kızlar doktorum çok önemsemedi hastaneye yattığımda.olur dedi.magnezyumda vermedi.bol su iç dinlen dedi.
sertleşmede topaklanma şeklinde oluyo bi tarafımda geriliyor sonra yavaşça yumuşuyooo.ya peki 30 haftalık doğan bebek ne olur ya????yani var mı çevrenizde??
çok tırsak durumdayım:-(((
merhaba kızlar aranıza beni de alırmısınız acaba:) bende haziran annesi olucam eğer kızımız vaktini beklerse tabi neler paylaşmışsınız çok şey kaçırmışım yaa
merhaba kızlar aranıza beni de alırmısınız acaba:) bende haziran annesi olucam eğer kızımız vaktini beklerse tabi neler paylaşmışsınız çok şey kaçırmışım yaa
hazırlıklarınız başladımı neler yaptınız korkular başladı bile bende
hoşgeldin canım... evet çok şey kaçırdın ... ben burdan çok şey öğrendim... en önemlisi de psikolojik olarak çok rahatlıyorsun... seninle aynı şeyleri yaşayan ve hisseden onlarca anne adayıyla vakit geçirmek süper bişi... ben çok aktif katılmamama rağmen sık sık girip kim napıyo neler oluyo bakıyorum... gündüz grubu çalışan hanımlar olduğu için akşamları sessiz olyu topik.... hepsi çok hoş kızlar.... senin de hoşuna gidecek...
bazılarının herşey hazır... bana sorarsan daha bikaç giysi aldım, başka da bişi yok... evimizi taşıycaz, ondan sonra alırım diyorum... korkular ara ara gelip gidiyo tabi, rüyalamıza falan ama heyecanlı sevinçliyiz....sen neler yapıyosun
hoşgeldin, vaktinde ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını...
valla bende bişey almadım daha yavaş yavaş başlayayım diyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
merhaba hoşgeldin :)hayırlı olsun bebek odanızzz. ben şimdilik sadece park yatak aldım, 2 yaşından sonra çocuk odası almayı düşünüyorum. beişin kıyafetlerini dalinle yıkadım, hala duruyo kokusu :)herkese merhabalarrr ne güsel kolaylamışsın hastane çantanı darısı başımıza :))
bizde hafta sonu odasını almaya gidicez seçtik bakalım 30 gün sürermiş çok heycanlıyım..
ne zormuş yaa.. tatlı telaşlar ama kafam karışıyo..:44:
selam kızlarrrr, nasılsınızzz. ben bugün hastane çantamı hazırladım bitti sayılır :) ezgi' min kıyafetlerinin hepsini yıkayıp ütülemiştim bi kaç gün önce zaten :)
amin canım... zor gerçekten.... hangi marka hangi fiyat kafa karışıklığı... hastane çantalarınız hazır mı... önce onları hazırla... bebişinkini ve seninkini... onlar bi köşede hazır dursun.... benim şimdiki hedefim bu... neler lazım dersen nette çok liste var... onları araştır, beğendiğin şekilde kendini listeni yap.... ben hastanede lazım olcakları ve diğer şeyleri liste yapıp çantama koydum, gezdiriyorum yanımda, denk gelirse alırım, ne alacağımı bilirim...
selam kızlarrrr, nasılsınızzz. ben bugün hastane çantamı hazırladım bitti sayılır :) ezgi' min kıyafetlerinin hepsini yıkayıp ütülemiştim bi kaç gün önce zaten :)
sanırım o ben oluyorum teşekkür ederim hoşbulduk ama gerçektende hepiniz çok hoşsunuzselam kızlar bugun giremedik oğluşumla topiğe... anca işte, ama giremicem bundan sonra 3-4 gün sanırım... eee ne var ne yok? değişik bi durum yaşandı mı?
yeni gelen arkadaşımıza da hoşgeldin demek istiorum..
selam kızlar bugun giremedik oğluşumla topiğe... anca işte, ama giremicem bundan sonra 3-4 gün sanırım... eee ne var ne yok? değişik bi durum yaşandı mı?
yeni gelen arkadaşımıza da hoşgeldin demek istiorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?