canım. inşallah ayarlarsın sen de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?