2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benım 5 10 sn de degıl ya baya bır beklıo benımkı cok asırı sert dr um bebek kafasını yaslıo dıo gercekten de bole portakal gbı olyo o benı cok rahatsız edıo ayrıca o dedıgın kasılmaları bende yasıyorum hemen gecıo ama agrısız olyo suan ama yınede korkuyorum ya daha canta bıle hazırlamadım aldıklarım hem posetlı duryo yıkamadım offfffffffff:97:

geldim geldim yine arkamdan konuşun siz aferin... 5 kişilik yedim .
2 kilo almışım 78 olmuşum toplamda 19 kilo.. Ohh sefam olsun...

Karakan 31.haftada da izini açıyorlarmış sezeryan olduğum için ve tekrarlayan doğum olduğu için ebe 31.haftda açalım sen ne kadar çalışırsan çalış dedi..
Sonraki izinlerinde eklenir dedi. Bi sorun olmaz demi 32. Haftada neden açılmadı diye işyerim sorun edermi.ki

ya zaten doktorumda aynısını dedi başı yada poposu geliyodur dedi hatta ben öok korktum uyuyamadıydım doktorum rahatlattı beni çok erken doğum yaptırdım dedi 700 gr doğan bebekler olmuş ama hep hastaneye geldiklerinde sancıları çokmuş bu normal bişey bence ama genede tedbir almalı bence çoğumuzda yaşıyodur zaten 30. haftadan sonrada olması normalmiş tabi bizde erken başladı kendini erken doğurmıycam diye odakla

Evet arkandan konuştuk kızım bir gitmişsin bir daha gelemedin.. Duru hanım kocaman olmuş maşallah.. 2 kilo almışsın iyi kız fazla değil.. Oh artık iznede az kaldı ne güzel..

]

evet arkandan konuştuk kızım bir gitmişsin bir daha gelemedin.. Duru hanım kocaman olmuş maşallah.. 2 kilo almışsın iyi kız fazla değil.. Oh artık iznede az kaldı ne güzel..

öyküm çok şükür yinede burdakilere göre çok abartılı değilde 1 ayda baya bi yol kat etmiş minnakım. 30 nisanda badaana yapılacak mayısda da izinliyim ya ay sonuna kadar hallederiz dedik. Bakalım nasıl olcak

akşama kadar sokaklarda gezer,z artıkmistanbuldan girerim nerden çıkarım bilmem artık canım ben gecen hafta hep diyodumya tır tır bişeyler yapıyor itiyor diye işte doktora gittiğimizde aşağı kaymış makat duruşuydu önce kesin seninde yer değiştiriyor beebişin ...
öyle düşünme gelmez erken arkadaş insülün kullanıyordu 38.haftada bile tık yoktu valla sunni sancı verdiler artık doğsun diye merak etme artık bizde bişey çıkmıyacak bunlar sondu .....

İyi kilosu canım zaten ne fark eder,iri bebek iyi değil ki ben istemem zaten... 3.300 falan en sağlıklısı.. Hem normal doğan bebekler daha iyi büyüyor.. Ay hadi bakalım işlerini kolayla bir an önce.. Badana ben yaptırmıycam vazgeçtim.. Zaten doktorda yat dedi.. Hiçbişey yapamam artık.. Birde belim çok ağrımaya başladı son zamanlarda ayakta kalamıyorum fazla. Mayısta artık evde dinlenirsin sende iyi oldu.. Ya bizim bu ikinciler çok iyi zamana denk geldi bence.. Büyükler okuldan mikrop taşıyamıycaklar.. Kış gelene kadarda bebekler toparlarlar ..Çok iyi zamanlama ...

canım maşallah bebişine büyümüş annesi bundan sonraki ziyaretlerini kısamı tuttu doktor benimki 16 nisanda 1 ay sonraya çağırdı yani

Afiyet olsun canım konustuk valla maaşallah kızına ye kız ne kadar yersen ye bana yetişemezsin nasıl olsa için rahat olsun ......
Canım sorun olmaz diye düşünüyorum ama sen işyerinle bir konuş ...zaten işyeri ile alakası yokki sgk sorun çıkatmadıktan sonra

Ya insülinden değilde bana doktorum ta ikili test sonuçlarındaki kan değerlerine bakarak demişti ki plasental problemler yaşayabilirsin, bunlar, şeker, tansiyon, erken doğum riski falan demişti.. Kadının dedikleri bir bir çıkıyor, erken doğum riskide olursa artık diycem müneccim mi ne..

Benim bebektede öyle bir durum var işte dün 3-4 kez vurmaya başladı hemde böyle ard arda ... Sanki birşeyi tekmeliyo ama nerdeyse 15-20 hareket yaptı titreme şeklinde.. dedim değişik bişey oluyor.. Kesin dönüyor bence de..

karakan buraya ilk geldiğin günü hatırladım hee ben evdeyim hep yatıyorum vs şeyler yazmıştın bende buraya takıl vakit çabuk geçer demiştim ayyy kuzucum

demi kız valla zaman gerçekten de geçiyormuş ben mesaj yazmaktan bile nefret ederim normalde mesaj çekeni hemen ararım hiç çekmem önce bilgisayardan da sıkılıyordum ilerleme var demi.))))))))))))))

demi kız valla zaman gerçekten de geçiyormuş ben mesaj yazmaktan bile nefret ederim normalde mesaj çekeni hemen ararım hiç çekmem önce bilgisayardan da sıkılıyordum ilerleme var demi.))))))))))))))
tabi baya yol aldık D:

selam kızlar.. kısmetse bende Haziran annesi olucam.. 17 haziran doğum tarihimiz.. topiğe ara sıra giriyordum ama hep okuyup çıkıyordum nerden yazılır nsl yazılır onu bile bilmiodum.. anca yazmak kısmet oldu.. beni de aranıza alırsanız sevinirim

hoşgeldin tabi ne demek .....

maşallah ne güzel ya bebişlerin kilosu.25 yada 26.haftada benimki 685 gr dı.sizinkilere bakınca çok küçük gibi geldi.benimkide büyümüşmüüdr acaba

hoşgeldiin

hahaaaa kilo dedinizdee rüyamda dr.a gidiyomuşum bebeği ölçüyomuş ooo bu 2 kiloyu aşmış doğuma kadar 4ü geçer normal doğuramazsın bu gidişle diyodu bana bebeişim tombul onamı sewineyim beni kesecekler onamı yanayım şaşmıştım

Son düzenleme:

Hosgeldin canım ..........

a evet bende 3250-3300 olsun yeter dedim zaten de..
Evet öyküm okulda hasta oluyorlar habire dersleri felan süper olcak bencede. Ben bide okul açılana kadar izin alıcamki eylülle bebeği bir arada bırakmıycam:))))))

canım maşallah bebişine büyümüş annesi bundan sonraki ziyaretlerini kısamı tuttu doktor benimki 16 nisanda 1 ay sonraya çağırdı yani
cnm pazartesi gidicem ama muayene değil izin açılcak bide tahlillerim göstericem pazartesi belli olcak ne zaman geleceğim..
Sanırım 34 den sonra 2 haftada bir 37den sonra hafada 2 çağırıyorlarmış. Bizim daha erken

ssk sorun etse ebe kadın böye bişey yapmaz zaten. Söylemiycem iş yerine kağıdı alır getirirm. Bunlara veririm. Hem daha iyi oldu 31 de açılması 35 e kadar çalışırsam bir hafta karda oluyorum... Sonraya ekleniyor ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…