slm kızlar nasılsınz ben üç gündür giremedim cumartesi doktordaydım şu kasılmaları sordum erken doğum tehdidi falanmı diye korktum sizdede oluyodur mutlaka karnımın bi bölgesi tepecik gibi 5-10 sn sertleşip geçiyo hala devam ediyo zaten braxton hicks kasılmalarıymış doğuma hazırlanıyomuş rahmimiz ama ağrıyla olursa erken doğum tehdidiymiş ağrısız olanı normalmiş JUSE diye bi arkadaşda çok korkuyodu benim gibi korkanlar varsa aydınlatıym dedim ha magnezyum alıp bol bol dinlenmek gerekiyomuş biraz uzuun oldu ama erken doğum korkuları bende başladı valla :18::18::18:
selam kızlar
hepiniz iyisiniz bugün kaynana muhabbetine sıra geldiğine göre:)))))))))))))))))
egecim bak dün öykümle benim gazıma geldin bebişi1.600 gr yaptın maaşallahOh ne kadar mutlusun demi şimdi benimkide yarı dönüş pozisyonunda kafası aşağı doğru kayıyor demekki geçen hafta diyodukya kazı çalışması yapıyor yer açıp dönmeye çalışıyorlarmış bizim kuzular
benim kaynanam çok iyidi ...ben uzaklara gidiyom diye gelince botlarımı bile eyilip ayagımdan çıkartırdı üşüdün yoldan geldin diye bebeğime bakacaktı çokda dinçti ama gecen sene üç ay içide vefat etti ....nur içinde yatsın....
Iyi canım tansiyon en yüksek 12/8 sıkıntı yok bebek oynuyo az kaldı hastane çantam hazır tek isteğim bebiş beş hafta daha dursun içimde sen nasılsın tansiyon düzene girdi demi....hızlabüyüyorlar artık maaşallah.....ege kendi hakkını yemiştirde sıra kızının yemeğine gelmiştir:))))))))))))))))))))
benım 5 10 sn de degıl ya baya bır beklıo benımkı cok asırı sert dr um bebek kafasını yaslıo dıo gercekten de bole portakal gbı olyo o benı cok rahatsız edıo ayrıca o dedıgın kasılmaları bende yasıyorum hemen gecıo ama agrısız olyo suan ama yınede korkuyorum ya daha canta bıle hazırlamadım aldıklarım hem posetlı duryo yıkamadım offfffffffff:97:
geldim geldim yine arkamdan konuşun siz aferin... 5 kişilik yedim .
2 kilo almışım 78 olmuşum toplamda 19 kilo.. Ohh sefam olsun...
Karakan 31.haftada da izini açıyorlarmış sezeryan olduğum için ve tekrarlayan doğum olduğu için ebe 31.haftda açalım sen ne kadar çalışırsan çalış dedi..
Sonraki izinlerinde eklenir dedi. Bi sorun olmaz demi 32. Haftada neden açılmadı diye işyerim sorun edermi.ki
evet arkandan konuştuk kızım bir gitmişsin bir daha gelemedin.. Duru hanım kocaman olmuş maşallah.. 2 kilo almışsın iyi kız fazla değil.. Oh artık iznede az kaldı ne güzel..
Ah Allah rahmet eylesin, iyiler öyle çabuk gidiyor zaten malesef... Canım benim tansiyon bugün ilk defe 12/8 lere indi, artık ilaçlar etkisini göstermeye başladı herhalde... Bende bu kadar sıkıntı yaşayınca diyorum birde yeni bir sürpriz yapıp erken gelmeye kalkmaz inşallah kızım... Bu arada benim bebektede bir haller var 3 gündür.. hareketleri biraz değişti, yer mi değiştiriyor ne, be ağrısı da yapıyor.. Az kaldı karakan bebek doğar doğmaz sen kendini sokaklara atarsın artık..
]
öyküm çok şükür yinede burdakilere göre çok abartılı değilde 1 ayda baya bi yol kat etmiş minnakım. 30 nisanda badaana yapılacak mayısda da izinliyim ya ay sonuna kadar hallederiz dedik. Bakalım nasıl olcak
]
öyküm çok şükür yinede burdakilere göre çok abartılı değilde 1 ayda baya bi yol kat etmiş minnakım. 30 nisanda badaana yapılacak mayısda da izinliyim ya ay sonuna kadar hallederiz dedik. Bakalım nasıl olcak
geldim geldim yine arkamdan konuşun siz aferin... 5 kişilik yedim .
