ayyy kuzuucummm e guzell valla baharı getırmısısnn..
kız bende uyurdum bı 3te 6da lavaboya kalkardım hemen uyurdum ama benım en buyuk derdım sıcaklarrr sıcagı sevmıyorummm ...........
Senin zaten gitmeye gönlün yok belli, burda doğurmak istemiyorum diyip durma, bak kendini strese sokuyorsun, sağlıklı sıhhatli olsun da, nerde olursa olsun doğum..Zaten vakti zamanını beklerse büyük ihtimal hilmiyle beraber gidersiniz, istediğin yerde doğurursun...İnşallah eşin de işlerini halleder o zamana kadar..İnşallah herşey gönlünce olur..
Ama gitmek istemiyorsan gitme, sonuçta doğuma günler kala bile gitseniz olur....Hem hilmi ile birlikte gitmiş olursun..
Senin zaten gitmeye gönlün yok belli, burda doğurmak istemiyorum diyip durma, bak kendini strese sokuyorsun, sağlıklı sıhhatli olsun da, nerde olursa olsun doğum..Zaten vakti zamanını beklerse büyük ihtimal hilmiyle beraber gidersiniz, istediğin yerde doğurursun...İnşallah eşin de işlerini halleder o zamana kadar..İnşallah herşey gönlünce olur..
Ama gitmek istemiyorsan gitme, sonuçta doğuma günler kala bile gitseniz olur....Hem hilmi ile birlikte gitmiş olursun..
Yine de iyisin, doğum çok sıcaklara gelmeyecek..Düşünsene ağustos sonu falan doğum yaptığını, o zaman iyice bunalırdın tam ağır zaman yaz sıcağına gelseydi...Biz çok güzel zmanda hamile kalmışız, çok güzel zamanda doğum yapacağız Allahın izniyle...
canım burda bana bakacak kimse yok bakabildiği kadar hilmi bkar oda nasıl bakar meçhul.kimsemiz yok burda yani. kimsede gelemez buraya kayınvalidem hasta zaten gelemez kimsede çolugunu çocugunu bırakda bana bakmaya gel denmez zaten.. hastane ortamı berbat burda polikliniğe girene kadr ölüyorum kokudan insanlardan zaten. gitmek istiyorum ama hilmisiz gitmek istemiyorum ben kimsye diyemem şuram agrıyo buram agrıyo diye
canım burda bana bakacak kimse yok bakabildiği kadar hilmi bkar oda nasıl bakar meçhul.kimsemiz yok burda yani. kimsede gelemez buraya kayınvalidem hasta zaten gelemez kimsede çolugunu çocugunu bırakda bana bakmaya gel denmez zaten.. hastane ortamı berbat burda polikliniğe girene kadr ölüyorum kokudan insanlardan zaten. gitmek istiyorum ama hilmisiz gitmek istemiyorum ben kimsye diyemem şuram agrıyo buram agrıyo diye
Yine de iyisin, doğum çok sıcaklara gelmeyecek..Düşünsene ağustos sonu falan doğum yaptığını, o zaman iyice bunalırdın tam ağır zaman yaz sıcağına gelseydi...Biz çok güzel zmanda hamile kalmışız, çok güzel zamanda doğum yapacağız Allahın izniyle...
kuzuucumm dun yazmadımmm doktoru belkı degıstırcem emın deılımmm ya bızım dıbımızde bı hastane var herkes onu cok ıyı dıyorr oykumun gıttıgı hastane doktorlarıda ıyıymıs onada bı kontrole gıdıcemmm eger begenırsem belkı oraya gecerımmmm ya kendı doktorumuda sevıyorum amaa bı bu c.tesı gıdelımde kararımı ole verıcemmm
gunaydınnnn yelkovann ve ıkızımmmmmmmmmmmm:)
gunaydın kızlar...
bısey sorcam
bebısınızın hareketlerı hergun aynımı? benımde bellı olmuyor bazen azalıyor bzen cok hareketlı oluyor degısıyor ama ben azaldıgında hemen korkuyorum dun pek bır sakındı bugunde sureklı onu dınleyıp duruyorum sız napıyosunuz?hemen telaslanıyomusunuz?
Klar kızlarr gelemmm miii,
yanağınızdann öpemm miiii ????
Günaydın herkeseee...
haklısın da orta yerimden bölünmüş gibiyim hilmisiz dogurmak istemiyorum burdada dogurmak istemiyorum dün gece o agrının arasında bide bunu düşünüyorm amaaan dedim sonra kızlara sorarım :):):) kocam ha gayret etsinde konularıbitirisin uffff
ya bi kanama vs olmadıgı sürece sorun olmaz der zaten kendi aramızla gidicez zaten ya ben arkaya yatarım zaten
kimsemiz yok burda diyince kendimi düşündüm...Bizim burda kayınvalidem var, görümcem var, var da ne işe yararlar...Geçen gün bizdelerdi görümcem diyo, port bebe aldık (illa hevesimizi kursağımızda koyacak) biz oluruz olmayız, bundan düşürürsünüz bebeği, sıkı tutun altından diye..
