2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kocam aradı hazırlık yapmam lazım bende giremicem hafta sonu kendinize ve topiklerinize iyi bakın görüşürüüüüüüzzzz

sana yazdım görmedin... Nasıl oldu yiğit beyin keyfi yerne geldimi
neden kapattınız aaaaaaaaaaa ne olcak şimdi

bir iki kıpırdan dı ama naza mı çekiyo ne kendisini:):):) duru hanımlar nasıllar?? kız hergün internette arıza var dogur düzgün bi baglanttı yok sınırsız falan 82 tl para veriyorz napalım dedik ya kapattıralım her ay her ay ne bu hergün net yok..öle işde

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ya bende nadir kullanmaya çalışıyorum nolursa olsun zararlı olduğuna inanıyorum mesela bebeğin sütünü falan asla kullanmamak lazım biberonda bile yazıyo mikrodalgaya koymayın diyo ne bileyim ben tedirginim diyebilirim

napıyorsunuuuuzzzz..bu arada kız biz evdeki interneti kapattırdık

iyi yaptınız ttnet zaten kazık bizde hep kota aşımı yiyoruz ... Bende izine çıkınca kapatığp başka internet bağlatcaz

kızlar ya ben sürekli doğumu düşünüyorum hayal ediyorum ya bence ben mayısda doğum yapıcam öyle hissediyorum zaten görümceminde 6. hissi kuvvetlidir o da tutturdu 19 mayıs diye ya bu tarihe göre 52 günüm var çok heyecan yaptım günler pıırr diye geçiyo zaten bakalım artık

duru başladı teyzesi kıpırdanmaya .. Geldiler galiba geziyorlardı yaa..
Ama benim içim daralıyor ya sinirliyim.

iyi yaptınız ttnet zaten kazık bizde hep kota aşımı yiyoruz ... Bende izine çıkınca kapatığp başka internet bağlatcaz

valla öle yaa telefon yok 20 tl telefona ver 50 küsür internet bi akşamları evdeyiz onda da net yok bende dedim çocugun rızkını bari vermeyelim yeni bağlatmıştık 1 sene olmadı o yüzdn ceza ödeyeceğiz 180 tl aman olsun yaa dedik kapansın olmazsa vın falan alırız

sınırlıyken biz de hep kotayı aşıyorduk. hangi siteyi açsan bir sürü reklam çıkıyor hatta bazılarında reklama tıklamadan giremiyorsun. biz de sınırsıza geçtik en azından rahat rahat takılırız diye.

duru başladı teyzesi kıpırdanmaya .. Geldiler galiba geziyorlardı yaa..
Ama benim içim daralıyor ya sinirliyim.

benimkide çok hafif böleee kızın oğlumu üzdümü acaba bende inirliyim kız ege memleketten birini adım bana senin konuşman değişmiş demesinmi anam ben aynı konuşuyorum ki ne alakası varsa bende hee dedim buraya ayak uydurmam lazım napiyim dedim gıcıklıgına

bende cezayı ödeyip kapatıcam. Başka netler var eşim araştırıyor uygun.. Baksın o ben anlamam

wınn.dan da memnun değildi benim arkadaşım ttnete geçti. gerçi o ilk çıktığında almıştı şimdikileri bilmiyorum ama hiç bağlanamıyordu.
hadi gözünaydınnnnnnnn çok sevindim .. Darısı benim başıma çarşamba-cuma giderim herhalde...

sağol canım. inşallah ayarlarsın sen de...

bende cezayı ödeyip kapatıcam. Başka netler var eşim araştırıyor uygun.. Baksın o ben anlamam

en iyisi yaaa bi ton para ödüyoruz ortalıkta net yok. sürekli yok kart değiştirdik problem var yok şu oldu problem var

bana kalsa toptan iptal ettirsin. Zaten işyerindeyiz evde ben girmem bile eylülle eşmden fırsat kalmıyor...

hahah iyi demişsin. Valla 5 karış suratla geziyorum .. Hava süper ben burda deliğe tıkılmış gibiymmm

wınn.dan da memnun değildi benim arkadaşım ttnete geçti. gerçi o ilk çıktığında almıştı şimdikileri bilmiyorum ama hiç bağlanamıyordu.

sağol canım. inşallah ayarlarsın sen de...

bnimde bir arkadaşım var burda turkcell vınn kullaıyo 1 senedir memnun yaa 4 gb kulanıyo bide hiç daha kotayı aşmadım ben diyo film falanda seyrediyom ediyom diyo gayet degüzel hiç takılmıyo falan diyo. kız bi akşamları evde 1 saat açarsak açıyruz eşimle bide ben hafta sonları buraya bakmakm için açıyorum kimse olmayınca kapatıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…