2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

değişiklik yok. sen neden giremeyecesin?? bu arada avatarındaki oğluşun mu? gittin mi doktora??

yok gidemedim canım yaa, ptesiye kaldı... evt oğluşum detaylıya girdiğimizde bana verilen cd den dün çktim fotosunu... yeni koydm avatarıma :)))

Giremicem çünkü bu müşterinin laptopu emanet yani, eşimde yarın vereceğini söyledi... bizim laptop da tamirde gelmedi hala ne zaman geleceği belli olmaz...

ne güzel ya.. ben hiçbir şey yapmıyorum. kendime de gecelik falan almadım daha((
ben pijama takımı aldım(lohusa pijaması)

hoşgeldin canem,burak nasıl? niye yoksun 3-4 gün hayırdır?

maaşallah hayırlı olsun biz dah nerden başlayacağımızı düşünelim:):97:
:))) hayırlıca alalım bebişleri kucaklarımıza inş. vakti zamanında...

sümeyraa sen kaç haftalıksın canım? ee kızlar nasılsınız başkaa anlatın :))

eşin internet kafe işletiyordu de mi, bir bilgisayarı çıkarıversin eve ben de bugün gidecektim yarına kaldı. inşallah bir aksilik çıkmaz...

hem pijama hem gecelik düşünüyorum ben. ilk gün gecelik iyi olur sanırım.

hoşgeldin canem,burak nasıl? niye yoksun 3-4 gün hayırdır?

:))) hayırlıca alalım bebişleri kucaklarımıza inş. vakti zamanında...

hoşbuldum şekerim, iyiyiz teyzesi, dün durgunluğundan şikayetçiydim şimdide durmamasından şikayetçiyim çok fena dönp duruyor karnım yamuluyor hep :)) 3-4 gün olmayabilrim cnm birceye de verdim cvbı gerçi... bu laptop bi müşterimizin... bizimki tamirde ne zaman geleceği belli değl...

ayrıca sen bütün hazırlıkları tamamlamışsın maşallah ben daha sayıyım olduğum yerde

az önce kociş karnıma baktı baktı, koca göbüşşşşş diye dalga geçti, sonrada aşkım la az ver seveyim de geri koyalım yerine dedi, kahkahayı bastım. ama bi gör nasıl içten istiyo garibim

ay sorma internet kafeci, 2 tane int kafesi var toplamda 80 pc var gel gör ki saçma sapan bi laptop var o da müşterininmiş ama bizde kalıor 1 haftasını geçirmeden ekranı gider hep 1 hafta bizde 1 hafta tamirde diyorum o kadar kafe işletiyorsun, b.sayar alıp satıyorsun da şuracıkda eşini madur bırakıyorsun tamam söz alıcam diyor ama nerdeeee bende gelen laptoplara böyle el koyuyorum , dün sahibi geldi vermedim bende kalsın diye ama yarın artık gidicek yerine :)) halbuki hemen bi alt kat insem 35 tane pc varda beyfendi içeriye bile sokmuyor ki beni erkekler var diye

olsun git bakalım yarına, inşallah iyi haberlerle gelirsin... ben daha p.tesi günü gidicem off of çok özledim oğlumu yaaaaaaa (( belki ptesi hastaneden dönüşte alırız laptopu... ayy çok konuştum bee

kızlar ayrıca basur olmuşum sanırım bugun çok acı çektim annemin verdiği göğüs ucu çatlaklarına iyi gelen bi krem vardı onu sürdüm her türlü cilt yaralarına karşı iyi geliyormuş çok rahatladım yatarken de pamuğa zeytinyağı bulayıp öyle sürücem çok kötü yaa off (

geçmiş olsun canım. olabiliyormuş bu haftalarda

ay kızlar yazdıklarınızı okuyunca bi hoş oldum ben 2010 haziran annesiyim burada yattık burada kalktık arkadaşlarla,şimdi herkes çok yoğun o kadar sohbette olamıyoruz
ama burada iilk doğan bebeğe bi hediye vermek istedim
bana haber edersniz artık
erkek olursa bu simokin önlük...

kız olursa bu kokoş şapka...

aslında kolye ve yüzükte olabilir ama bebelerin fotoğrafını ulaştırmanız lazım bana
mesela şöyle

geçmiş olsun canım, zeytinyağı tek tavsiyem,,,

çok geçmiş olsun canım başına gelmeyen bilmez o ağrıyı iki üç dakika sıcak suya otur istersen rahatlarsın baya

ee kızlar konuşsanıza yaa sıkıldık biz oğlumlaaa :))) dur sümeyrayla konuşalım biraz... :) cinsiyeti ne canım bebeğinin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…