2 kilo almışım 78 olmuşum toplamda 19 kilo.. Ohh sefam olsun...
Karakan 31.haftada da izini açıyorlarmış sezeryan olduğum için ve tekrarlayan doğum olduğu için ebe 31.haftda açalım sen ne kadar çalışırsan çalış dedi..
Sonraki izinlerinde eklenir dedi. Bi sorun olmaz demi 32. Haftada neden açılmadı diye işyerim sorun edermi.ki
akşama kadar sokaklarda gezer,z artıkmistanbuldan girerim nerden çıkarım bilmem artık canım ben gecen hafta hep diyodumya tır tır bişeyler yapıyor itiyor diye işte doktora gittiğimizde aşağı kaymış makat duruşuydu önce kesin seninde yer değiştiriyor beebişin ...
öyle düşünme gelmez erken arkadaş insülün kullanıyordu 38.haftada bile tık yoktu valla sunni sancı verdiler artık doğsun diye merak etme artık bizde bişey çıkmıyacak bunlar sondu .....
karakan buraya ilk geldiğin günü hatırladım hee ben evdeyim hep yatıyorum vs şeyler yazmıştın bende buraya takıl vakit çabuk geçer demiştim ayyy kuzucum
tabi baya yol aldıkdemi kız valla zaman gerçekten de geçiyormuş ben mesaj yazmaktan bile nefret ederim normalde mesaj çekeni hemen ararım hiç çekmem önce bilgisayardan da sıkılıyordum ilerleme var demi.))))))))))))))
selam kızlar.. kısmetse bende Haziran annesi olucam.. 17 haziran doğum tarihimiz.. topiğe ara sıra giriyordum ama hep okuyup çıkıyordum nerden yazılır nsl yazılır onu bile bilmiodum.. anca yazmak kısmet oldu.. beni de aranıza alırsanız sevinirim
selam kızlar.. kısmetse bende Haziran annesi olucam.. 17 haziran doğum tarihimiz.. topiğe ara sıra giriyordum ama hep okuyup çıkıyordum nerden yazılır nsl yazılır onu bile bilmiodum.. anca yazmak kısmet oldu.. beni de aranıza alırsanız sevinirim
a evet bende 3250-3300 olsun yeter dedim zaten de..iyi kilosu canım zaten ne fark eder,iri bebek iyi değil ki ben istemem zaten... 3.300 falan en sağlıklısı.. Hem normal doğan bebekler daha iyi büyüyor.. Ay hadi bakalım işlerini kolayla bir an önce.. Badana ben yaptırmıycam vazgeçtim.. Zaten doktorda yat dedi.. Hiçbişey yapamam artık.. Birde belim çok ağrımaya başladı son zamanlarda ayakta kalamıyorum fazla. Mayısta artık evde dinlenirsin sende iyi oldu.. Ya bizim bu ikinciler çok iyi zamana denk geldi bence.. Büyükler okuldan mikrop taşıyamıycaklar.. Kış gelene kadarda bebekler toparlarlar ..çok iyi zamanlama ...
cnm pazartesi gidicem ama muayene değil izin açılcak bide tahlillerim göstericem pazartesi belli olcak ne zaman geleceğim..canım maşallah bebişine büyümüş annesi bundan sonraki ziyaretlerini kısamı tuttu doktor benimki 16 nisanda 1 ay sonraya çağırdı yani
ssk sorun etse ebe kadın böye bişey yapmaz zaten. Söylemiycem iş yerine kağıdı alır getirirm. Bunlara veririm. Hem daha iyi oldu 31 de açılması 35 e kadar çalışırsam bir hafta karda oluyorum... Sonraya ekleniyor ya..afiyet olsun canım konustuk valla maaşallah kızına ye kız ne kadar yersen ye bana yetişemezsin nasıl olsa için rahat olsun ......
Canım sorun olmaz diye düşünüyorum ama sen işyerinle bir konuş ...zaten işyeri ile alakası yokki sgk sorun çıkatmadıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?