2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınnnnnn fıstıkkkk
kuzuuuuu masallahh neselısınnn koçiş gıtmedı galıba bıyerleree:)

Gitmedi bacım, dün yazdım da siz çıkmıştınız o saatte....
Kız neşem sırf ondan değil, artık her güne daha güzel uyanıyorum, kuzucum bi gün daha benimle, gelmesine de az kaldı diye düşünüyorum...Bahar geldii, havalar güzelll..Havalar güzel kuzunun keyfi de güzel...

Fatmaaa, göbüşün büyümüş kızzzz...Kocaman olmuş...Çıkmadı çıkmadı derken, büyütmüşsün pipiliyi...
Benim de ekleyesim geldi...

Son düzenleme:

canım benım hepp mutlu neselı ol ne guzel....... off ben artık rahat uyuyamıyorum valla aksam sıcaktan bıde gobektennnn

canım benım hepp mutlu neselı ol ne guzel....... off ben artık rahat uyuyamıyorum valla aksam sıcaktan bıde gobektennnn

Ben bi yatıyorum sabah telefonun sesine uyanıyorum yaaa...Eşim arada dürtüyo , tuvalete falan gidecen mi dye, kalkarsam ona kalkıyorum işte, yoksa uyku çok tatlı geliyor bu ara...

benimde bu gece fenaydı kasılma yaşadım yaa inledim resmen sağ tarafımda toplandı velet nefes dahi aldırmadı hilmiyide uyandrmadım.. ya sizden bi fikir alacagım yaa durun yazyaım uzun az

maşallah maşallah sıcakki efil efil giyilmiş ohh valla canım kaldı heeee... kız daha hangi il sınırına gidiyim

Kızlar dün 2 görümcem aradı işde hilminin izin işi sakat ya biraz bana illa orda dogurma ikinizde rezil olmayın oralarda yazık olur size işde sürekli şöle bakarız sana böle bakarız hilmiyi sna aratmayız vs vs hep böle güzel şeylerdne bahsettiler iki görümcem de öle izne ayrılınca gel buraya Hilmi seni bıraksın … yaa dedim bende o yönden bi sıkıntım yok Allah razı olsun bakarsınızda dedim yaa hilmide olsun diyip durdum görümcemde gülüyo söz hilmiyi aratmıcam sana diyo  senin yanına giremicek bişey yapamıcak nasıl olsa dyo olsun dedim beklesin oda beni ohooooo dedi bekleyen istiyorsan bizim dışarıda bi yıgın kişi bekler diyo.. sonra neyse dedim zaten mayıs sonuna kadr çalışıyorum dedim o zman gelsin bakarız dedim. Sonra beni aldı bi kara düşünce gitsem bi gitmesem bi dert hilmide işte derslerimi yetiştirmeye çalışırım inş. O zamana kadr falan dedi yetiştiremezse izin vermezlerse ben gideyimmi önden yaa Hilmisiz gitmek istemiyorum burdada dogurmak istemiyorum ufffffffffffff

Sonrada ben yokken hilmiye kızmışlar fatmayı sen mi göndermiyorsun diye
uff

Canım şartları sen biliyorsun, psikolojini de...Annem de bana diyor, ben sizde rahat edemem sen gel burda gül gibi bakarım sana diye...Olmaz diyorum, ben kocam olmadan gidemem....Aklım kalır, yemek yedi mi, ne yapıyor, zaten bunalıma girmeye meyilli bi herifim var...
Ama senin şartlar durumlar farklı...Görümcenler de iyi insanlar demek ki çağırıp duruyorlar diyorsun...Zaten doğuma doğru gidince eşin çok yalnız kalmamış olur, doğumda o da gelir yanınıza, hem istediğin yerde doğurmuş olursun..Ama tabi karar senin...Ben mesela doğuma eşim de girsin isterim, girmese de o kapının arkasında onun olduğunu bilmek isterim..Kızıyla ilk kucaklaşanlardan biri olsun isterim...
Yani biz ne desek boş, tercih senin, sonuçta senin şartlarınla bizim şartlarımız aynı değil, sen orda doğum yapmak istemiyorsun, son zaman da yolculuk yapmana izin verir mi doktorlar acaba ? Doktora bi sorsaydın aslında, ne zamana kadar yolculuk yapılabilir diye...

haklısın da orta yerimden bölünmüş gibiyim hilmisiz dogurmak istemiyorum burdada dogurmak istemiyorum dün gece o agrının arasında bide bunu düşünüyorm amaaan dedim sonra kızlara sorarım :):):) kocam ha gayret etsinde konularıbitirisin uffff
ya bi kanama vs olmadıgı sürece sorun olmaz der zaten kendi aramızla gidicez zaten ya ben arkaya yatarım zaten

Son düzenleyen: Moderatör:

fatmacım gercekten sartlarını sen bılıyorsun gorumcenlerde dusuncelıymıslerr ne guzel ama orda dogum yaprsan sartlar ne olur sana orda kım bakcak herseyı dusunn.bende esım olmadan baska bı yere gıtmemm 10 kısıde olsa yanımda esım olsun ısterımmm ben kıme naz yapcam ama tabıkı dogum sartlarını felan dusunceksın sen

Senin zaten gitmeye gönlün yok belli, burda doğurmak istemiyorum diyip durma, bak kendini strese sokuyorsun, sağlıklı sıhhatli olsun da, nerde olursa olsun doğum..Zaten vakti zamanını beklerse büyük ihtimal hilmiyle beraber gidersiniz, istediğin yerde doğurursun...İnşallah eşin de işlerini halleder o zamana kadar..İnşallah herşey gönlünce olur..
Ama gitmek istemiyorsan gitme, sonuçta doğuma günler kala bile gitseniz olur....Hem hilmi ile birlikte gitmiş olursun..

Ben de eşim olmadan gitmem...Nazı niyazı geçtim de, kızını ilk görenlerden olmasını isterim...
Zaten büyük ihtimal ilk ve tek çocuğumuz olacak, herşeyini yaşasın isterim o da..

canım burda bana bakacak kimse yok bakabildiği kadar hilmi bkar oda nasıl bakar meçhul.kimsemiz yok burda yani. kimsede gelemez buraya kayınvalidem hasta zaten gelemez kimsede çolugunu çocugunu bırakda bana bakmaya gel denmez zaten.. hastane ortamı berbat burda polikliniğe girene kadr ölüyorum kokudan insanlardan zaten. gitmek istiyorum ama hilmisiz gitmek istemiyorum ben kimsye diyemem şuram agrıyo buram agrıyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…