Günaydın canlarım, nasılsınız?
iş güç yüzünden bir türlü giremedim.
sabah ege aradı doktora gitmiş.
duru hanım 1600 gr. olmuş maşşşalaaaaah
doğum pozisyonunu almış. herşey yolundaymış çok şükür.
tahlil için örnek vericem, eylülü okula göndericem, saat 1 gibi ancak iş yerine dönerim. kızlar merak etmesin dedi.
selam söyledi.
Günaydın canlarım, nasılsınız?
tahlil için örnek vericem, eylülü okula göndericem, saat 1 gibi ancak iş yerine dönerim. kızlar merak etmesin dedi.
selam söyledi.
Ay ben de bebeği alıp annemlerle Altınoluk'a gidecektim , kayınvaldemler de torun torba Altınoluk'ta ev tutacaklarmış bu yaz
Beni dydular ya, istemediğim ot hep dibimde biter zaten.. BEn onlardan kaçmak için oraya gidiyordum yaa
ohh maşallah kuzumuzaGünaydın canlarım, nasılsınız?
selam söyledi.
yaz kuzum ben herşeyi iliyorum geçen hafta aramıştım daha aradıgı yok ben aramasam oda aramaz merakda etmiyo sanırım... bir kere bebeğimi sormadı ki bileDemin yazacaktım valla, gücüne gider diye yazmadım sen yazdın diye yazıyorum...annen gelmez mi diyecektim ama,boşver... gez toz kız, bize de gel antalyaya gelmişken görüşelim...Senin pipiliyle benim kuzuyu tanıştırırız....
30. haftamı bi kutlayım.
30. haftamı bi kutlayım.
gunaydınn cnmmmm hosgeldınnnn..
ayy masalllahhh duru hanımaaa yaaa kucuk benımkı deye deye 1600 yapmıs hatunuuuu ağamız heran dogurabılır deesenızeeeeeeee
Günaydın canım..İyiyiz sen nasılsın..
Anammmm, duru hanıma bak sen..Ne kadar büyümüş maşallah...Kuzum benim yaa...Ağa yedi yedi ama, kızı da iyi beslemiş maşallah...Benim minnoşum ne kadar oldu ki....Doktora gidesim geldi valla..
ohh maşallah kuzumuza
Ohhh, yandan yandannn....38.i görmeyi de nasip etsin Allahım...
günaydın tatlııııııım
günaydın kuzum.
yaaa nasıl büyütmüş maşallah
napıyon fatma dertlenmişin yine. takma bacım beee.
amin inşallah.
neler yapıyonuz kızlar var mı yeni haber?
30. haftamı bi kutlayım.
iyiiym yaa napiyim dert bitermi yaa ama işte insanın da zoruna gdiyo beee
Yeni haber yok fıstık, durunun haberini aldık sevindik...Ama sen bizi görmedin kız, benim koca göbüşümün resmine bak, sabah ekledim, bi kaç sayfa geridedir...
Ohhhhh tebrik ederizzzzzzzz
EGEye de maşallaahhh, kocaman olmuş Duru kuzu
ahhh canım benim haklısın zoruna gider tabi ama napıcan be güzelim.
üzülmekle de olmuyo. allah eşine, sana sağlık versin. birbirinize tutunun.
üzme kendini sabah sabah bak yazık pipiliye :)
bakıyım kuzucum.
anaaam kuzum maşallah kocamn olmuş karnın.
kız doğuracaz yakında anaaaaam.
günaydın çilek nasıl oldun.
ağrıların geçti mi?
öle işde önceki kadr değilim şükür önceden çok takıyordum.. ii dileklerin için çok tşk ederim...
dün kayınvalidemi aradık dişine dolgu yapılacakmış oda apse yapmış şişmiş off yüzü şişmiş etmiş.. o sancısının arasında bizim oğlana battaniye aldıgını işde kıyafet vs aldıgını anlatıyo ayy bi tuhaf oldum ben başladım aglamaya, kadının maaşı yok bişi yok çocukları verirse cebinde parası olacak vermezse yok dedim hilmiye niye hiç aklına gelmedi senin kadına 5-10 neyse göndersek yaa dedim başında koca yok bişi yok 12 tane çocuk olsa ne olur veren olmazsa bu kadın neyle alıyo bunları 3-5 kuruşu var onuda bizim oğlana harcıyo dişide şişmiş zaten düşündükçe zoruma gitti yaa.. benim annem ise bi bebek nasıl dahi sormadı
anaaam kuzum maşallah kocamn olmuş karnın.
kız doğuracaz yakında anaaaaam.
Nisbet yapar gibi, hayret bişey...Uzak olur kız belki tuttukları ev...
Geçti canım daha iyiyim.. Sadece servis çok zorluyor, 2 saat köprü trafiği, yoksa burada bi problemim yok.. Bugün öyle bi zıpladık ki serviste kafam tavana çarptı, sanki içimden bişey yırtılmış gibi olduelimle karnımı tuta tuta gelip gidiyorum..
Ben de çok kötü oldum şimdi yaa kıyamam kadıncağıza(
öle işde önceki kadr değilim şükür önceden çok takıyordum.. ii dileklerin için çok tşk ederim...
dün kayınvalidemi aradık dişine dolgu yapılacakmış oda apse yapmış şişmiş off yüzü şişmiş etmiş.. o sancısının arasında bizim oğlana battaniye aldıgını işde kıyafet vs aldıgını anlatıyo ayy bi tuhaf oldum ben başladım aglamaya, kadının maaşı yok bişi yok çocukları verirse cebinde parası olacak vermezse yok dedim hilmiye niye hiç aklına gelmedi senin kadına 5-10 neyse göndersek yaa dedim başında koca yok bişi yok 12 tane çocuk olsa ne olur veren olmazsa bu kadın neyle alıyo bunları 3-5 kuruşu var onuda bizim oğlana harcıyo dişide şişmiş zaten düşündükçe zoruma gitti yaa.. benim annem ise bi bebek nasıl dahi sormadı
Geçti canım daha iyiyim.. Sadece servis çok zorluyor, 2 saat köprü trafiği, yoksa burada bi problemim yok.. Bugün öyle bi zıpladık ki serviste kafam tavana çarptı, sanki içimden bişey yırtılmış gibi olduelimle karnımı tuta tuta gelip gidiyorum..
ah canım yaaa tamam fatma düşünme bunları,
kızım seni böyle görmek istemiyorm.
kuduruk fatmayı seviyom ben.
hayatta dert çok. hadi şimdi oğlun için toparla kendini.
nasıl yaaa niye düzgün kullanmıyor şöförünüz.
söylesene dikkatli olsun.
allah korusun bebeğe bişey olsa nasıl verecek hesabını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?