2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi kızlar iyi akşamlar... bebekpoyraz... içine baharat falanda kat istersen...tabi isteğe kalmış ye bakalım sonra yarın haberlerini alırız.. afiyet olsun...

hadi kızlar iyi akşamlar... bebekpoyraz... içine baharat falanda kat istersen...tabi isteğe kalmış ye bakalım sonra yarın haberlerini alırız.. afiyet olsun...

kattım kattım adanalı olurumda baharat koymammı pul bıberı doldurdum mıs gıbı dur bakalım nasıl olacak

mrb. ben de adana da oturuyorum. yeni hamileyim bana tavsiye edebileceğin dr ve hastane var mı canım

ben adanalıyım ama adana da degılm bana sorarsan kadın dogumcu ıkı tane solıyım cok ıyı dr bunlar ahhhh ahhh keske bende orda olsamda onlara gıtsem bırı....... opr.dr hasan faruk demır ...... dıyerı ıse ......opr.dr hasan ipek super ama bana soracak olursan hasan ıpek ılk tercıhımdır

hasan ipek marsanın dr u marsa kadın cocuk hastanesı varya cnmm oranın hasan faruk demır ıse suan universal hospital a gecmıs

herkeslere selammmmmm
nasıl olsun hasret asıl haberler sende, ne yaptın kolayladınmı taşınma işini ve
kayınvalidenlerin evinemi taşınıyorsun??
ay canım şükür denk gelebildik:) nasılsın kızlar nasıl?
yok canım kvlerin ewi kartalda o satılsaydı; beşiktaştan ewalıp buraya yerleşecektik ama satılmadı hala, bizde üsküdarda ew almıştık 6,7 ay önce şimdi oranın tadilatını başlattık.. nisan 15e kadar bitecek tahminimizce (uzun sürüyo çünkü herşeyi baştan yaptırıyoruz: banyo, mutfak, parkeler, fayanslar, kapılar, pencereler, doğalgaz falan) bu hafta sonu toplanmaya başlayacağız yawaş yawaş kaynanam burda o yardım edecek.. nerden başlicaz bilmiorum ama? önce fazla mutfak eşyalarını toplamalıyız sanırım:26:

Son düzenleme:

evet kavuşturana şükür:))
güle güle otur canım, herşey gönlünce olsun ohh mis gibi heryer yeni, doğum temizliğinde aradan çıkmış olacak böylece,
fazla mutfak eşyalarından başlarsan rahat edersin, tadilat bitincede o fazla eşyaları eve gidip geldikçe yerleştirirsen taşındığın gün zorluk çekmezsin, aman kendini zorlama bizim arkadaş taşınma derdinden 3 hafta erken doğurmuştu, Allah kolaylık versin canım,

blueeeeeee ne haber???

ayy aman erken doğurmuyayımmümkünse 42 haftalık falan doğsun ne kadar geç o kadar iyi bnm için çok korkuyorum ikisiyle ne yapacağım diye((
ewet heryer yeni olcak ama ew küçük o sıkıyo beni 75m2.. neyse artık benim olsun küçük olsun:)))
taşındıktan sonra artık bi haziran anneleri toplaşması yaparıs bendee:92:

ewet bu hafta sonu mutfak eşyalarından başlayalım sonra kışlıkları yıkayıp kolileyeyim değilmi? nasıl olur bilmiorum ilk kez taşıncam:26:

aynen bende hiç sevmiyorum ... ama ciğerlerinin gelişmesi için hıçkırması şartmış...

mervecim sadece hıçkırsa yine iyi:)))
geceleri ve sabahları tepin tepin tepiniyo küçük hanım,
1 haftadır sağıma yatırmıyo,
önceki haftada solumuzdan zorumuz vardı:))))))))
2 gecedir kaburga kemiğimin altına ayağını sokuyo acıyla uyanıyorum,
yaramazlar yerim onun ayaklarını bennn

aynen öyle ya bn bide gece kız wızırdanıyo ona kalkıyorum bu defa karnımda kide uyanıyo.. kızı yatrdıktan sonra bide oğluşun durulmasını bekliyorum uykuya dalabilmek için

dükkanda kaldım saat 10 olmuş ewe ineyim.. yer gök aşkı izleyeyim..
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...
karnımda ac uff 73 kilo olmuşum dr fena kızacak bana cuma günü

ewet bu hafta sonu mutfak eşyalarından başlayalım sonra kışlıkları yıkayıp kolileyeyim değilmi? nasıl olur bilmiorum ilk kez taşıncam:26:
çok kötü bi duygu hasretcim korkutmak gibi olmasın ama

oy kurban olurum, beni de çok tekmeliyor sabaha kadar ara ara uyanıyorum sert tepmelerne gündüzleri uyuyup geceleri uyanmasının sebebi; gündüzleri anne sürekli hareket halinde olduğu için sallantı ona beşik hissi veriyormuş bundan dolayı gündüzleri uyur vaziyettelermiş genelde bebekler... ee geceleri de sen dinleniyorsun hareket istiyor senden uyumak için az önce okudum bi siteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…