2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende hiç sevmiyorum ... ama ciğerlerinin gelişmesi için hıçkırması şartmış...

ayyy hasret allah iyiliğini versin emi,
geçde doğsa erkende gelse eninde sonunda gelecek bak şansıyla geldi annesi,
Allah kolaylığını verir korkma, olsun gönlün geniş olsun arkadaşım tepene dikilip kirayı arttır diyen biri olmayacak nasılsa,
çoook isterdim sana gelmeyi ama maalesef izmirdeyim ben canım,
resmini koyarsın artık yeni evinin minik oğlunun, güle güle sağlıkla oturun..

ewet bu hafta sonu mutfak eşyalarından başlayalım sonra kışlıkları yıkayıp kolileyeyim değilmi? nasıl olur bilmiorum ilk kez taşıncam:26:

ben 4-5 kez hemde tek başıma taşındım tecrübe konuşuyo artık,
neyseki artık taşınmıycam ohh be
dip temel temizlik oluyor, taşınınca fazla eşyaları falan atarsın,
kaynanan varmış nasılsa zorluk çekmezsin...

aynen öyle ya bn bide gece kız wızırdanıyo ona kalkıyorum bu defa karnımda kide uyanıyo.. kızı yatrdıktan sonra bide oğluşun durulmasını bekliyorum uykuya dalabilmek için

kıyamam yaa allah yardımcın olsun, geceleri uyur belki artık cery
ablamla gelinimizde üst üste olmuştu hamilelikleri biliyorum az çok ne yaşadığını canım...

dükkanda kaldım saat 10 olmuş ewe ineyim.. yer gök aşkı izleyeyim..
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...
karnımda ac uff 73 kilo olmuşum dr fena kızacak bana cuma günü

dizi nerdeyse bitecek koşşşşş yarısına geldi nerdeyse

bugün aynı şeyi bende eşime söyledim:)))
doğunca tepişmesinde geceleri sıpalar:))))))

valla korkuyorum aslında geceleri de uyumucak diye dikicek bunlar ayağa bizi diyim sana

valla korkuyorum aslında geceleri de uyumucak diye dikicek bunlar ayağa bizi diyim sana

yok yahu allah korusun, gece uykuları iyi olsunda....
aslında gece uykuları huzura bağlı anne ne kadar az streslenirse sütde gaz yapmaz, bebek geceleri ciyaklamaz böylece,
bide gece uyanınca ne kadar sakin kucaklarsak o kadar çabuk gece uykusunu öğreniyo bebekler,
hiç bi zaman sinirlenerek kucağımıza almıycaz yani:))

yine herşey bizde bitiyor yani offffffff of ne sorumluluk Allah'ım, hamile kal, 9 ay dikkatlice büyüt sonra DOĞUR sonra sinir stres yapma ki uyuyabil

herşeyi kadınlar çekip çeviriyor, vallahi bizim ayağımızı öpmeli bu kocalarımız

Yeni Türkü konserine gittik bu akşam. harikaydı ya. zaten çok severim, canlı dinlemek çok iyi geldi valla...

gunaydınn..
dun sabah yazdım ama sonra ıs cıktı cıkmak zorunda kaldım(
umarım bugun oyle olmaz..
nasılsınız bakalım

gunaydın kızlar...
bısey sorcam
bebısınızın hareketlerı hergun aynımı? benımde bellı olmuyor bazen azalıyor bzen cok hareketlı oluyor degısıyor ama ben azaldıgında hemen korkuyorum dun pek bır sakındı bugunde sureklı onu dınleyıp duruyorum sız napıyosunuz?hemen telaslanıyomusunuz?

gunaydınnnn yelkovann ve ıkızımmmmmmmmmmmm:)

günaydıııııııııııın herkeseeeee

Gunaydın sızleredee..
benım o gunku yorulmama baglı olarak yavaslıyor yavrumun hareketleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…