Bi gücüme gitti ama, hastaneye yanımıza gelmedikten sonra evime keyif sürmeye hiç gelmesinler daha iyi..Doğumdan sonra gelip anneme yük olacaklar, bizde kalacaklar...Eşim dedi zaten, kuzunun annesi varken siz gelmeyin, rahat edemez kadın, size mi bakacak karıma mı diye...
kimsemiz yok burda diyince kendimi düşündüm...Bizim burda kayınvalidem var, görümcem var, var da ne işe yararlar...Geçen gün bizdelerdi görümcem diyo, port bebe aldık (illa hevesimizi kursağımızda koyacak) biz oluruz olmayız, bundan düşürürsünüz bebeği, sıkı tutun altından diye..
Bi gücüme gitti ama, hastaneye yanımıza gelmedikten sonra evime keyif sürmeye hiç gelmesinler daha iyi..Doğumdan sonra gelip anneme yük olacaklar, bizde kalacaklar...Eşim dedi zaten, kuzunun annesi varken siz gelmeyin, rahat edemez kadın, size mi bakacak karıma mı diye...
bencede en ii zamanda kaldık hamile.... 2 eltim temmuzda bizim düğünde hamileydiler 7 aylık falan vardılar anam elleri ayakları şişiyordu çok fenaydılar sıcakta hamilelik çekilmez denk getirebilirsem hep böle hamile kalcam heee...
kızz kuzu niye öle diyon kızdım hee ilk ve tek çocugumuz diye Allah büyüktür..Rabbim sizede boy boy çocuklar versin inşallah... hilmiy kalsak 4 tane yapacakmşız:):):):)
ya canım sen allaha sukur cok agırlasmadan atlatcaksın sanırımm bu ısı hersey masallah duzgun gıdıyor bence dayanabıldıgın ana kadar dur gorumcene de dedıgın gıbı sonra karar ver duruma gore...
ya kuzu benım ayaklarım yanar oyuzden uyuyamammm kız benımkı hazıran sonunu bulcak galıbaaa... seyı dusunuyorum bu yaz uykuya hasre kalıcaz ya acaba ozaman da ayaklarımın yanmasını dusunup uyuyamamazlık yapabılcekmıyım yoksa her 5 dk da bı fırsat buldumda sızarmıyıöm:):):):):))
Günaydınnn can kuşummmmmmmmmm
Ben de hemen panikliyorum :)
Günaydın canımmmmmmm
Dünürcüm git bence, sen orda doğum yapmak istemiyorsun, hem yanında kadın olması daha iyi olur.. Benim fikrim tabii.. Kocalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin de, kanaman olacak falan rahat edemezsin yanında..
Hem dibinizdeymiş, hem öykümün dotorunu ben de çok merak ediyorum burda olsaydı kesin bi gidip muayene olurdum...Git bakalım, doktorları iyi diyorsun yakınmış da...İnşallah memnun kalırsın doktordan..
ya kuzu benım ayaklarım yanar oyuzden uyuyamammm kız benımkı hazıran sonunu bulcak galıbaaa... seyı dusunuyorum bu yaz uykuya hasre kalıcaz ya acaba ozaman da ayaklarımın yanmasını dusunup uyuyamamazlık yapabılcekmıyım yoksa her 5 dk da bı fırsat buldumda sızarmıyıöm:):):):):))
anlıyorum canım seni.. benim kendim annemden tık yok napıcan orda nasıl olucak daha bebeğin sen nasılsın diye sormadı bile arıyoum ama nasılsın napıorsun hadi görüşürüz hepsi bu...ablamsa çocuk sevme derdin ayy senin çocugu görmeyi isterim ordan kocasına sesleniyo bizi uçağa binde bebek sevmeye gidelim diyo. öküz yaa insna der uraya gel ben sana bakarım burda şartlar iyi vs rahat edersin kalabalıkda değil ablam istanbulda bu arada. ama yok.. buda benim zoruma gidiyo kendi ailem beni düşünmüyoda görümcelerim eltilerim kaynanam düşünüyo...bende dogurunca 1 hafta annemlerin yanında ya kalırım ya kalmam hemen ordan antalyaya gidicem görümcemin yanına hilmide orda olacak gezicem tozucam
sankı sen kendı cocuguna bakamıycan omu anlamıs dusurup dusurmuycenı ....ayyyy cok kotu evet aynı anda denk gelmesınler kuzu. bnm de ılk kayınvalıdem gelıcek bıde abımın esı 15 gun sonra felanda annem gelıcekkk keske annem once gelebılseydı ama ızın alamıyorr kayınvalıdeyle rahat edılmıyorrr. gecen bana geldııyaa valla dha cok yoruldum bı yemek yapmasayla ıs bıtmıokı evın duzenını yıne sen olusturuyosunnnnn
Ya eşimle konuşuyoruz akşamları da, eşim çok strese girdi..Ben günleri saydıkça 67 gün falan kaldı diye, adam bunalıma girdi...Ben ne kadar sevinçliysem o o kadar endişeli...Uyurken falan geliyo öpüyo beni, sen nasıl doğum yapacan, sen bi doğurcan ben 9 doğurcam...Gün sayıp durma stresee giriyorum falan diye..Doğur hemen bi tane daha yaparız diyordu ama vazgeçti..Bi de çok sorunlu geçti ya başlarda hamileliğim, ne kadar belli etmesem de, kızıma bişey olmucak desem de, eşim de ben de çok yıprandık..Aynı şeyleri yaşamaya (en azından bi müddet) ikimizin de dayanacak gücü yok...
hahahhahah kuzuuu varyaa eger gıdıp kadın doktorda dogurursammmmmm herkes bana cokk gulerrrrr cunku kadın ıstemıyorum dedım herkeseeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?