2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende kaç aydır piknik diye geziniyorum düşün yani.. uffffffffffff

arkadaşım ilk çıktığında almıştı, belki o yüzdendir. siz evde az giriyorunuz mantıklı tabii. bize 4 gb yetmez. eşim film falan indiriyor. 2 bilgisayar var çok giriliyor:)

ben çıkıp yürüyeyim biraz, görüşürüz kızlar...

Bahçede bir tur attım mis gibi hava var. Azcık açıldım bide çay aldım..
Eve gitmek istiyrum artık.... Bitmedi gtii bugun

Selam kızlar.......
annem geldi bebek nerdeyse tüm ihtiyaçlarını almış getirdi :)))) bana az bişey kaldı alacak artık hafta sonu çantamı hazırlayım diyorum..yarın doktor kontrolum var 30 hafta kontrolu inşaallah sorun çıkmaz..Hepiniz ve bebişler iyidir inşaallah ,ishalim çok şükür geçti ,iyi bakın kendinize öptümmmmmmm

hadi gözün aydın maşallah bebeğimize de iyi haberler alırsın inş.güle güle giysin kuzucuk

Kizlar iyi aksamlar ben kactim. Ya p.tesi yada ancak carsamba görüsürüz duruma bagli. Dua edin bana p.tesi tekrar hastanede kontrolüm insallah bisi cikmaz.

kızlar meraba..yazmıştım belki okumussunuzdur bende pazartesi salı çok korktum:-((hastanedeydim kasılmalardan dolayı.şimdi evdeyim dinleniyorum ama karnımdaki o sertleşerek kasılma ve 15-20 sn içinde normale dönme devam eiyo.

aranızda bu durumda olanlar tam olarak ne hissettiklerini yazabilirler mi:-((((çok korkuyorumm ben yaa:-((((

selam doktora gitmedin mi..benim de bi ara kasılmam olmuştu o günden beri magnezyum kullanıyorum hergün bitane sonra bi daha olmadı hiç..ama aynı seymi bilmiyorum düzenli olmadı benimki..

canım ya bu kasılma dedikleri nedir bilmiyorum ki ama bende karnımda sertleşme yaşıyorum genelde tek bi bölge çok sertleşiyo anlamadım yani bence sertleşmeden korkma dinlenmeye çalış yat geçer inş

kızlar doktorum çok önemsemedi hastaneye yattığımda.olur dedi.magnezyumda vermedi.bol su iç dinlen dedi.

sertleşmede topaklanma şeklinde oluyo bi tarafımda geriliyor sonra yavaşça yumuşuyooo.ya peki 30 haftalık doğan bebek ne olur ya????yani var mı çevrenizde??

çok tırsak durumdayım:-(((

tatlımmm sıkma canını dinlen su iç ve güzel düşünnn... slow müzikler dinlet kuzuna.. bana da oluo hep sertleşme...

eee benimkide senin anlattığın gibi canım ya bak benide korkuttun şimdi yarın doktoruma bunuda anlatayım bari

benim kuzen tam 30 haftalık doğum yaptı 1300 grdı bebiş.az bi süre küvezde kaldı mini miniydi...ama şimdi 5 buçuk yaşında cadımız çok tatlı:)

merhaba kızlar aranıza beni de alırmısınız acaba:) bende haziran annesi olucam eğer kızımız vaktini beklerse tabi neler paylaşmışsınız çok şey kaçırmışım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…