2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

X-ray cihazlarından geçerken dr bazıları bişey olmaz diyorlar ama güvenliktekiler geçirmiyor beni hamilesiniz girmeyin diyor. Sonuçta ışın veriyor.

Bilmiyorum tedirgin olduğum konuşarda hassasım

onu doktoruma sormuştum ben 1 milyon kere geçmen gerekir zararlı olması için dedi.

Bende bi yandan cok istiyorum girmesini ama birazda beni öyle görsün istemiyorum acikcasi:)
Ama büyük ihtimal girer.

Valla ben de park yatak alıcam, annem kafama soktu, alma iyi değildir diye.Almıyorum...Doğum olunca eşimle annem gidip alıcaklar...

anladim...ben o yataklardan almadim, alsam biryere giderken götürürüm ii olur ama düsünmüyorum... ben takim aldim, besik ve bebegin üstünü degistirmek icin bir dolap...

anladim...ben o yataklardan almadim, alsam biryere giderken götürürüm ii olur ama düsünmüyorum... ben takim aldim, besik ve bebegin üstünü degistirmek icin bir dolap...

Güle güle kullansın bebişin canım...Ben oda yapmayı düşünmüyorum diye park yatak alıcam...İlerde de genç odası gibi bişey yaparız diye düşünüyoruz eşimle..

aklına kötü şey getirme ama kızlar odasını çoktan yaptılar benim park yatak olcak badanam olcak bekliyorum

annem dedi banada bilmezdim ya, bakalim naparim...

hayır girmiycek dayanamaz bende istemem

esim benim girmek istemiyordu ama ben istiyorum o da girip görmeli, dayanir veya dayanmaz, napayim düssün bayilsin ama görsün nasil oldugunu:)))

:))))))))) karar senin cnmm. Sen bilirsin

Kaçıyorum yine..Patron dibimde burası hiç iyi olmadı, eski ofiste bütün gün forumda olabiliyordum ne güzel..Yarın çalışmayacağız sanırım...Herkese iyi hafta sonlrı şimdiden..Allaha emanet olun..

Kizlar selam,
Park yatak alirsaniz alirken en az hisirdayanina bakin alin derim (varsa tabii). Cok kullanisli gercekten ama bebek icinde hareket ettikce hisirdiyor (cunku degisik bir kumasi var naylon gibi) ve gece bundan cok rahatsizlik duyuluyor. Ama iyi ki de almisim, simdi ikinci bebisimde de kullanicam ve ilerde oyun parkina donustugu icin mutfakta yanima bile koyabilirim.

napıyorsunuuuuzzzz..bu arada kız biz evdeki interneti kapattırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…