bana kalsa toptan iptal ettirsin. Zaten işyerindeyiz evde ben girmem bile eylülle eşmden fırsat kalmıyor...
hahah iyi demişsin. Valla 5 karış suratla geziyorum .. Hava süper ben burda deliğe tıkılmış gibiymmm
bnimde bir arkadaşım var burda turkcell vınn kullaıyo 1 senedir memnun yaa 4 gb kulanıyo bide hiç daha kotayı aşmadım ben diyo film falanda seyrediyom ediyom diyo gayet degüzel hiç takılmıyo falan diyo. kız bi akşamları evde 1 saat açarsak açıyruz eşimle bide ben hafta sonları buraya bakmakm için açıyorum kimse olmayınca kapatıyorum zaten
Bahçede bir tur attım mis gibi hava var. Azcık açıldım bide çay aldım..
Eve gitmek istiyrum artık.... Bitmedi gtii bugun
Selam kızlar.......
annem geldi bebek nerdeyse tüm ihtiyaçlarını almış getirdi :)))) bana az bişey kaldı alacak artık hafta sonu çantamı hazırlayım diyorum..yarın doktor kontrolum var 30 hafta kontrolu inşaallah sorun çıkmaz..Hepiniz ve bebişler iyidir inşaallah ,ishalim çok şükür geçti ,iyi bakın kendinize öptümmmmmmm
kızlaaaar eşinizi doğuma sokmayın.. soğuyomuş eşini o halde görünce benden sölemesii.. :93:
kızlar meraba..yazmıştım belki okumussunuzdur bende pazartesi salı çok korktum:-((hastanedeydim kasılmalardan dolayı.şimdi evdeyim dinleniyorum ama karnımdaki o sertleşerek kasılma ve 15-20 sn içinde normale dönme devam eiyo.
aranızda bu durumda olanlar tam olarak ne hissettiklerini yazabilirler mi:-((((çok korkuyorumm ben yaa:-((((
kızlar meraba..yazmıştım belki okumussunuzdur bende pazartesi salı çok korktum:-((hastanedeydim kasılmalardan dolayı.şimdi evdeyim dinleniyorum ama karnımdaki o sertleşerek kasılma ve 15-20 sn içinde normale dönme devam eiyo.
aranızda bu durumda olanlar tam olarak ne hissettiklerini yazabilirler mi:-((((çok korkuyorumm ben yaa:-((((
kızlar doktorum çok önemsemedi hastaneye yattığımda.olur dedi.magnezyumda vermedi.bol su iç dinlen dedi.
sertleşmede topaklanma şeklinde oluyo bi tarafımda geriliyor sonra yavaşça yumuşuyooo.ya peki 30 haftalık doğan bebek ne olur ya????yani var mı çevrenizde??
çok tırsak durumdayım:-(((
kızlar doktorum çok önemsemedi hastaneye yattığımda.olur dedi.magnezyumda vermedi.bol su iç dinlen dedi.
sertleşmede topaklanma şeklinde oluyo bi tarafımda geriliyor sonra yavaşça yumuşuyooo.ya peki 30 haftalık doğan bebek ne olur ya????yani var mı çevrenizde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?