aynen bende hiç sevmiyorum ... ama ciğerlerinin gelişmesi için hıçkırması şartmış...
ayy aman erken doğurmuyayımmümkünse 42 haftalık falan doğsun ne kadar geç o kadar iyi bnm için çok korkuyorum ikisiyle ne yapacağım diye((
ewet heryer yeni olcak ama ew küçük o sıkıyo beni75m2.. neyse artık benim olsun küçük olsun:)))
taşındıktan sonra artık bi haziran anneleri toplaşması yaparıs bendee:92:
ewet bu hafta sonu mutfak eşyalarından başlayalım sonra kışlıkları yıkayıp kolileyeyim değilmi? nasıl olur bilmiorum ilk kez taşıncam:26:
aynen öyle ya bn bide gece kız wızırdanıyo ona kalkıyorum bu defa karnımda kide uyanıyo.. kızı yatrdıktan sonra bide oğluşun durulmasını bekliyorum uykuya dalabilmek için
dükkanda kaldım saat 10 olmuş ewe ineyim.. yer gök aşkı izleyeyim..
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...
karnımda ac uff 73 kilo olmuşum dr fena kızacak bana cuma günü
çok kötü bi duygu hasretcim korkutmak gibi olmasın ama
oy kurban olurum, beni de çok tekmeliyor sabaha kadar ara ara uyanıyorum sert tepmelernegündüzleri uyuyup geceleri uyanmasının sebebi; gündüzleri anne sürekli hareket halinde olduğu için sallantı ona beşik hissi veriyormuş bundan dolayı gündüzleri uyur vaziyettelermiş genelde bebekler... ee geceleri de sen dinleniyorsun hareket istiyor senden uyumak için az önce okudum bi siteden
kıyamam yaa allah yardımcın olsun, geceleri uyur belki artık cery
ablamla gelinimizde üst üste olmuştu hamilelikleri biliyorum az çok ne yaşadığını canım...
dizi nerdeyse bitecek koşşşşş yarısına geldi nerdeyse
bugün aynı şeyi bende eşime söyledim:)))
doğunca tepişmesinde geceleri sıpalar:))))))
valla korkuyorum aslında geceleri de uyumucak diyedikicek bunlar ayağa bizi diyim sana
yok yahu allah korusun, gece uykuları iyi olsunda....
aslında gece uykuları huzura bağlı anne ne kadar az streslenirse sütde gaz yapmaz, bebek geceleri ciyaklamaz böylece,
bide gece uyanınca ne kadar sakin kucaklarsak o kadar çabuk gece uykusunu öğreniyo bebekler,
hiç bi zaman sinirlenerek kucağımıza almıycaz yani:))
kızım günde 2,3 kez garanti hıçkırırdı.. bu da başladı yeni yeni( çok rahatsız edici ritmik wuruşlar:89:
hıçkırdığını nası anlıyonuz yaa
periyodik aralıklarla belli bi yerde hissediyrsun hareketini canım, insan hıçkırığı gibi işte fark yok :))) hıçkırmıştır da sen anlamamışsındır...
demekki ya hiç dikkat etmedim daha önce
Yeni Türkü konserine gittik bu akşam. harikaydı ya. zaten çok severim, canlı dinlemek çok iyi geldi valla...
gunaydınnnn yelkovann ve ıkızımmmmmmmmmmmm:)
günaydıııııııııııın herkeseeeee
gunaydın kızlar...
bısey sorcam
bebısınızın hareketlerı hergun aynımı? benımde bellı olmuyor bazen azalıyor bzen cok hareketlı oluyor degısıyor ama ben azaldıgında hemen korkuyorum dun pek bır sakındı bugunde sureklı onu dınleyıp duruyorum sız napıyosunuz?hemen telaslanıyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?