2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çilek bak seker için bu tavsandan aldım sepetinin içinde kendi kesesi var sadece çikolatasını yerleştiricez içine öle uğrasmalık bişi diil yani
öbürüde kapı süsü :)
eğer gideceksen sana eminönünde bu tavsanı aldıgım yeri yazayım cünkü o kız cok uyguna verdi gercekten diğer yerlere göre

haberlere bile bakamaz oldum bu aralar çok hassasım sizde öylesinizdir bi kötü haber duysam hemen bebğim aklıma geliyo kötü oluyorum. o yüzden doğuma kadar kulaklarımı kapadım

haberlere bile bakamaz oldum bu aralar çok hassasım sizde öylesinizdir bi kötü haber duysam hemen bebğim aklıma geliyo kötü oluyorum. o yüzden doğuma kadar kulaklarımı kapadım

sorma yaaa
haberler son zamanlarda o kadar sinir bozucu o kadar kötü bütün psikolojim bozuldu hoş öncedende pek düzgün değildi

çok güzeller hayırlı olsun.ben daha almadım.son aya bırakıcam

egeee lokumum ver b yanak bakiyiiiiiiiiiiiiiimmm

kız dünürümle aramızda özel

Anam sen de baak cvp yazdımmm

Aa çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah.. yazsana canım adresini bana, c.tesi bakarım
fiyatlar nasıl? bi de kaç tane aldın? hiç kestiremiyorum kaç tane yaptırmak gerek, 100 yeter mi?

günaydın kızlar hayırdır küvöz falan nooldu?
günaydın canım
nisan annelerinde biri erken doğurmuş da
Allah korusun

bizim burada 1900 lukler var mııııııııııı
anaaaaammmm ))))
1900 lukler haziranda 4 kg olur ya masallah ya ne iri ne küçük olsun tam kıvamında bir zahmet rica edicem ben :)

31. haftamdayım.. 38+3 de alırım dedi doktor tabi miniğim beklerse.. 1900 gr çıktı ölçümlerde..

Ayy, okudum, okuyacağıma pişman oldum....
Keşke okumasaydım....Biraz açılayım gelirim, bi yürüyüş yapıcam minnoş kızımla...Kötü hissettim yaa...

sorma yaaa
haberler son zamanlarda o kadar sinir bozucu o kadar kötü bütün psikolojim bozuldu hoş öncedende pek düzgün değildi

evet canım soyu bozuk insanlar çoğaldı hergün onlarca cinayet artık seyretmiyorum .halk da alıştı çok sıradan gelmeye başladı bu haberler en kötüsü de bu olsa gerek

bı kahvaltıya yapıp geldım ucmus gene sohbet:))
acıldım bıraz daha ıyıyım sabah neydı halım ıt gıbı bır surat nalet mı nalet ısyan edıyordum calıstıgıma neyse sımdı bıraz daha ıyıyım

İstanbul'da inanılmaz hırsızlık olayı! - En Son Yaşam Haberleri - Habertürk ay şu haberi okurmusunuz
bu olayın aynnısı dükkanda benim başıma gelmişti bu çingeneler tırnakcılık yapıyorlar çakozlayıncada dükkanda soyunurlar :))))))))))))))

çileeek ben 100 tane aldım ay yeter bence yani artarsada kalanını evde gelen gidene verilir mevlütte var hem

tanesini 1 tl den aldım

yaz sen adresi
eminönünde marputcular caddesi alacahamam sokakta emiroğlu han var kime sorsan gösterir.. hanin içinde merdivenlerin hemen yanında bir dükkan
içeride bir kız var çok şeker
ama gitmeden baska yerlere fiyatlaara falan iyice bak tabi

günaydın canım
nisan annelerinde biri erken doğurmuş da
Allah korusun

Günaydın yandan çarklı :)

her sabah 1 karış suratla uyanıyorum bende uyku hiç yetmiyor bu aralar hep yorgunum.

nisan annelerinden bahsettik yaa

Fatma her sabah ayrı bunalımsın bak fena dövücem seni heeeeeeeeeeeee

Günaydın yandan çarklı :)

her sabah 1 karış suratla uyanıyorum bende uyku hiç yetmiyor bu aralar hep yorgunum.

Fatma her sabah ayrı bunalımsın bak fena dövücem seni heeeeeeeeeeeee

he ya 2-3 gündür öleyim yaa neden ki acep :26::26::26:.... dur düzeleyim herkes düzelsin hadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…