2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınn cnmmmm hosgeldınnnn..

ayy masalllahhh duru hanımaaa yaaa kucuk benımkı deye deye 1600 yapmıs hatunuuuu ağamız heran dogurabılır deesenızeeeeeeee

Günaydın canım..İyiyiz sen nasılsın..
Anammmm, duru hanıma bak sen..Ne kadar büyümüş maşallah...Kuzum benim yaa...Ağa yedi yedi ama, kızı da iyi beslemiş maşallah...Benim minnoşum ne kadar oldu ki....Doktora gidesim geldi valla..

Nisbet yapar gibi, hayret bişey...Uzak olur kız belki tuttukları ev...

ohh maşallah kuzumuza

yaz kuzum ben herşeyi iliyorum geçen hafta aramıştım daha aradıgı yok ben aramasam oda aramaz merakda etmiyo sanırım... bir kere bebeğimi sormadı ki bile

30. haftamı bi kutlayım.

gunaydınn cnmmmm hosgeldınnnn..

ayy masalllahhh duru hanımaaa yaaa kucuk benımkı deye deye 1600 yapmıs hatunuuuu ağamız heran dogurabılır deesenızeeeeeeee

günaydın tatlııııııım

günaydın kuzum.

yaaa nasıl büyütmüş maşallah

ohh maşallah kuzumuza

napıyon fatma dertlenmişin yine. takma bacım beee.

günaydın tatlııııııım

günaydın kuzum.

yaaa nasıl büyütmüş maşallah

napıyon fatma dertlenmişin yine. takma bacım beee.

iyiiym yaa napiyim dert bitermi yaa ama işte insanın da zoruna gdiyo beee

iyiiym yaa napiyim dert bitermi yaa ama işte insanın da zoruna gdiyo beee

ahhh canım benim haklısın zoruna gider tabi ama napıcan be güzelim.
üzülmekle de olmuyo. allah eşine, sana sağlık versin. birbirinize tutunun.
üzme kendini sabah sabah bak yazık pipiliye :)

Yeni haber yok fıstık, durunun haberini aldık sevindik...Ama sen bizi görmedin kız, benim koca göbüşümün resmine bak, sabah ekledim, bi kaç sayfa geridedir...

bakıyım kuzucum.

öle işde önceki kadr değilim şükür önceden çok takıyordum.. ii dileklerin için çok tşk ederim...
dün kayınvalidemi aradık dişine dolgu yapılacakmış oda apse yapmış şişmiş off yüzü şişmiş etmiş.. o sancısının arasında bizim oğlana battaniye aldıgını işde kıyafet vs aldıgını anlatıyo ayy bi tuhaf oldum ben başladım aglamaya, kadının maaşı yok bişi yok çocukları verirse cebinde parası olacak vermezse yok dedim hilmiye niye hiç aklına gelmedi senin kadına 5-10 neyse göndersek yaa dedim başında koca yok bişi yok 12 tane çocuk olsa ne olur veren olmazsa bu kadın neyle alıyo bunları 3-5 kuruşu var onuda bizim oğlana harcıyo dişide şişmiş zaten düşündükçe zoruma gitti yaa.. benim annem ise bi bebek nasıl dahi sormadı

anaaam kuzum maşallah kocamn olmuş karnın.
kız doğuracaz yakında anaaaaam.

günaydın çilek nasıl oldun.
ağrıların geçti mi?

Geçti canım daha iyiyim.. Sadece servis çok zorluyor, 2 saat köprü trafiği, yoksa burada bi problemim yok.. Bugün öyle bi zıpladık ki serviste kafam tavana çarptı, sanki içimden bişey yırtılmış gibi oldu elimle karnımı tuta tuta gelip gidiyorum..

Ben de çok kötü oldum şimdi yaa kıyamam kadıncağıza (

Nisbet yapar gibi, hayret bişey...Uzak olur kız belki tuttukları ev...

Annemlere sormuşlar nerde sizin ev, yakın olsun diye
Hayır zaten yanlarında görümcemin 2 çocuğu var, bana yük olacaklar oralarda cümbür cemaat..
Kocamın hatrı olmasa ben onları benzeticem de kocam üzülür diye tutuyorum kendimi..
Ama lohusa kafa naparım bilmiyorum

çok severim kayınvalidemi çok mazlumdur parası olmasa bile asla yok demez var benim param der halbuki yoktur. bişi istese söyleymez asla. her aradıgımda kızım der bana ... öyle amaaan işde ....

ah canım yaaa tamam fatma düşünme bunları,
kızım seni böyle görmek istemiyorm.
kuduruk fatmayı seviyom ben.
hayatta dert çok. hadi şimdi oğlun için toparla kendini.

nasıl yaaa niye düzgün kullanmıyor şöförünüz.
söylesene dikkatli olsun.
allah korusun bebeğe bişey olsa nasıl verecek hesabını.

Ayyy, böyle anlatınca ben de çok üzüldüm kız...
Ama ne insanlar var, kadın ne kadar düşünüyor sizi....
annenler de kızma ama çok kinciler yaa..Hiç takıp da üzülme, moralini bozma...Bak ne çok sevenin var, onları düşün mutlu ol..

tamam tamam gelirim şimdi kendime kız bide gece uyuyamadım ondan da bu hal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…