ismi belli mi oğluşunun
kızlar ayrıca basur olmuşum sanırım bugun çok acı çektim annemin verdiği göğüs ucu çatlaklarına iyi gelen bi krem vardı onu sürdüm her türlü cilt yaralarına karşı iyi geliyormuş çok rahatladım yatarken de pamuğa zeytinyağı bulayıp öyle sürücem çok kötü yaa off(
hee evet canım Burak koyucaz inşallah... Allah bağışlasın yavrularımızı bize... Senin kızının adı belli mi?
sağol canım iyiyim şuan şükür...çok geçmiş olsun
rabbim adı ile uzun yaşamayı nasip etsin inşallah bizimki de nursena olacak aslında ben pek beğenmedim ama babası seçti
sağol canım iyiyim şuan şükür...
nursena çok güzel bir isim canım ndn beğenmedin ki? aminnn Rabbim herkese uzun ömürler versin... nerde oturuyorsun?
ay kızlar yazdıklarınızı okuyunca bi hoş oldum ben 2010 haziran annesiyim burada yattık burada kalktık arkadaşlarla,şimdi herkes çok yoğun o kadar sohbette olamıyoruz
ama burada iilk doğan bebeğe bi hediye vermek istedim
bana haber edersniz artık
erkek olursa bu simokin önlük...
kız olursa bu kokoş şapka...
aslında kolye ve yüzükte olabilir ama bebelerin fotoğrafını ulaştırmanız lazım bana
mesela şöyle
aminn ... canım hatayda yaşıyorum sen nerdesin
İstanbuldayım ben canım...
Birceee yarın aklım sende olcak yaaa... bebişlerimixz aynı yaaa kaç kg oldu acaba bizimkiler... eşim inş. akşam verir de laptopu bende öğrenirim yarın snden hbrleri
benimki küçüktü ama biraz:))) doktorum diyarbakırda ya benim oraya gitmişken geziyoruz akşam geç geliriz o yüzden.
iyi akşamlar canımmm iyiyz sen nslsn?selam arkadaşlar herkese iyi geceler.bebişler keyifler iyidir umarım
off desene öğrenmem geç olucak( nyse gzl hbrlerini getir de önemli değil :)
inşallah canım. niyeyse bu kez stres yaptım biraz(
niye kızzzz ? nr gzl oğluşunu görücen Allahın izniyle :) gönlünü ferah tut canm bişey olmazz:)
çok heyecanlıyım zaten de ne bileyim işte.. amaann neysee iyidir inşallah oğluşum. çok özledim onu...
heyecandır o stres değil :) bende çok özledim oğluşumu sorma.. en son 3ünde gitmiştim((
neyse az kaldı senin de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?