ya bizde herşey yolunda hani bi sıkıntı yok görünüyo 35 de gelirse bizimkide inş. gelmezde. küvöz şartları ii değil hem daha çalışıyor oluyorum ufff telaş bastı
Ftma ben de okumak istiyorum nerde okudun ya, ben bulamadım...İnşallah çabucak çıkar bebişi küvözden...
günaydınnnnnn
korkma walla,
diyorum da ben de korkuyorum doktor walla bi de erken doğum riski dedi ya
Oyyyy iyi yapmışsınnn.. nasıl bişey aldın? ben de bu cumartesi gidicem inşallah ama hemen yoruluyorum
benim de 3 gündür falan kalçam feci hep sen aklıma geliyorsun paytak paytak yürürkeen
Ftma ben de okumak istiyorum nerde okudun ya, ben bulamadım...İnşallah çabucak çıkar bebişi küvözden...
haberlere bile bakamaz oldum bu aralar çok hassasım sizde öylesinizdir bi kötü haber duysam hemen bebğim aklıma geliyo kötü oluyorum. o yüzden doğuma kadar kulaklarımı kapadım
çilek bak seker için bu tavsandan aldım sepetinin içinde kendi kesesi var sadece çikolatasını yerleştiricez içine öle uğrasmalık bişi diil yani
öbürüde kapı süsü :)
eğer gideceksen sana eminönünde bu tavsanı aldıgım yeri yazayım cünkü o kız cok uyguna verdi gercekten diğer yerlere göre
Eki Görüntüle 169732 Eki Görüntüle 169733
egeee lokumum ver b yanak bakiyiiiiiiiiiiiiiimmm
kız dünürümle aramızda özel
çilek bak seker için bu tavsandan aldım sepetinin içinde kendi kesesi var sadece çikolatasını yerleştiricez içine öle uğrasmalık bişi diil yani
öbürüde kapı süsü :)
eğer gideceksen sana eminönünde bu tavsanı aldıgım yeri yazayım cünkü o kız cok uyguna verdi gercekten diğer yerlere göre
Eki Görüntüle 169732 Eki Görüntüle 169733
günaydın canımgünaydın kızlar hayırdır küvöz falan nooldu?
bizim burada 1900 lukler var mııııııııııı
anaaaaammmm))))
1900 lukler haziranda 4 kg olur ya masallah ya ne iri ne küçük olsun tam kıvamında bir zahmet rica edicem ben :)
sorma yaaa
haberler son zamanlarda o kadar sinir bozucu o kadar kötü bütün psikolojim bozuldu hoş öncedende pek düzgün değildi
günaydın kızlar hayırdır küvöz falan nooldu?
haberlere bile bakamaz oldum bu aralar çok hassasım sizde öylesinizdir bi kötü haber duysam hemen bebğim aklıma geliyo kötü oluyorum. o yüzden doğuma kadar kulaklarımı kapadım
Anam sen de baak cvp yazdımmm
Aa çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah.. yazsana canım adresini bana, c.tesi bakarım
fiyatlar nasıl? bi de kaç tane aldın? hiç kestiremiyorum kaç tane yaptırmak gerek, 100 yeter mi?
günaydın canım
nisan annelerinde biri erken doğurmuş da
Allah korusun
evet canım soyu bozuk insanlar çoğaldı hergün onlarca cinayet artık seyretmiyorum .halk da alıştı çok sıradan gelmeye başladı bu haberler en kötüsü de bu olsa gerek
31. haftamdayım.. 38+3 de alırım dedi doktor tabi miniğim beklerse.. 1900 gr çıktı ölçümlerde..
hayır birde suçlu sapıkları afişe edeceklerine yüzlerini kapatmıyorlar mı
pislikler ya
günaydın canım
nisan annelerinde biri erken doğurmuş da
Allah korusun
bı kahvaltıya yapıp geldım ucmus gene sohbet:))
acıldım bıraz daha ıyıyım sabah neydı halım ıt gıbı bır surat nalet mı nalet ısyan edıyordum calıstıgıma neyse sımdı bıraz daha ıyıyım
nisan annelerinden bahsettik yaa
Günaydın yandan çarklı :)
her sabah 1 karış suratla uyanıyorum bende uyku hiç yetmiyor bu aralar hep yorgunum.
Fatma her sabah ayrı bunalımsın bak fena dövücem seni heeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?