Günaydın kızlarr....
Ağa deseydin ya, ben ağırlaşmadım duru kızım kocaman oldu diyee...Maşallah yaa..
günaydıııııııınnnnnnnnnnnnn
egeeeeee masallah kızına yaa bizimkilerde 1500 olmusmudur acabaaa bizde haftaya gidicez doktora :)
ya bende gecen aksam nisan annelerine baktım bayaa bir duygulanıp ağladım doğumlarını yazanlar falan var cok güzel ya offf cok sabırsızlanıyorum artık
dün aksam yeni doğum yapan arkadasımdaydım bizim küçük bey 2 aylık oldu ve evvelsi gün karma aşısını yapmıslar aksam ateşlendi ilk kez popodan ateş ölçtük bebişin ateşi cıkmıstı falan
herkesin günü güzel geçsiiiiiin
Günaydınnnn kuzuuuuuuu
Gördüm onu ben de, 35 küsurda oğlu olanı diyorsun di mi, küvezdeymiş? çok kötü oldummm ben dee
günaydın cnmm.. olmuştur kesin kızlar 1900 lerden bahsediyor burdagünaydıııııııınnnnnnnnnnnnn
egeeeeee masallah kızına yaa bizimkilerde 1500 olmusmudur acabaaa bizde haftaya gidicez doktora :)
ya bende gecen aksam nisan annelerine baktım bayaa bir duygulanıp ağladım doğumlarını yazanlar falan var cok güzel ya offf cok sabırsızlanıyorum artık
dün aksam yeni doğum yapan arkadasımdaydım bizim küçük bey 2 aylık oldu ve evvelsi gün karma aşısını yapmıslar aksam ateşlendi ilk kez popodan ateş ölçtük bebişin ateşi cıkmıstı falan
herkesin günü güzel geçsiiiiiin
günaydın hayırlı sabahlar..hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız:79:
günaydın kuzum
dün rastlaşamadık. duru'm kocaman olmuş teyzesi. hadi sende gitde öykü hnm neler yapmış merak ettik. nasıl dayanıyon kız.
benim iznimi 31.haftada yani pazartesi açacaklar. yapabiliyorlarmış. 2.doğum diye ve sezeryansın 38 de doğurcan dediler o yüzden iyi oldu 1 hafta daha çalışmış gibi olcam 35 de çıkarsam...
senin deeeeee..
olmuştur tabii , kocaman olmuştur inşallah :)
ben de yandan çarklı oldum bu aradaaaa bi garip yürüyorummmmm
evt yaaa üzüldüm heeee korktumda
günaydın cnmm.. olmuştur kesin kızlar 1900 lerden bahsediyor burda
bebişede geçmiş olsun kıyamam..
günaydın hayırlı sabahlar..
okadar günaydın dedik ne cevap vermiyon deliii
Evet ya, bi türlü denk gelemedik yazdım ama sen yoktun..Maşallah duruma yaa...Doktorum kızacak diye gitmek istemiyorum ege, kilo aldın diye fırçalıyo her gittiğimde..Bi de bu hafta eşimin izni pazar günü, hafta içi gidemem..Eee, haftaya gidecek olduktan sonra beklerim cuma giderim, raporumu da alırım diye düşünüyorum..
Ben sana dedim ama demi 31. hafta bitince açıyorlar doğum iznini diye, benimki de öyle olacak çünkü, doktor öyle söyledi..Çok sevindim duruya yaa...Benim minnakım ne alemde aslında çok merak ediyorum ama, haftaya cumaya kadar bekleyeceğim, inat ettim...
bugün bir uyuşukluk var üzerimde nedense hiçbir iş yapasım yok
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız:79:
evt yaaa üzüldüm heeee korktumda
çilekkk madem yandan çarklı oldun sana dünyama hoşgeldin demek istiyorum :))))
dün eminönüne gittim bu ara kalçam iyiydi yürüyürşüm falan bebeğin şeker süslerini falan almaya
o işte bitti cok şükür bir çikolatasını alıp yerleştirmek kaldı onu zaten mayıs sonunda yaparız
fakat aksam tuvalete bile zor yürüdüm şimdi kötü yine kalçamama dinlenince biraz düzelir yine heralde
var var maşallahhh.. bende 3250-3500 arası rica etsemm:)))))))))bizim burada 1900 lukler var mııııııııııı
anaaaaammmm))))
1900 lukler haziranda 4 kg olur ya masallah ya ne iri ne küçük olsun tam kıvamında bir zahmet rica edicem ben :)
günaydın amin inşallahgünaydın arkadaşlar. hepimizin günü güzel geçsin...
günaydıııııııııııııııııııııınnn kıııııııııııızzzzzzzzzzzzz.. lokumum
yapma devir kıçını yat ohhhhbugün bir uyuşukluk var üzerimde nedense hiçbir iş yapasım yok
yapma o zaman boşver
kızz çilaaaaaaaaak özel msjlarına bak
günaydınnnnnn
korkma walla,
diyorum da ben de korkuyorum doktor walla bi de erken doğum riski dedi ya
Oyyyy iyi yapmışsınnn.. nasıl bişey aldın? ben de bu cumartesi gidicem inşallah ama hemen yoruluyorum
benim de 3 gündür falan kalçam feci hep sen aklıma geliyorsun paytak paytak yürürkeen
ya bizde herşey yolunda hani bi sıkıntı yok görünüyo 35 de gelirse bizimkide inş. gelmezde. küvöz şartları ii değil hem daha çalışıyor oluyorum ufff telaş bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?