değişiklik yok. sen neden giremeyecesin?? bu arada avatarındaki oğluşun mu? gittin mi doktora??
ben pijama takımı aldım(lohusa pijaması)ne güzel ya.. ben hiçbir şey yapmıyorum. kendime de gecelik falan almadım daha((
hoşgeldin canem,burak nasıl? niye yoksun 3-4 gün hayırdır?selam kızlar bugun giremedik oğluşumla topiğe... anca işte, ama giremicem bundan sonra 3-4 gün sanırım... eee ne var ne yok? değişik bi durum yaşandı mı?
yeni gelen arkadaşımıza da hoşgeldin demek istiorum..
:))) hayırlıca alalım bebişleri kucaklarımıza inş. vakti zamanında...maaşallah hayırlı olsun biz dah nerden başlayacağımızı düşünelim:):97:
eşin internet kafe işletiyordu de mi, bir bilgisayarı çıkarıversin eveyok gidemedim canım yaa, ptesiye kaldı... evt oğluşum detaylıya girdiğimizde bana verilen cd den dün çktim fotosunu... yeni koydm avatarıma :)))
Giremicem çünkü bu müşterinin laptopu emanet yani, eşimde yarın vereceğini söyledi... bizim laptop da tamirde gelmedi hala ne zaman geleceği belli olmaz...
ben pijama takımı aldım(lohusa pijaması)
ben pijama takımı aldım(lohusa pijaması)
hoşgeldin canem,burak nasıl? niye yoksun 3-4 gün hayırdır?
:))) hayırlıca alalım bebişleri kucaklarımıza inş. vakti zamanında...
1 tane de ucuz penye bi gecelik aldım ne olur ne olmaz diye de giymek istemiyorumhem pijama hem gecelik düşünüyorum ben. ilk gün gecelik iyi olur sanırım.
az önce kociş karnıma baktı baktı, koca göbüşşşşş diye dalga geçti, sonrada aşkım la az ver seveyim de geri koyalım yerine dedi, kahkahayı bastım. ama bi gör nasıl içten istiyo garibimhoşbuldum şekerim, iyiyiz teyzesi, dün durgunluğundan şikayetçiydim şimdide durmamasından şikayetçiyimçok fena dönp duruyor karnım yamuluyor hep :)) 3-4 gün olmayabilrim cnm birceye de verdim cvbı gerçi... bu laptop bi müşterimizin... bizimki tamirde ne zaman geleceği belli değl...
ayrıca sen bütün hazırlıkları tamamlamışsın maşallahben daha sayıyım olduğum yerde
1 tane de ucuz penye bi gecelik aldım ne olur ne olmaz diye de giymek istemiyorumonu da koydum çantaya
eşin internet kafe işletiyordu de mi, bir bilgisayarı çıkarıversin eveben de bugün gidecektim yarına kaldı. inşallah bir aksilik çıkmaz...
hem pijama hem gecelik düşünüyorum ben. ilk gün gecelik iyi olur sanırım.
sümeyraa sen kaç haftalıksın canım? ee kızlar nasılsınız başkaa anlatın :))
kızlar ayrıca basur olmuşum sanırım bugun çok acı çektim annemin verdiği göğüs ucu çatlaklarına iyi gelen bi krem vardı onu sürdüm her türlü cilt yaralarına karşı iyi geliyormuş çok rahatladım yatarken de pamuğa zeytinyağı bulayıp öyle sürücem çok kötü yaa off(
geçmiş olsun canım, zeytinyağı tek tavsiyem,,,kızlar ayrıca basur olmuşum sanırım bugun çok acı çektim annemin verdiği göğüs ucu çatlaklarına iyi gelen bi krem vardı onu sürdüm her türlü cilt yaralarına karşı iyi geliyormuş çok rahatladım yatarken de pamuğa zeytinyağı bulayıp öyle sürücem çok kötü yaa off(
çok geçmiş olsun canım başına gelmeyen bilmez o ağrıyı iki üç dakika sıcak suya otur istersen rahatlarsın bayakızlar ayrıca basur olmuşum sanırım bugun çok acı çektim annemin verdiği göğüs ucu çatlaklarına iyi gelen bi krem vardı onu sürdüm her türlü cilt yaralarına karşı iyi geliyormuş çok rahatladım yatarken de pamuğa zeytinyağı bulayıp öyle sürücem çok kötü yaa off(
27. haftadayım canm...30 haftalığım canım pazar günü doluyo 31. başlıcam inşallah seninki kaç oldu
allah tamamına erdirsin canım27. haftadayım canm...
çok geçmiş olsun canım başına gelmeyen bilmez o ağrıyı iki üç dakika sıcak suya otur istersen rahatlarsın baya
ee kızlar konuşsanıza yaa sıkıldık biz oğlumlaaa :))) dur sümeyrayla konuşalım biraz... :) cinsiyeti ne canım bebeğinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?