X-ray cihazlarından geçerken dr bazıları bişey olmaz diyorlar ama güvenliktekiler geçirmiyor beni hamilesiniz girmeyin diyor. Sonuçta ışın veriyor.
Bilmiyorum tedirgin olduğum konuşarda hassasım
Valla ben de park yatak alıcam, annem kafama soktu, alma iyi değildir diye.Almıyorum...Doğum olunca eşimle annem gidip alıcaklar...
anladim...ben o yataklardan almadim, alsam biryere giderken götürürüm ii olur ama düsünmüyorum... ben takim aldim, besik ve bebegin üstünü degistirmek icin bir dolap...
aklına kötü şey getirme ama kızlar odasını çoktan yaptılar benim park yatak olcak badanam olcak bekliyorum
annem dedi banada bilmezdim ya, bakalim naparim...
hayır girmiycek dayanamaz bende istemem
x-ray cihazından ben de geçmedim hiç hamileliğim boyunca..hatta cep telefonu kullanımını bile azalttım...sonuçta o daha zararlı bence, kulağında duruyor...ama mikrodalgamdan vazgeçemedim ege yaaa..keşke vazgeçebilsem...ya 5 dakikada browni yapıyorum, çok pratik oluyor..eşim sever akşamları bişeyler yemeyi...çok sık kullanıyorum hem de..
Valla ben de park yatak alıcam, annem kafama soktu, alma iyi değildir diye.Almıyorum...Doğum olunca eşimle annem gidip alıcaklar...
Güle güle kullansın bebişin canım...Ben oda yapmayı düşünmüyorum diye park yatak alıcam...İlerde de genç odası gibi bişey yaparız diye düşünüyoruz eşimle..
Kaçıyorum yine..Patron dibimde burası hiç iyi olmadı, eski ofiste bütün gün forumda olabiliyordum ne güzel..Yarın çalışmayacağız sanırım...Herkese iyi hafta sonlrı şimdiden..Allaha emanet olun..
bu arada kimler normal doğum yapıyo
kaçıyorum yine..patron dibimde burası hiç iyi olmadı, eski ofiste bütün gün forumda olabiliyordum ne güzel..yarın çalışmayacağız sanırım...herkese iyi hafta sonlrı şimdiden..allaha emanet olun..
Bi engel olmassa insallah normal dogum olacak benim canim.
inş canım bende öyle bi aksilik çıkmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?